Süha Demirtaş 24 Ekim 2010 Paylaş 24 Ekim 2010 Malum hafta sonu ve bizde bir genç olarak bu durumdan faydalandık anca eve geldim Resimler bu sebepten ötürü geç oldu kusurabakmayın Emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim Nereye bakıyor bu adamlar ??? İşte buna MertCan önde duran Şişene hasta oldum Araba canavarı Bulut Maşallah devamını ekliyemiyorum mesajlar birleşmiyor birşeyler yazın arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 24 Ekim 2010 Paylaş 24 Ekim 2010 Yani şimdi bize bu ürünlerden yok mu yok hemi o zaman hiç birisi güzel olmamış hem gri olanlar hiç parlamamış Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Ekim 2010 Paylaş 24 Ekim 2010 (düzenlendi) Süha ellerine sağlık harika resimler 24 Ekim 2010 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim 2010 Yazar Paylaş 24 Ekim 2010 Ben şimdi bu mondeo yu tekrar boyatacğım diyeceğim, dayak yermiyim cila attık mı tam atarız, plaka-kulak arkasında mm. yer kalmaz :lol: Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Ekim 2010 Paylaş 24 Ekim 2010 (düzenlendi) Emre ceza kesecez gelmeyenlere haberin olsun güzel ve verimli bir toplantı olmuş katılmayı çok isterdim ama kısmet değilmiş kısmetse bir dahakine abi benim muafiyetim vardı devam ediyor dimi. cezam düşük olucak inşallah 24 Ekim 2010 tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 24 Ekim 2010 Paylaş 24 Ekim 2010 çok güzel bir organizasyon olmuş geçekten çalışmasaydım kesinlikle gelicektim.neyse inşallah istanbul olarak hayal ama toplanırsak hasret gideririz Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Ekim 2010 Paylaş 24 Ekim 2010 Katılımn artması için doğal olarak Toplantıları Pazar günü yapmak lazım, ama bu bir sanayi etkinliği olduğundan mecbur bugün oldu.Değerli arkadaşlarımızı göremediğim içinde üzgünüm. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim 2010 Yazar Paylaş 24 Ekim 2010 mondinin fiyatı ne kadar acep İkamesi yok Vesile ile, buna ses sistemi takmamıştım, ufak tefek bir değişim olacak. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Ekim 2010 Paylaş 24 Ekim 2010 Lokman abi lahmacunları senmi yaptın.. doğrudur abim evde içini hazırladık fırında pişirttik Lokman abi, maaşallah C-Max yeni jantlarıyla yakıyor ortalığı teşekkürler Sefa seninkinin yanıda lafı olmaz ama abi benim muafiyetim vardı devam ediyor dimi. cezam düşük olucak inşallah bunu toplantıda oya sunarız artık Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Ekim 2010 Paylaş 24 Ekim 2010 İkamesi yok Vesile ile, buna ses sistemi takmamıştım, ufak tefek bir değişim olacak. öhü öhü satılık bir şeyler var bende Fiyatta anlaşırız Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Ekim 2010 Paylaş 25 Ekim 2010 (düzenlendi) Emre ceza kesecez gelmeyenlere haberin olsun Benim mazeretim vardı.Şehir dışına çıktım.Bana ceza yok dimi Aktivasyonlar çok güzel olmuş.Maşallah araçlarda yanıyor 2nci sayfadaki resimleri niye göremiyorum 25 Ekim 2010 tarihinde Servet Ayd?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ekim 2010 Yazar Paylaş 25 Ekim 2010 Diş fırçası ile motor temizleme cezası var Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Ekim 2010 Paylaş 25 Ekim 2010 Abi gel 3 numara boya fırçası yapalım şunu Yorum bağlantısı
Kayhan Kaynak 25 Ekim 2010 Paylaş 25 Ekim 2010 Ellerinize sağlık. Çok verimli bir toplantı olmuş. Bende dün yaptım bu işlemleri ve sağ omuz iptal. Çok yorucu ancak sonucu görünce değiyor. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 25 Ekim 2010 Paylaş 25 Ekim 2010 Kışın düğünler azalıyor, inşallah uygun olursak bir hafta sonu etkinliğine bende gelmek istiyorum.(Emmi kızmaya başlayacak artık ) Lokman abi'nin lahmacunlarının yanına ayranlar benden olur Çağlar abi'ye de biraz yardım ederiz, omzunu zorlamaz güzel bir topluluk olmuş Yorum bağlantısı
Engin Ateş 25 Ekim 2010 Paylaş 25 Ekim 2010 güzel bi toplantıymış ben sonuna denk geldim tesadüfen . tanıştığıma memnun oldum ayrıca orada bulunan üyelerle st ön tampon o gün takıldı tesadüf lgili alakalı (fordsever) arkadaşlarda görmüş onaylamış oldu bi sonraki toplantıya özellikle gelmeyi isterim bilgim olursa saygılar... Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 25 Ekim 2010 Paylaş 25 Ekim 2010 güzel bi toplantıymış ben sonuna denk geldim tesadüfen .tanıştığıma memnun oldum ayrıca orada bulunan üyelerle st ön tampon o gün takıldı tesadüf lgili alakalı (fordsever) arkadaşlarda görmüş onaylamış oldu bi sonraki toplantıya özellikle gelmeyi isterim bilgim olursa saygılar... Seni aramızda görmek güzel. Her toplantıya gelmeni temenni ederiz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts