İçeriğe Yönlendir

Haydi İstanbul 7 Kasımda Cnr ' A ( Pazar Günü )

Fatih Çalıkuşu

Recommended Posts

Fatih Çalıkuşu

Hafta Sonu olması katılım açısından daha uygun olacağını düşünüyorum

Hem güzel bir organizasyon olur ne dersiniz ?

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

Her yıl yapsalar iyi.. bi yapıyorlar bi yapmıyorlar.. en son 2008de yapıldı sanırım

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ben zaten hafta içi sakin kafa ile gideceğim, ama 7 kasım da da katılırım. Kriz vardı ya ertelenmişti.

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

Bilet için sponsor bulabilsek ya da eşantiyon olsa süper olur :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Çok kalabalık olur, geçen sene gelmiştim ama girmak imkansız olunca hava limanı önündeki göbekten geri döndüm ve sefanın tükkanda buluştuk.. :rolleyes:

Gerçi bizimki ford olduğundan yol veren olmuyor ama bmw olursa gireriz belkii.. :lazy1:

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Bilet için sponsor bulabilsek ya da eşantiyon olsa süper olur :hahahoho:

Evet bilet bulabilen hatta fazla bulabilen olsada gitsek. :rolleyes: Aslında bilet parası önemli değil de herkes beleş girerken para vermek zor geliyor. :lazy1::kihkih:

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Autoshow bilet fiyatları:

hafta sonu. 15 TL

hafta içi: 8 TL

Çiftlere özel hafta içi 2 kişilik bilet fiyatı: 10 TL

Ben bilet fiyatlarının bu olduğunu biliyorum.

Bundan ayrı bir bilet şekli veya VIP bilet oluyormu bilen varsa cevap yazarsa teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
çift derken :lazy1: kapıdan kız mı ayarlıcaz :kihkih:

Taksim'e mi gidiyoruz :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

katılmak isterim fiyat yüksek değilmiş aslında

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Her iki kişi kolkola girip kapıdan öyle girersiniz, soran olursa da size ne bizim tercihimizden dersiniz :D Devir ekonomi devri :unknw:

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Bilet parası vermek istemeyenler için Çeşitli Otomobil firmaları internet sitelerinde yarışmalar düzenleyip bilet dağıtıyorlar ilgilenenlere duyurulur..

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
İstanbul, Otoshow'da bile toplanamaz...

İstanbul gerekirse otoshow a araba bile çıkartır :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
İstanbul gerekirse otoshow a araba bile çıkartır :)

helal yürübe kim tutar seni yaparız dimi

Yorum bağlantısı
Talip İnal

Toplanıp gidin arkadaşlar ! Keşke ben de buradan kalkıp gelebilsem. TV ve dergilerden gördüğümüz yurt dışı fuarlar kadar olmasa da bana göre Türkiye'deki tek gezilebilecek otomobil fuarıdır. 2000 yılında gittiğimde, saatlerce gezip bitirememiştim, birlikte gittiğim amcamın isyan etmesiyle fuardan çıkmıştık. :) O zamandan beri bir daha gitmek nasip olmadı.

Fuara gidecek olan arkadaşlardan, bol bol fotoğraf çekmelerini ve burada izlenimleri ile birlikte paylaşmalarını rica ederim.

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
İstanbul, Otoshow'da bile toplanamaz...

7 Kasım'a kadar beklemeyelim yakın olan arkadaşlar iş programını erteleyip hemen gelsin mümkünse :nazar:

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci
Her iki kişi kolkola girip kapıdan öyle girersiniz, soran olursa da size ne bizim tercihimizden dersiniz :good1: Devir ekonomi devri :unknw:

:nazar::nazar:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Kazancıoğlu

napıyoruz gidecekmiyiz toplanım fuara yoksa herkes başının çaresine mi bakıyor

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Bende çok gitmek istiyorum. Tek boş günüm pazar ve bunun için harcamaya değer. Bilet sıkıntısını nasıl çözeriz acaba ? Hafta içi gidip haftasonu için bilet almak mümkün mü ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Kapıdan niye almadın :D , şahsen hafta içi bir defa gideceğim, ayrıca 7 sinde de gidiş varsa yine katılıırm.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...