İçeriğe Yönlendir

Aracımdaki Yıgılma Ve Rolanti Sorunu


Ozan Babacan

Recommended Posts

Ozan Babacan

Merhabalar,

Aranıza yeni katıldım.Aracımın arızası ile ilgili araştırma yaparken sitenizi buldum. Aracımda aşağıdaki gibi sorunlar bulunmaktadır. Bu konular hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.

Aracım Ford Escort 1.6 CL 98 , Benzinli

* En önemli sorunum; Arac giderken yada hızlanırken aniden yıgılıyor durcakmış gibi oluyor sonra tekrar kendini toparlıyor. Böyle yaptıgı an gerçekten korkuyorum özelliklede araç sollarken!

* Diğer sorunum daha doğrusu sorunlarım ise rolanti ile ilgi; Arac normal sehir halindeyken yavaşlamak için boşa aldığımda araç direk stop ediyor, bazen devir saati 200-300 devirlere kadar düşüyor stop etmiyor sonra tekrar kendinisi toparlıyor.

Son olarak bir soru sormak istiyorum; Kalorifer Peteği ön konsol sökülmeden değiştirilebiliyor mu? Bazı yerlerde değiştiriliyor bazı yerlerde değiştirilmiyor gibi bilgiler var buda kafamı biraz karıştırdı.

Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu

Bu araba çok noktalı mı tek noktalı mı tam olarak bilmiyorum.Bunu Çağlar abi iyi bilir.Ama yığılma dediğiniz bence ateşleme kesilmesi gibi bir durum.Ateşleme sistmei kontrol.Rölanti valf temizliği- olmazsa değişimi.Kalorifer peteği değişimini Osman usta sökmeden yapabiliyormuş.Ön göüğüsün alt bağlantılarını söküp kastırıp alttan alabiliyomuş.Demekki komple sökmeden yapılabilir.

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci
O sayfada bulunanlar mondeo içinde yapılır mı?

teyip kodunu biliyorsan yapabilirsin

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Ateşleme. (Bobin-kablo-doğru tırnak aralıklı doğru buji)

Yorum bağlantısı
Ozan Babacan

Bu sabah Liderler otomotive gittim sağol olsun Osman usta kalorifer peteğini değiştirdi şu an arabam sıcacık oldu ayrıca resetleme işlemini yaptı ama yığılma sorunu hala devam ediyor bir dahaki hafta sonu bu sorun için tekrar ziyaret edeceğim

Yorum bağlantısı
Zafer Ofli
teyip kodunu biliyorsan yapabilirsin

Benim araçta orjinal teyp yokki yaşar usta. Yoksa o kod başka işleredemi yarıyor. Benim araçta sonradan takılma cd çalar var

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...