İçeriğe Yönlendir

Haydi İstanbul 7 Kasımda Cnr ' A ( Pazar Günü )

Fatih Çalıkuşu

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

Bugün Çağlarla Fuardaydık, Çağların felaket tespitleri vardı, araçlardaki hataları çağlar tek tek uygulamalı gösterdi. resimler çağlarda ekliyecektir.

en ilginç yakaladığımız görüntü rolss royce nin lastikleriydi :)

benim cep telefonundan çektiğim bir kaç resim.

photo0164f.jpg

photo0165.jpg

photo0166d.jpg

photo0170m.jpg

yeni c-max iç mekan

photo0175s.jpg

tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Detaylı olanlar Çağlarda, gelince ekler ben 12.00 de ordaydım, Çağlar 13.30 gibi geldi 18.30 da ayrıldım Çağlar hala gezecem diyordu :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Lokman abi tüm detayları çekememişsin abi :)

:D

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Yoğunluktan bir ara nefes alabilirsem bende geleceğim.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Bende pazar oradaydım . Ne yalan söylüyüm pişman oldum gittiğime . Hiç birşey anlamadım , nedeni aşırı derecede kalabalıktı . Haftaya pazar son günü olacağı için daha kalabalık olacaktır .

Yorum bağlantısı
Onur Hançer

Benden küçük bir tavsiye, haftaiçi gitmek en mantıklı olanı. Ben ilk gün saat 12 de içeri girdim, saat 15.00 a kadar çok sakindi, sonra birden doldu.

Girişte bilet alabiliyorsun, boşuna biletixten kullanım bedeli ödemenin bir anlamı yok.

Bir kaç resim ekliyorum bende, şimdiden giden herkese iyi eğlenceler.

Bu arada fuar hakkında küçük not; Önceden Türkiye 'ye gelecek arabaların ön gösterimini yaparlardı autoshowda, şimdi sokaklardaki arabaların temizlerini koymuşlar, bir yenilik yok anlayacağınız. Sadece elektrikli arabalar, yenilik !

Şimdi resimler :)

http://rapidshare.com/files/428856809/IMG_2388.JPG

http://rapidshare.com/files/428857507/_GDN7164.JPG

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Bende arkadaşla gittim cumartesi günü, Ford havalara girmiş sinir oldum. Yeni focusu kimse ellemesin diye girilmez bir yerde sergiliyorlardı, Alın focusunuzu başınıza çalın. :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

ulaşılmazlık vurgusu o :p sonuçta piyasaya uçuk kaçık fiyatlardan sokacaklar

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
Dağhan Güngör

Geç tanıştık, kaçırdık... Bilseydim herkese imkanım olmasada hergün bir 10 kişi alırdım içeri...

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

İçeriye damsız da alıyorlardı. :D Maksat buluşup güzel vakit geçirmekti. Toplantılarımıza bekleriz. :flowers:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...