İçeriğe Yönlendir

Yıka-parlat-koru Etkinliği 09:00 dan itibaren

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Ali Elöver
Aşırı üzülme, koltuklarını kemirme diye mondeo ile geleceğim, fark 1 araba boyunu aşmasın diye :tease3:

ben gelmezük, canavarı garajdan çıkarmak için en az çupra falan lazım. Senin pilotajını da düşünürsek olayı koparmamam için neden yok :D

punto kim mondeo ya yaklaşmak kim zaten :D Çağlar abi senin mondeo chiplimiydi ;) hehe ?

evet bencede :nea: hiiç işim olmaz tarih öncesi araçlar ile, selametler antika mondi... isterse 100 km'ye 5 sn de hızlansın :D

Doğuştan chip kuyusuna düşmüş O, kışlık 14 inchleri de taktım, acaip teknik gözüküyor.

14 jant mı :) O ne be Topolino gibi olmuştur şimdi.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Teknik adamım, vitrine manken hazırlamıyoruz :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

bu etkinliğe çok gelmek istiyorum fakat c.tesi günü çalıştığım için maalesef gelemiceğim şunu pazar yapsaydınız yaa:D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Pazar günü servis ve hatta sanayinin kapısı kapalı :crazy:

Yorum bağlantısı
Önder Kurtoğlu

Cumartesi saat 2 de , üsküdar kısıklıdan çıkış yapabilirim,takribi olarak 30-45 dk sürer boğaz trafiğini sayarsak :D o saatten sonra ben sadece arabamı bi güzel yıkarım herhalde son yağmurlardan sonra hala temizliyemedim 1 aylık kirle duruyor::lol: :D

inş azcıkta olsa görüşme şansımız olur kısmet bakıcaz artıkın

29 ekim 'de heryer tatil olacak

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Çağlar abi muhtemelen şehir dışına çıkacağım iş için.Bizde ne zaman ne olacağı belli olamıyor.Hafta sonuna yetişebilmeye çalışacağım.Benim siparişleri askıya alalım.

Yetişebilirsem malzeme sınıntımız olmaz dimi ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Malzeme hemen her Standox bayisinden alınabiliyor zaten. Dükkana yakın olduğu için oradan alacağız.

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
Malzeme hemen her Standox bayisinden alınabiliyor zaten. Dükkana yakın olduğu için oradan alacağız.

Kart geçtirirmiyiz? Yoksa nakit tedarikli mi gelelim

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bidonu alacağız, sonra aramızda biberonlara paylaştıracağız. Yani nakit hatta bozuk para olsun cepte. Ayrıca kim ne yapacak ise o gün bakarız, alacağımız mamüllerde değişim yapabiliriz bilginize.

Örneğin 4lt bidondan 200ml kullanmak isteyen 1 kişi çıkarsa, diğer ortak mamüllere yönelir gibi.

Vesile ile, cilalar ile ilgili yeni bilgilere de ulaştım, orada toparlarız.

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

Tamam anladım, zaten herkezin yapacağı uygulama ve kullanacağı malzemeler belli..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bugün mini test yaptım, bu kimyasallar nedir bilemem ama sonuç şok edici. Celica :D mın boyası zaten gidik durumda, oldukça mat, artık alttaki zımpara izleri gözüküyor vs. bagajın ufak bölümünde:

1. Islak bez ile tozunu aldım

2. Kırmızı agresif kil + 34 sıvı ile fıslayarak, araba siler gibi sürdüm, kuruladım

3. 82 hare giderici ile bastırmadan krem sürer gibi uyguladım, sildim

4. 26 sarı cila (wax) ile parlattım

5. 34 ile fısladım

Bu mudur denecek kadar inanılmaz bir sonuç verdi, polisaj makinası veya extra baskı uygulamadan aldığım sonuç beni açıkçası şaşırttı. Boyada alttan kabarmalar vs. olmasa, boyamaya bile gerek yok.

Kırmızı kil agresif olarak geçiyor, buna rağmen aşırı zımpara yapmıyor, 82-26 sıvı gibi birşey ama etkili.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Bugün mini test yaptım, bu kimyasallar nedir bilemem ama sonuç şok edici. Celica :spiteful: mın boyası zaten gidik durumda, oldukça mat, artık alttaki zımpara izleri gözüküyor vs. bagajın ufak bölümünde:

1. Islak bez ile tozunu aldım

2. Kırmızı agresif kil + 34 sıvı ile fıslayarak, araba siler gibi sürdüm, kuruladım

3. 82 hare giderici ile bastırmadan krem sürer gibi uyguladım, sildim

4. 26 sarı cila (wax) ile parlattım

5. 34 ile fısladım

Bu mudur denecek kadar inanılmaz bir sonuç verdi, polisaj makinası veya extra baskı uygulamadan aldığım sonuç beni açıkçası şaşırttı. Boyada alttan kabarmalar vs. olmasa, boyamaya bile gerek yok.

Kırmızı kil agresif olarak geçiyor, buna rağmen aşırı zımpara yapmıyor, 82-26 sıvı gibi birşey ama etkili.

Before after foto isterük. :)

Demek ki benim 500 mikronlu pasta yüzü görmemiş arabaya uygulasak,güneş gözlüksüz bakılmayacak. :)

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Keşke ooozun arabası yerine senin arabanı görsek avatarında.

Kendi arabama kaykılıp da bi foto çektiremedim ki.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Önce 8 yıllık boyayı 6 yıl hiç yıkama, o zaman gelirim, sonuç daha belirgin olsun.

Bir ara gel de benim tırtollaya bi boya koruma yap :spiteful:
Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
(düzenlendi)
Gökhan nerde?

Senin izinden geliyor. Meşgul. :)

tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
(düzenlendi)
Ben de haftaya izne gidip, iki hafta sonra izinden gelecem :) Ulen aynı evde değil misiniz? Foto çekme kaç dakika sürer. Üşendim desene şuna :D

Ne biliyim ya hiç denk gelmedi. :) üşendim şimdi de valla. Arabayı yıkat,ön jantları geri tak,mekan ara,arabaya tırman.... uzun iş. Ouzun fukır idare eder işte şimdilik. :)

tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Yarın 23 Ekim için; görmedim, bilmiyorum, duymadım diyen olmasın.

Börekler ıspanak+peynirli; yanında çörek mörek vs. , çaylar bergamutlu, PS2 de bizim 5 yaşındaki veletin karşısında yarışmak isrteyenler antremana başlasınlar, adam beni geçmeye bile başladı :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
tam saatimiz ne olacak abi

isteyen ne zaman gelirse, 9:00 dan sonra orada olacağım

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
isteyen ne zaman gelirse, 9:00 dan sonra orada olacağım

bende sabahtan geleyim sanayiye aracın bir yağını vs. değiştireyim uğrarım ordan o halde. Mondeo mk2 de yağ ne önerirsin abi ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

5/30 tabii, ben castrol magnatec severim, mobil1 de olur tabii

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

abi tüm konuyu okudum hep navi için vermişsin adresi. Ben nasıl gelecek kaçıncı kısım kaçıncı sokak bir bilelim demi yani ?

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...