Cemal Cangöner 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Enjektörü söküp, kompresörle basınçlı hava verilirse sıkışan parça dışarı çıkabilir. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 bende sıkıntı yok ama iyice kaynamadan değiştirsem mi? 115k olduk zaten kaynamış mıdır Eğer arızalı değilse kaynamamıştır ,çalışmayan bujinin ucunda kurum birikerek sıkışmasına neden oluyor.Buji vidalanan yerde sıkışmıyor yani.Normalde sökülmesi 5-10 dakika sürer fakat 3-4 saatte sökülmüştü benim aracınkiler.Hassas ellerde sağ-sol şeklinde ve hiç acele etmeden çevirilirse kırılma riski çok az. Yorum bağlantısı
Mustafa AYSAN 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 kızdırma bujilerinin arızası durumundaki indikasyonlar nelerdir? hangi durumlarda arızalıdır diyebiliriz? araçda ne gibi değişiklikler gözlemleriz? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Çalışmadığına dair bir belirti yok bildiğim ama fiyat çok değilse yaza noname servise gidince değiştireyim diyorum. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 kızdırma bujilerinin arızası durumundaki indikasyonlar nelerdir? hangi durumlarda arızalıdır diyebiliriz? araçda ne gibi değişiklikler gözlemleriz? Cihaza bağlatınca P 138b kodu varsa 4 adet buji tercihen BERU marka alınıp ehil bi usta aramaya başlayın.Bazı araçlarda 3000 devri geçmeme durumu falan oluyormuş lakin 2004 modeldi benim c max onda hiçbir alamet yoktu yazdığım kod dışında Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Elm bilmem kaç yazan Kablodan alsak kendimiz görebilirsiniz o kodu? Yada bluetooth olanlarından. Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 Elm bilmem kaç yazan Kablodan alsak kendimiz görebilirsiniz o kodu? Yada bluetooth olanlarından.Kod varsa Gauge menüsünden de gözükmez mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts