Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Ellerien sağlık kardeşim. Harbiden önceki halini bilmem ama şimdi Erabaya benzemiş. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Nisan 2015 Yazar Paylaş 1 Nisan 2015 Rampanın ustasıyım,Köksa'ın hastasıyım .Alamadım daha bahçeli bir ev.Alırsam eğer ilk misafirimsin İnşallah alırsın abi bahçeli bir ev, garaj plan ve düzenlemelerini birlikte yaparız Köksal abi Antebe gelsende beni hiç uğraştırmasan? Sınırsız kebap ve tatlı hizmetimiz vardır. Çok istiyoruz ailecek antep turu ama bakalım ne zaman kısmet olacak Köksalım eline sağlık.. Eraba gereken ilgiyi göründe pırıl pırıl olmuş.. Lokal 105 de kaputa ilaç olmuş sanırım Süper olmuş darısı başımıza.. Bu arada randevular çoğalıyor yardıma geleyim mi Sen antrenmana başla kanka, işçi bayramında beraber çifte bayram yaparız Eline sağlık Köksal, o hareleri yok etmek için ne kullanmamız gerekir... Her marka araç için ayrı hatta her araç için özel bir kombinasyon gerekebiliyor. Boya sertliği marka marka değişiyor ve kullanılmış aracın durumu da incelenmeli elbet. Ağır aşındırıcı pasta ile kaputun ortasına X çizip makineyle dans etmek kolay ya sonrası, 2 kasap yıkamacının ardından tekrar mı ağır aşındırıcı geçeceğiz mikronlarla ölçülen boyaya detayın genel felsefesi "mümkün olan en az aşındırma ile sonuca ulaşmak". O yüzden en güzeli elinde ağır-orta-hafif ürün ve ped çeşitleri olacak ki spot test denilen küçük alanda test ile hangi kombinasyonun en uygunu olduğuna karar verebilmeli 3 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Köksalcığım ellerine sağlık..Yine çok güzel bir iş çıkarmışsın.. En kısa zamanda seni bizim şubeye bekliyorum Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Yine döktürmüşsün Köksal süper olmuş harbiden aracın dünyası değişmiş Ellerine kollarına sağlık 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 eline sağlık abi bende girişecemde bi türlü havalar düzelmiyor :D :D 1 Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Köksal abi izin tarihi yaklaşıyor, özele adres alabilir miyim Sihirli ellerini hissetmek istiyor bizim araba 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Nisan 2015 Yazar Paylaş 1 Nisan 2015 Köksal abi izin tarihi yaklaşıyor, özele adres alabilir miyim Sihirli ellerini hissetmek istiyor bizim araba İstanbul Kartal dayım, sen izni ayarla haberleşiriz 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Köksal abi farları neyle temizliyosun Bizim erabanın farları dehşet sarı Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Eline sağlık Köksal, 10 numara işçilik olmuş.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 İstanbul Kartal dayım, sen izni ayarla haberleşiriz Köksal,sana ÖM gitmiyor ? Bana bir dönüş yaparmısın ÖM'den. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Nisan 2015 Yazar Paylaş 1 Nisan 2015 (düzenlendi) Köksal,sana ÖM gitmiyor ? Bana bir dönüş yaparmısın ÖM'den. Kutu dolmuş abi boşalttım. Köksal abi farları neyle temizliyosun Bizim erabanın farları dehşet sarı Çeşitli boyutlarda su zımparaları-pasta(makine ile) ve wax omega farı konusunda detaylı yazmıştım sana zahmet bakar mısın 1 Nisan 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Nisan 2015 Yazar Paylaş 3 Nisan 2015 Elinize sağlık ,benim aracın durumu bundan çok çok iyi fazla uğraştırmaz ☺ ne zaman müsaitsen bana uyar Adnan abi mayıs yaklaşırken mesaj atayım sana, bu aralar biraz yoğun 2 Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Koksal, killi pedi israrla tavsiye ederim. Kazandirdigi zamana inanamazsin. G3 clay cloth tavsiye ederim. Fiyat performans olarak 1 numara benim icin. Bir ArtDeShine degil ama sonuc mukemmel. Hatta iddia ediyorum. Yukaridaki pedi kullan, birdaha normal kile bakmazsin. 1 Yorum bağlantısı
Bünyamin Göksu 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Köksal abi arabamın motorunu temizleyeceğim ama direk su sıkmak istemiyorum ne tavsiye edersin?Araba dizel. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Nisan 2015 Yazar Paylaş 5 Nisan 2015 Köksal abi arabamın motorunu temizleyeceğim ama direk su sıkmak istemiyorum ne tavsiye edersin?Araba dizel. Motor soğuk olacakMotor veya jant temizleyici sık boya fırçası ile kirleri yumusat Mf bezle kirleri temizle Plastik parlatici/koruyucu sık 5 dk sonra fazlasını temiz mf ile sil Sonuç bu Koksal, killi pedi israrla tavsiye ederim. Kazandirdigi zamana inanamazsin. G3 clay cloth tavsiye ederim. Fiyat performans olarak 1 numara benim icin. Bir ArtDeShine degil ama sonuc mukemmel. Hatta iddia ediyorum. Yukaridaki pedi kullan, birdaha normal kile bakmazsin. Killi bezle ilgili temizlik şüphem devam ediyor. Yakındaki bir arkadaşımda bulursam canlı denemek istiyorum başka türlü gitmez bu şüphe. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Nisan 2015 Yazar Paylaş 5 Nisan 2015 Selamlar arkadaşlar Araç 2013 model işyerinde birlikte çalıştığım bir arkadaşıma ait. Fabrika çıkış gts paket şeritler vs orjinal. Boya durumu oldukça iyi durumda idi. Biz de beraberce sevdik, oynadık. Tek kapı ama kapısı ev kapısından geniş olunca 5 kapı hb bir araç kadar çalıştık. Buyrun fotolara Aynı sitede oturan bi gereksiz 2 tarafın logosunu çalmış. Alsın neresine isterse yapıştırsın diyorum Ziftler kaçarken Kilsiz olmaz Folyolara özel ilgi(foto sırası karışık olabilir) Srp üstüne aynadan damlayan su Egsozlarin öncesi yok ama krom parlatici geçtik matlik vardı Eskisinin kalıntılarını temizleyip yenisini taktik. Yalnız adamlar onu bile iyi düşünüp paketlemisler takarken yapışkana el degmiyor zarar görmüyor 13 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 Abi bir tv kanalim olsa sana direk bir program ayarlardim ismi de clean my car ya da temizlik imandan gelir de olabilir eline saglik 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts