Fırat Önal 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Dışının fotoları eksik beğenmedim ben Eline sağlık 1 Yorum bağlantısı
Murat Gök 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Eline saglik abi... Araba agzinin tadini biliyormus 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Bu vw'lar nankör temizlik yapınca göstermiyor.Ellerine sağlık 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Eline sağlık Köksal çok güzel olmuş... 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Bordroyu atayım da beraber aglayalim, dükkan olsa yılda şu an ki vergimin 1 aylığını verirdim heralde Abi 2 gün önce Avcılara geldim, demek tünele girdiğim için cekmedi telefon Tadında yapmak lazım, sürekli yapınca tadı azalıyor 5.ayın maaşını daha almadık ama şimdiden 5000tl oldu vergiye tabi gelir. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Mis mis elerin dert görmesin kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Eline sağlık abi bu arada yakalamisken sorayim kiyafetlerdeki yag lekesini neyle gecirebiliriz bugun servisin otomatik japisindan pantolona yag damladi da teşekkür ler :-) 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Gerçekten cıncık gibi olmuş. Koltukları çıkarıp yenilerini takılmış gibi. Maaşallah ellerinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 İnanmayın yahu, dışarda yaptırıyor geliyor burada yaptım diyor Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Maşallah yine döktürmüşsün abi, suyu çektiğin makinenin suyunu da gösterseydin keşke çamur çıkmıştır Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Ellerine kollarına sağlık kardişim.. Misler gibi olmuş. Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 abi ellerine sağlık temizlik malz ne kullandınız acaba 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2015 kaç gün sürdü Abi yeğenden destek aldım(ben dayısı olurum, araç sahibi de amcası) o şekilde pert olduk işte akşama Dışının fotoları eksik beğenmedim ben Eline sağlık Dışının kabasını aldım, kuş mokları gitti ya yeter dışına Eline sağlık abi bu arada yakalamisken sorayim kiyafetlerdeki yag lekesini neyle gecirebiliriz bugun servisin otomatik japisindan pantolona yag damladi da teşekkür ler :-) Yağ çözücü deterjanlar işe yarayacaktır, çamaşır makinesi büyük avantaj. İnanmayın yahu, dışarda yaptırıyor geliyor burada yaptım diyor 17 mayısta gel köpük şov yapayım sana özel abi ellerine sağlık temizlik malz ne kullandınız acaba Temizlik malzemesi olarak, atas detap (kumaşlara) amway loc(plastiklere) epoca ekstra köpük yapan şişe çeşitli fırçalar halı yıkama makinesi bolca sabır Maşallah yine döktürmüşsün abi, suyu çektiğin makinenin suyunu da gösterseydin keşke çamur çıkmıştır Onu göstermeye utandım ama şöyle söyliyim özellikle ön yolcu koltuklarını kaç kere köpükleyip çektirdim sayısını unuttum Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Abi yeğenden destek aldım(ben dayısı olurum, araç sahibi de amcası) o şekilde pert olduk işte akşama Dışının kabasını aldım, kuş mokları gitti ya yeter dışına Yağ çözücü deterjanlar işe yarayacaktır, çamaşır makinesi büyük avantaj. 17 mayısta gel köpük şov yapayım sana özel Temizlik malzemesi olarak, atas detap (kumaşlara) amway loc(plastiklere) epoca ekstra köpük yapan şişe çeşitli fırçalar halı yıkama makinesi bolca sabır Onu göstermeye utandım ama şöyle söyliyim özellikle ön yolcu koltuklarını kaç kere köpükleyip çektirdim sayısını unuttum Ovv disko disko partizani 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2015 Bugün gelen fırça setim (10 paket aldım, 2 paket kendime ayırdım) 2 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Abi selamlar Bir sorum var yine Fk1000 p ve scholl s3 ün kullanım alanlarını ve neye yaradığını anlatma şansın var mı acaba ? Benim derdim şu görüntüyü yakalamak. Bunlar bu işi yapar mı? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2015 Abi selamlar Bir sorum var yine Fk1000 p ve scholl s3 ün kullanım alanlarını ve neye yaradığını anlatma şansın var mı acaba ? Benim derdim şu görüntüyü yakalamak. Bunlar bu işi yapar mı? Fk boya koruma ürünü, s3 pastadir, kalın s3 Sonrasında ince pasta olarak s30 tavsiye ederim. Gri araçta fark bu kadar net olmaz ama yine de Ciziksiz temiz yüzey elde edersin (makine ile tabi).Benim s3 denemem 2 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Teşekkürler abi. benim derdim daha çok o kılcal çiziklerden kurtulmak. Bu ürünü deneyelim bakalım Yorum bağlantısı
Recommended Posts