Misafir 19 Mayıs 2011 Paylaş 19 Mayıs 2011 direksiyon işi iyi olmuş abi.Ankara daki cc li trend c-max in sahibine mesaj attım 2-3 sefer aradım cevap vermedi.tekrar tekrar arayacağım.50-100 liralık bi maliyeti varsa bende hemen yaptırırım.direksiyonun fiyatı ne abi? Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 19 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2011 Bakalım temizse hemen alıcam alla alla telefona cevap vermemesi garaip. ya ankarada ali usta 150-200 arası bi fiyat vermişti parçalarda ona ait şekilde işçilik içinde 50 ile 100tl arası bi fiyat vermişti tam hatırlamıyorum direksiyon için bugun telefonda görüştüm 150tl dediler temiz dediler burda deri kaplama zaten 150-200tl arası cc bedavaya geliyorda ama direksiyon temizmi bilmiyorum temizini bu kadar ucuz vereceklerini hiç sanmıyorm ama bakalım Erkan abi bakacak musait oldugunda Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mayıs 2011 Paylaş 19 Mayıs 2011 benim direksiyon tertemiz aslında eskime yıpranma tok hiç.değiştirmek pek aklıma yatmıyor aslında daha temizini bulmak zor olur gibi abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mayıs 2011 Paylaş 19 Mayıs 2011 Jantlar yeni dikkatimi çekti, çok güzel, marka model fiyat et değerleri malumünüz mü? Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 19 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2011 benim direksiyon tertemiz aslında eskime yıpranma tok hiç.değiştirmek pek aklıma yatmıyor aslında daha temizini bulmak zor olur gibi abi direksiyon temizse abim hiç değiştirme cc tuşlarını 50ile 100tl arası çok rahat bulabiliyorsun ben araştırmıştım Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mayıs 2011 Paylaş 19 Mayıs 2011 o zaman daha iyi olur benim için abi..Ali usta ya bi uğrayayım ben Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 19 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2011 (düzenlendi) Jantlar yeni dikkatimi çekti, çok güzel, marka model fiyat et değerleri malumünüz mü? Çağlar abi jantlar eski jantlarım sadece boyattım ufaktan boyamada kazık yedim o zaman daha iyi olur benim için abi..Ali usta ya bi uğrayayım ben Sen bi ugra Çağlarım hatta benim içinde sor ben direksiyonu alıcamda burda yaptıracagım yer yok malesef. orda yaptırırım buyuk bi ihtimal bende mersin ford ergin yetklili servisine soracam direksiyonu aldıktan sonra nasıl olsa direksiyon bana lazım olacak diye alıyorum dursun musait oldugumda yapacak usta buldugumda hemen yaptıracam. zaten bu sene bi istanbul planım var istanbula giderken ankarayada uğriyacam olmadı orda yaptırırım 19 Mayıs 2011 tarihinde Yal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 19 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2011 (düzenlendi) Hemşerim döşemeleri bi görsen mahvolmuş şekilde malatyaya gelip gittikten sonra mahvoldu döşemeler ne ararsan var vodka bira rakı vişne suyu redbull arka taraf bar gibi oldu döşemeler çok kirli lekeli musait bi zamanda tekrardan detaya verecem başka bi yere. hemşerim araba gidecek gitmeyede gidene kadarda ben rahat durmuyorumki bakalım bu sene kısmet olmazsa seneye kesin değiştiririm. mondeo almadan rahatlıyamam ben taktım mondeo ya titanium-x hemşerim benim c-maxı sana vereyim gel bu kadar masraf ettim yabancıya gitmesin 5 Ekim 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 19 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2011 Hayırlısı hemşerim vallahi hiç acele etmiyorum denk gelirse durumumu ayarlarsam parayı hemen alıcam bu yaz olmazsa seneye kesin hayırlısı kısmet hemşerim inş daha güzelini alırsın Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 6 Eylül 2011 Yazar Paylaş 6 Eylül 2011 uzun zaman aradan sonra tekrardan başladık bişeler yapmaya geçen ay muaneden sorunsuz geçtik 138.000 bakımı yapıldı geçen ay araç şu anda 142.000 oldu bi dahaki bakım 148.000de bakalım bugun iskenduruna giderken aslında suaip ustaya ugricaktım sabah ama geri vazgeçtim dönüşte ugradim saat 6 gibi suaip ustadaydık sagolsun bizi otoban cıkısında aldı. saat 8 gibi bitti orda işimiz güzel bi işçilik oldu teşekkürlerimi sunarım burdan. ordan of tuningge gittim ön kaput 3m karbon fiber kaplandı ve arka plaka aydınlatma degişti ledler. sol sag dikiz aynasındaki kromlar çıkartıldı. egzozların cift cıkısıda %50 ikiside aynı şekilde çalışıyor. karbon fiber gerçekten kaput çok güzel oldu tüm cizikleri felan herşeyi yok etti. bakalım ilerliyen günlerde yapacak planlarım var bi kaç tane resim ekliyorum telefonla çektim pek net degil saygılar. Biraz fazla oldu resim ama arkadaşlar saygılar - Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 6 Eylül 2011 Yazar Paylaş 6 Eylül 2011 Çift çıkış şık duruyor. Keyfini çıkar aceleden bi kaç tane telden çektim abi en kısa sürede arabayı yıkatıp güzel bi resimlerini çekecem arabada berbat halde ama dikiz aynalarındaki kromları sökünce bence çok güzel durdu araba:D teşekkür ederim Servet abi begendigine sevindim Yalçın,İşin doğrusu yuvarlak eksozların bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim,gerçekten harika olmuş ya...Bari hazır oraya gitmişken şu benim işide halletseydin keşke Hemşerim teşekkür ederim bende tahmin etmiyordum bu kadar güzel olacagini ama biraz daha kücük egzozda yapabilirdik aslında hemşerim bende farlara film çektirecektim stoplardakinden ama abi dedi elimizde kaliteli bi ürün yok dedi o yüzden yabancı degilsin yapmiyalim dedi sanada alıcaktım artık onu erteledim mersinde benim aksesuarcıya gittigimde farlara film çektirmeyi düşünüyorum kaliteli bi film buldugumda senın işide halledecem aklımdasın aklımda olan kısa sürede yapılacaklar. direksiyon simit derisi yenilenecek ön ve arka cam silecekleri degişecek Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 6 Eylül 2011 Paylaş 6 Eylül 2011 Yalçın hayırlı olsun gayet güzel olmuş, Maşallah duman çıkışı nasıl eşit oldumu? Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 6 Eylül 2011 Yazar Paylaş 6 Eylül 2011 Teşekkür ederim Lokman abi beğendiğine sevindim evet duman çıkışı eşit oldu araya bir parça taktılar Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Eylül 2011 Paylaş 6 Eylül 2011 (düzenlendi) Egzos çıkış şelki aracın rengine endeksli imiş bunu gördük. Lokman abinin aracında oval çok şık, burada silindir.... 6 Eylül 2011 tarihinde Servet Ayd?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 6 Eylül 2011 Yazar Paylaş 6 Eylül 2011 kesinlikle renklerin çok farkı var Lokman abininkide harika zaten ondan gördümde yaptırdım Aslında benimde aklımda Lokman abininki gibi vardı ama Erkan abi ile görüştükten sonra ve Can abi ile Kesik uclu yuvarlakta karar kıldık en sonundada Cihan abi sagolsun bi operasyonla arabanın ustunde yaptı bişeler ve tamam dedik bu iş=) Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 6 Eylül 2011 Yazar Paylaş 6 Eylül 2011 Hemşerim geçen ay detaylı temizlik yapıldı yıkamacıda sıfır fabrika çıkışı gibi oldu 3 gün kaldı yıkamacıda arka koltuklar söküldü yıkandı önlerde sıfır gibi oldu zaten ön koltuklar sökülmedi üstünde silindi sıfırdan farksız oldu ön koltuklara kılıf gibi bişe aldım resimini eklerim güzel duruyor Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 6 Eylül 2011 Yazar Paylaş 6 Eylül 2011 Teşekkür ederim Can abi tüp şekildeki susturucu egzoz ucunun hemen ordaki yuvarlak bir kısmı diyorsan onuda kestiler çıkartılar seste pek bir degişiklik olmadı ama çok hafif artmış olabilir yada bana öyle geliyor olabilir egzoz maliyeti 320tl dedi sonradan bir pazarlıkla 280 dedi ben 260 dedim yok dedi:D 270 verdim ortasi... bu arada ön kaput 3m karbon fiber 5 yıl garantili Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 6 Eylül 2011 Yazar Paylaş 6 Eylül 2011 Beğendiginize sevindim teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Eylül 2011 Paylaş 7 Eylül 2011 Abi, Of'a gideceğini söyleseydin ya. Osman ve Fatih abi çok yakınım olurlar bir şeyler yaptırabilirdik belki. Egsozlar güzel olmuş :lol2: işçiliği güzeldir Şuaiyipin. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 7 Eylül 2011 Yazar Paylaş 7 Eylül 2011 Devamını beklioruz Can abi aklımda bi kaç şey var ama onlardan önce direksiyon simidinin derisi yıpranmış onu degistirecem ön ve arka silecekler bitmiş onu değiştirecem ondan sonra bakalım hayırlısıyla bişeler yapacam şu orta kapı şerit kromlarındanda kurtulsaydım Kardeşim On numara olmuş dediğim gibi yapmıssın orjınal durmuş araç üstünde...Güle güle kullan.. :nazar: Teşekkür ederim Erkan abi gerçekten çok güzel oldu Erkan abi aklında olsun denk gelirse bi tane st jant benimkilerini satim hemen st jantta cevirelim Güzel araç ve uygulamalar Maaşallah Tesekkür ederim Abi, Of'a gideceğini söyleseydin ya. Osman ve Fatih abi çok yakınım olurlar bir şeyler yaptırabilirdik belki.Egsozlar güzel olmuş işçiliği güzeldir Şuaiyipin. Vallahi Mert bende bilmiyordum of'a gidecegimi rehberimde kayıtlıydı devamlıda aklımdaydı kaputu karbon kaplatmak arim dedim tarifi aldim ve gittim dayanamadim yaptırdım güzel temiz bi iscilik oldu ama Kısmet bi daha gittigimde seni rahatsız ederim tesekkürler kardesim Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 7 Eylül 2011 Yazar Paylaş 7 Eylül 2011 Yalçın, uygulamaların hepsi çok şık olmuş, güle güle kullan kardeşim. Tesekkür Ederim Mustafa abi kromları 1 setinden kurtulduk aynalardakini söktük kapı çıtalarını söküp karbon yapalım dedik olmaz dedi tutmaz dediler sonra en iyisi ben bi servise kompile kapı cıtası fiyatini sorim anca o sekılde kurtulabilirim Yorum bağlantısı
Recommended Posts