İçeriğe Yönlendir

Yıka-parlat-koru Etkinliği 09:00 dan itibaren

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Atatürk Sanayi sitesi 2. Sokak No:19 Plazaların oradan , Bosch merkezinin oradan girince ikinci sokak

demişim.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
2. köprüden sonra Levent çıkışı var, oradan Maslağa.

Bana mesaj ne yazdın :D

Navi sarıyerden çıkıyor. Çok mu gezdiriyor. Hızlı modunda ayar :ohooh:

ayrıca otoyol kullanmadan gelirsem çok vakit kaybeder miyim anadolu yakasında. Arabayı kaçırırsam gelecem :crazy:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Otoyol kullanmadan 1. köprüden gelirsen fark etmiyor, km kısalıyor, ama süre çoğlaıyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

fsm den götürüyor otoban kullanmadan. sarıyerden çıktı. Neyse gelirsem görecez nerelri gezdirecek :ohooh:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

fsm den sarıyer-levent ten çıkıyorsun, 2km civarı sonra kavşaktan seni sanayiye sokar. 1. köprüden Zincirlikuyu dan çıkartır.

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

Birde numaralarımızı alsak versek ne olur ne olmaz..

535 899 68 10

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
fsm den götürüyor otoban kullanmadan. sarıyerden çıktı. Neyse gelirsem görecez nerelri gezdirecek :)

Bulamazsan ara beni kardeşim.

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Çağlar abi gelirim dedim ama, aracı servise bırakmak zorunda kaldım. Balatalar kasnak vs değişiyor yarın akşama doğru hazır olacak. Alternatör de bilya değişmiş, teybin kodunu bilemediğim için sökmeyi denemişler o da çıkmamış, orta konsolu sökmüşler vs. vs. bugüne yetişmedi yarın da öğleden sonrayı bulur dediler. Bir dahaki buluşmaya inşaallah.

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

Mustafa ben 10 sularında yol alıcam Anadolu yakasından, istiyorsan alırım seni bir yerden..

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

sabahtan babamın toplantısı varmış çok geç kalmazsa gelmeye çalışacam. kordinatlar doğruysa navi getirir beni ;) Sağolun.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...