İçeriğe Yönlendir

Triger Değişimi Sonrası Sorunlar.

Melih Bozkurt

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Tekleme yapmaz...

Lpg ile kullanıyorsanız hissetmeyebilirsiniz.. Benzinde daha çok hissedersiniz diye tahmin ediyorum..

Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt
Tekleme yapmaz...

Lpg ile kullanıyorsanız hissetmeyebilirsiniz.. Benzinde daha çok hissedersiniz diye tahmin ediyorum..

lpg yok araçta. Benzinle kullanıyorum sadece. Değiştirmemi mi önerirsiniz peki? ne gibi bi fark olur?

Yorum bağlantısı
Toprak Ağaoğlu

melih bey ateşleme bobinini 70tl mi aldınız ? eger öyleyse valla sudan ucuz ;) birde markasını merak ettim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
lpg yok araçta. Benzinle kullanıyorum sadece. Değiştirmemi mi önerirsiniz peki? ne gibi bi fark olur?

70 lira para vermişsin...

Ben kesin değiştirirdim de. Sana bir şey diyemiyorum...

Bence benzini çiğ atar.. performansın düşer...

Ama başka bakımlarda yaptıysan hissedemezsin bunu.. Sadece buji değişmiş olsan hissederdin..

Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt
melih bey ateşleme bobinini 70tl mi aldınız ? eger öyleyse valla sudan ucuz ;) birde markasını merak ettim.

Bakmadım markasına hiç:D parçacısından siparişini verdi adam getirdi taktı sonra:)

Yorum bağlantısı
Toprak Ağaoğlu
Bakmadım markasına hiç;) parçacısından siparişini verdi adam getirdi taktı sonra:)

geçen sene benimde ateşleme bobininden başım agrımıştı fomoco tavsiye ettiler 280tl almıştım. şimdi 70tl deyince kafam karıştı onun için sordum.

Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt
geçen sene benimde ateşleme bobininden başım agrımıştı fomoco tavsiye ettiler 280tl almıştım. şimdi 70tl deyince kafam karıştı onun için sordum.

sizin değil de benim kafamın karışması lazım bu durumda :D neyse bakalım götürdüğü yere kadar götürsün :D bi piyangodan filan para çıkarsa focus rs alcam zaten ;)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

80-100 arası motocraft bobinler var parçacılarda. orjinal diyorlar :( ben aldım 100 liraya sorun yok :D

Yorum bağlantısı
Toprak Ağaoğlu
80-100 arası motocraft bobinler var parçacılarda. orjinal diyorlar :) ben aldım 100 liraya sorun yok :rolleyes:

evet motocraft bobin fiyatları o zamanda aynıdı. nette bakmıştım fomoco 270tl idi bizim burdada 280tl kargo masrafı olmasın diye burdan almıştım. pek anlamam ama o zamanda forumdan arkadaşlar fomoco tavsiye etmişlerdi. ama baya koymuştu 280tl vermek :bambam:

Yorum bağlantısı
Serdar Akgül
evet motocraft bobin fiyatları o zamanda aynıdı. nette bakmıştım fomoco 270tl idi bizim burdada 280tl kargo masrafı olmasın diye burdan almıştım. pek anlamam ama o zamanda forumdan arkadaşlar fomoco tavsiye etmişlerdi. ama baya koymuştu 280tl vermek :rolleyes:

Daha 2 hafta önce 45 liraya Motorcraft bobin aldım. (Orjinal midir , değilmidir bilmem ama en azından etiketi üzerinde idi ) :)

Yorum bağlantısı
Selim Çevirme

2 hafta önce Motorcraft bobini 100 liraya aldım

Ayrıca

Orjinal buji kabloları: 100 tl

Orjinal buji: 20 tl

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...