Köksal Yılmaz 7 Nisan 2015 Yazar Paylaş 7 Nisan 2015 Köksal bey benim de bir sorum olacak. Babam arabayla yeni çizilmiş yol çizgilerinden geçmiş. Onlarda zift gibi arabaya yapışmış. Tiner, jant temizleyici, motor temizleyici bir ton ürün denedik ama çıkmadı. Hatta boyacı ustam tinerle biraz yumuşattı onlarda ucu sivri spatula var onla bile çıkmadı. Bunu çıkarmak için tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mıdır? Araç metalik boya ise selülozik tiner kontrollü olarak denenebilir. Opak boyada sakıncalı olabilir aman dikkat, bir komşum ziftleri sökmek için selülozik kullanmış bilmeden ama vernik tabakasında bir sıkıntı yoktu. plakaya gelince ise harfler uçmuştu, o yüzden dikkatli deneyebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 abi fusso coat bolunmus bulamiyorum bu aralar. authentic nasil kullandin mi hic Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Nisan 2015 Yazar Paylaş 7 Nisan 2015 (düzenlendi) abi fusso coat bolunmus bulamiyorum bu aralar. authentic nasil kullandin mi hic Distirbütör ile görüştüm geçen hafta, yeni parti ürünler gelecekmiş yakında japonyadan gemi ile geldiği için biraz uzun sürebiliyor. Eğer araç koyu renk ise authentic farkını görürsün(güzel polisaj yapılmış yüzeyde tabi), daha çok carnauba içerin ve doğal içerikli bir wax. ömrü ise fussodan kısa olur authentic farkını canlı gördüğüm bir araç ve renk 7 Nisan 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 omur kisaysa fusso bekleyeyim ben abi. erzurum hava sartlari malum yenileme sansimiz pek olmuyo Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 9 Nisan 2015 Paylaş 9 Nisan 2015 Araç metalik boya ise selülozik tiner kontrollü olarak denenebilir. Opak boyada sakıncalı olabilir aman dikkat, bir komşum ziftleri sökmek için selülozik kullanmış bilmeden ama vernik tabakasında bir sıkıntı yoktu. plakaya gelince ise harfler uçmuştu, o yüzden dikkatli deneyebilirsiniz. Çıkarmadı Köksal bey. Hatta daha da denersek boya kalkacak dedi usta. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Nisan 2015 Yazar Paylaş 9 Nisan 2015 Çıkarmadı Köksal bey. Hatta daha da denersek boya kalkacak dedi usta. Hadi yaa ankarada dby detailing var, berkay a bi uğrayın benden de çok selam söyleyin, elinden gelen bişey varsa yardımcı olur. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Herkes bir soru sormuş bende sorayım abi müsadenle [emoji16] Arkadaş yurtdışında şu an. Gelirken collinite 915 bulmadan gelme dedim. TR de bulmak imkansız gibi. Erdem boya da 40 gramına 26 lira yazmış. Şimdi birde fusso coat çıktı başımıza . Bunların hangisini tavsiye edersin diye soracaktım abi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Koksal Abi merhaba, Babam insaatlarin yanindan gecerken yerlere sivi beton dokulmus ve 2 taraf marspiyellerde damla damla beyaz betonlar var. Ne yaptiysam cikmadi. Nasil cikar bunlar? Tesekkurler. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Nisan 2015 Yazar Paylaş 10 Nisan 2015 Herkes bir soru sormuş bende sorayım abi müsadenle [emoji16] Arkadaş yurtdışında şu an. Gelirken collinite 915 bulmadan gelme dedim. TR de bulmak imkansız gibi. Erdem boya da 40 gramına 26 lira yazmış. Şimdi birde fusso coat çıktı başımıza . Bunların hangisini tavsiye edersin diye soracaktım abi Eren cim senin araç gri diye hatırlıyorum, 915 içeriğindeki carnauba ile koyu renklerde daha çok belli eder kendini. Yerinde olsam collinite 476s doublecoat isterdim. Ömür olarak daha uzun 915 e göre, gri renkte farkını görmek çok zor uzun ömür tercihim olurdu. Tabi ki bu demek değil ki 476s parlaklık vermiyor yoksa veriyor mu fotolara bak sen karar ver Koksal Abi merhaba, Babam insaatlarin yanindan gecerken yerlere sivi beton dokulmus ve 2 taraf marspiyellerde damla damla beyaz betonlar var. Ne yaptiysam cikmadi. Nasil cikar bunlar? Tesekkurler. Elma sirkesi ile betonu yumuşatıp çıkarabilirsin, acele etme ama yoksa beton artıkları ile boyayı çizmek çok kolay. Sirkeyi sık biraz bekle, yumuşak bezle veya basınçlı su ile çıkar beton lekeleri. 1 kerede çıkmazda 3-5 kez dene, temiz iş olsun Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Ben renge göre değiştiğini bilmiyordum abi. 476s i de inceledim ama 915 le arasında ne fark var anlamamıştım. O zaman siparişi değiştiriyorum abi. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Harika olmus abi, masallahin var. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Nisan 2015 Yazar Paylaş 10 Nisan 2015 Harika olmus abi, masallahin var. Görüşemiyoruz bu aralar özlettin kendini 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Görüşemiyoruz bu aralar özlettin kendini Pazar gelecek misin bilmiyorum ama ben gelemiyeceğim. Musait olduğun bir akşam nargile günlerimizde görüşelim abi.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Musait olduğun bir akşam nargile günlerimizde görüşelim abi.. İyi olur tabi.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Nisan 2015 Yazar Paylaş 10 Nisan 2015 Pazar gelecek misin bilmiyorum ama ben gelemiyeceğim. Musait olduğun bir akşam nargile günlerimizde görüşelim abi.. Ordu dan dayım ve kuzenim gelecekler c.tesi akşamı(burdan bi connect aldık ford servisleri için), o yüzden katılamıyorum ben de 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Nisan 2015 Yazar Paylaş 10 Nisan 2015 Akşama 2 yeni bomba ile buradayım Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Nisan 2015 Yazar Paylaş 10 Nisan 2015 Detayda yeni bir sayfa açtım Boya ölçer (1 mikron hassasiyet) ve Meguiars dual action polisaj makinesi. Artık çift tabanca takilacagim 7 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Nisan 2015 Yazar Paylaş 12 Nisan 2015 Senin bosch a ne oldu. Yerinde duruyor, çift tabanca takılıyorum artık. Bosch rotary, Meguiars Dual Action 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 Vay vay vay attığım taş işe yaramış demek ki 1 Yorum bağlantısı
Canberk Eken 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 Abi bana tamponlardaki siyah çıtalar, sis farındaki siyah plastik kısım, kapı direkleri gibi siyah plastikleri parlatmak için ya da parlatmak demeyim de temiz ve yeni göstermesi için nispeten ucuz yollu ne öneririsin? Artı bu yerlerdeki cila kalıntılarını ipayla mı çıkarabilirim? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Nisan 2015 Yazar Paylaş 25 Nisan 2015 Abi bana tamponlardaki siyah çıtalar, sis farındaki siyah plastik kısım, kapı direkleri gibi siyah plastikleri parlatmak için ya da parlatmak demeyim de temiz ve yeni göstermesi için nispeten ucuz yollu ne öneririsin? Artı bu yerlerdeki cila kalıntılarını ipayla mı çıkarabilirim?Ipa soldurma yapabilir boyasiz plastikte, genel temizlik ürünleri ile wax artığını temizleyip plastik yenileyici ürünler kullanabilirsin Meguiars trim detailer, auto glym 39b veya en ucuzu sarp torpido parlatici jel gibi 1 Yorum bağlantısı
Canberk Eken 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 Ipa soldurma yapabilir boyasiz plastikte, genel temizlik ürünleri ile wax artığını temizleyip plastik yenileyici ürünler kullanabilirsin Meguiars trim detailer, auto glym 39b veya en ucuzu sarp torpido parlatici jel gibi http://www.sanalpazar.com/Atas-Fasco-Tampon-Dis-Plastik-Siyahlastirici-250-Ml__isp5674965 Bunun için ne dersin abi? çok eski de olsa detailingturkeyde benzer bi ürün için baya olumlu bahsetmişsin Yorum bağlantısı
Recommended Posts