Okan Tansel 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 köksal bey zaten bu ürünü kullanmış ve olumlu yorum vermişti kullana bilirsiniz bence çünkü köksal bey onaylı 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 Güzel çeyiz bu is boyle insan sürekli yeni birşeyler alıyor bur sure sonra bakıyorsunuz dolmuş taşmış her yer 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Nisan 2015 Yazar Paylaş 25 Nisan 2015 http://www.sanalpazar.com/Atas-Fasco-Tampon-Dis-Plastik-Siyahlastirici-250-Ml__isp5674965 Bunun için ne dersin abi? çok eski de olsa detailingturkeyde benzer bi ürün için baya olumlu bahsetmişsin fascoda iyidir, kullandım tavsiye ederim. Güzel çeyiz bu is boyle insan sürekli yeni birşeyler alıyor bur sure sonra bakıyorsunuz dolmuş taşmış her yer Abi merak işte hepsini denemek istiyor insan, evde 5-6 çeşit pasta var hepsi 20 ml 50 ml arası değişiyor, uygulama yapmışım öyle artan kalmış başka denemişim 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Nisan 2015 Yazar Paylaş 25 Nisan 2015 Elimde yaklaşık 2 senedir şişelerinde duran virtüs pastalar var. Bunların bozulma zamanı varmıdır ?Bolca calkala sonra biraz eline dok kıvamına bak aşırı sulu veya aşırı kuru değilse bozulmamıştır Yorum bağlantısı
Bünyamin Göksu 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 Köksal abi,meguiars ultimate liquid wax nasıldır almayı düşünüyorum yada yıkama sonrası kullanabileceğim hızlı cila tavsiyen varmıdır? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2015 Köksal abi,meguiars ultimate liquid wax nasıldır almayı düşünüyorum yada yıkama sonrası kullanabileceğim hızlı cila tavsiyen varmıdır? Güzel bir qd dir, soft 99 fukupika sprey wax aldım ben kuzene, o da çok memnun. atas hydrorep de kullandım uzun zaman o da çok iyi. 1 Yorum bağlantısı
Bünyamin Göksu 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 F/p olarak hangisi iyidir meguiars 94₺. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2015 F/p olarak hangisi iyidir meguiars 94₺. Benim tavsiye ettiklerim hızlı cila. normal wax olarak da meg iyidir, onun dışında ben güncel ürünlerden soft 99 fusso wax kullanıyorum, onun yerine g technic c2v3 nano da kullanabilirsin. bölünmüş olarak da satılıyor detaildükkanında. bölünmüş alırsın hem ucuz olur hem de bitince yeni alma şansın olur. büyük boy alınca eldeki bitmeden yenisine para vermek istemiyor insan. Yorum bağlantısı
Bünyamin Göksu 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 Abi 2 hafta önce kil+srp+fk1000p uyguladım yıkama sonrası bunlara destek amaçlı bir ürün arıyorum. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2015 meguiars quik wax soft99 fukupika atas hydrorep olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 Köksal kardeşim bu böyle olmayacak birgün senin Garajı canlı ziyaret edeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Bünyamin Göksu 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 Abi soft99 fukupika'yı nerden alabilirim.Detailing dukkaninda stokta yokmus galiba. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Köksal kardeşim bu böyle olmayacak birgün senin Garajı canlı ziyaret edeceğim. Sürdün mü verdiğim Matte dash ı? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2015 (düzenlendi) Herkese selamlar Araç daha önce omega aracının farını yaptığım komşu bir abime ait. Sıfır alındı ve şu an 103 k da elektrik taahhüt firması çalışanları tarafından kullanıldı, haliyle biraz şantiye havasında. Uzunca süren bir iç temizlik ile günün sonunda bitik halde aracı teslim ettim. Buyrun fotolara Başlayalım artık 50/50 6 Mayıs 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 17 Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Köksal'cım ben Küçükçekmece'de oturuyorum,Komşu sayılırmıyız bilemedim 2 Yorum bağlantısı
Atilla Atun 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Araç kendine gelmiş resmen . Ellerine sağlık titiz insanın hali başka. 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 eline sağlık Köksal abi , Ankarada olsaydın keşke:) 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Abi bırak bankacılığı açalım bir dükkan 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2015 Vergi levhası var mı hacı?Bordroyu atayım da beraber aglayalim, dükkan olsa yılda şu an ki vergimin 1 aylığını verirdim heraldeKöksal'cım ben Küçükçekmece'de oturuyorum,Komşu sayılırmıyız bilemedim Abi 2 gün önce Avcılara geldim, demek tünele girdiğim için cekmedi telefon Abi bırak bankacılığı açalım bir dükkan Tadında yapmak lazım, sürekli yapınca tadı azalıyor 3 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Ellerin dert görmesin Das Kxl Perşembe pazar maç yapan 1. lig takımı gibisin kanka 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts