İçeriğe Yönlendir

Köksal'ın Garajı

Köksal Yılmaz

Recommended Posts

Emre Demir
(düzenlendi)

Aman tanrım didim eline sağlık Köksal ustam

tarihinde Emre Demir 48 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdal Ulus

sadece dıştan temizlik mi yaptınız yoksa içini de açtınız mı? Ellerinize sağlık bu arada, süper sonuç olmuş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

sadece dıştan temizlik mi yaptınız yoksa içini de açtınız mı? Ellerinize sağlık bu arada, süper sonuç olmuş.

Sadece distan uygulama yaptım ;)

Herkese teşekkürler iyi dilekleri için, begenmenize sevindim :)

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Benim farların biri buna yakın, bir uygulama da benim fara mı yapsak acaba? :bravo:;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Kansu

abim eline emeğine sağlık mükemmel olmuş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Benim farların biri buna yakın, bir uygulama da benim fara mı yapsak acaba? :bravo:;)

Yaparız tabi ki :good1:

Araba da parlamış bu arada :)

Kaputunda kil denemesi yaptık, en az 2 araçlık kil yer o kadar vahim boyanın durumu :shok: daha sonra iç,motor ve boya bakımına da gelecek. Sanırım jantları söküp içten temizleyip nano koruma yapıp takıcam böyle giderse :D

Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar

Yedek parçacılar dava açacak sana yakında haberin olsun :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Ufak tefek takviyeler, kırmızı kaptaki valet pro carpet cleaner, su sisesindeki valet pro car wax, rötuş çubukları vs :)

ccd9ac72e8828bc7c0838b3278db34b8.jpg

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

o alaaa :good1::bravo::bravo::nazar:

Abi giresunda tatilde 2 araba beni bekliyor(2012 3.20 ve 2007 megane). Donuste ceyize guzel arkadaslar katilabilir :)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Abi giresunda tatilde 2 araba beni bekliyor(2012 3.20 ve 2007 megane). Donuste ceyize guzel arkadaslar katilabilir :)

vaşş ellerin dert görmesin kardeşim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Birinci

Köksal Bey farlara yapılan işlemin ömrü ne kadar? Burada sordum 1 yıl garanti veririm dediler. 80 TL ücret istediler. Biri de 50-60 civarı dedi ama 6-7 ömrü olur dedi.

Yorumunuzu merak ediyorum.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Köksal Bey farlara yapılan işlemin ömrü ne kadar? Burada sordum 1 yıl garanti veririm dediler. 80 TL ücret istediler. Biri de 50-60 civarı dedi ama 6-7 ömrü olur dedi.

Yorumunuzu merak ediyorum.

Kullanılan koruma ürünü farklı olabilir. Ben kendi aracıma yaptım 1.5 yıldan fazla kullandım gayet iyi durumda idi.
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Köksal Yılmaz

Selamlar arkadaşlar

Malum tatilde Giresun'dayım ve garajvs ziyaretlerimde bolca kafasını sisirdigim Ziya ve Süha abilerle 3D nin beton, alçı vs söken ürününü test ettik. Ben ürünü oldukça beğendim ve 500 ml satın aldım. Okan abinin de başı biraz betonla dertte idi site üzerinden ilk siparişi veren de o oldu. Ürün kullanıma hazır olarak galonla(3.78 lt) geliyor ancak garajvs den 500 ml olarak 3D fıs fıs şişesinde almak mümkün. Ürün fotoları ve videomuz gelsin.

95d46a2bdc2831318db7fea4e5391cf8.jpg

24de56dfdd40f9cb3751b2bccdc653c1.jpg

3abac6152488031150d43a3419c2e17b.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Köksalım bugün haber geldi kargoya verilmiş yarın ALLAH'ın izniyle ulaşır bana ve beton izlerine dalış resimler paylaşırım çoj iyi oldu bu yahu kara kara düşünüyordum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...