Misafir 1 Kasım 2010 Paylaş 1 Kasım 2010 Bir heyecanla tıkladım ama ı ıh. Dosya boyutu: 0 İnen dosya da 0. Tekrar yeni bir link alabilirsek iyi olur abi. Saygılar. Sanırım bu sefer oldu. http://www.2shared.com/audio/FqU89bpF/hastane_n.html Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Kasım 2010 Yazar Paylaş 1 Kasım 2010 Abi eline sağlık çok güzel, anladığım kadarıyla sen çalmışsın ama sanki biraz bağlamanın sesi kısık gibi. Stüdyo çalışması mı ev yapımı mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Kasım 2010 Paylaş 1 Kasım 2010 Ben yaptım zamanında dileyen dinleyebilir www.turkishmusic.org Yorum bağlantısı
Taner Dağlıgil 1 Kasım 2010 Paylaş 1 Kasım 2010 Gülşen Kutlu - Misget Mehmet Erenler - Hüdayda Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Kasım 2010 Yazar Paylaş 1 Kasım 2010 Gülşen Kutlu - MisgetMehmet Erenler - Hüdayda Dinlemeden "hobaaa" diyesim geldi Yorum bağlantısı
Misafir 1 Kasım 2010 Paylaş 1 Kasım 2010 Abi eline sağlık çok güzel, anladığım kadarıyla sen çalmışsın ama sanki biraz bağlamanın sesi kısık gibi. Stüdyo çalışması mı ev yapımı mı? Tesekkur ederim. Orgla caldigim bir parca. Evde hazirlamistim. Orgu bilgisayara baglayip, Kaydetmistim. Kayit esnasinda hoparlorler catlama yapmasin diye enstrumanlarin ses siddetini ritme gore dusuk tutmustum. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 2 Kasım 2010 Paylaş 2 Kasım 2010 Evlerinde kuruda meşe yanıyor efem_Ah bir ataş ver sigaramı yakayım Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2010 Paylaş 2 Kasım 2010 (düzenlendi) aslen kırşehirliyim dolayısı ile neşet etaş muharrem ertaş dinlemeyi rahmetli babam vesilesi ile severim.dinledigimde babamın neşet ertaşı dinlerken gözlerinin dolması aklıma gelir.neşet bey ekrana çıktıgında dünyadan kopar gibi olurdu. zahidem türküsünün rahmetli babam dolayısıyla ayrı bir kulak ile dinlerim.kim dile getirirse getirsin tadı aynı gibi. tam bir türkü ve sanat müzigi hayranıyım ama türkülerimizin yeri başka.türkiyenin her yerinden bağrından çıkmış türküleri zevkle dinliyorum.agıt tarzı olanlara pek takılmam dogrusu. en garip ve en tatlı yorumları özay gönlüm vesilesi ile sevdim diyebilirim.yeri başkadır.nur için yatsın. 400gb civarında arşivim var karışık tarzda.bazen aralarında dolaşmak bile vakit alıyor.aramayı bırakıp radyo dinliyorum her yöreden türkülerimiz çıkıyor. aman ormancı zahidem 2 Kasım 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İhsan Yargıcı 2 Kasım 2010 Paylaş 2 Kasım 2010 dersini almışda ediyor ezber (ibrahim tatlıses ) fincanın etrafı ve urfaya paşa geldi (yavuz bingöl) beni benden alan türkülerdir. Yorum bağlantısı
Gündüz Albayrak 3 Kasım 2010 Paylaş 3 Kasım 2010 Kanadalı olupta Türkçeyi kusursuz kullanan bir sanatçı var "Brenna Maccrimmon", Özellikle rumeli türküleri ağırlıklı söylüyor bu ay içerisinde de istanbul'da konserleri var,çok güzel sesi var tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Gündüz Albayrak 3 Kasım 2010 Paylaş 3 Kasım 2010 Birde youtube tekrar kapanmadan "Kıraç bozlak" yazın,sazı da kendisi çalıyor. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 3 Kasım 2010 Paylaş 3 Kasım 2010 (düzenlendi) Sabunu Koydum Leğene ( Erzurum Yöresi ) 3 Kasım 2010 tarihinde Fatih tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 31 Mart 2012 Paylaş 31 Mart 2012 Araçta çalmak amacıyla klasörler oluşturuyorum. Türkülerden oluşturacağım klasöre katkılarınızı bekliyorum. Flash bellekte olacağı için okulda da dinlerim mutlaka. Bakalım neler çıkacak? Bedia AKARTÜRK - Gayrı Dayanamam Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 31 Mart 2012 Paylaş 31 Mart 2012 hocam; yürüyorum dikenlerin üstünde ..ama selda bağcan Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 31 Mart 2012 Paylaş 31 Mart 2012 Ben de arabamda bulunanlardan aklıma gelenleri yazayım -Tutam yar elinden -Merik -Haydar haydar -Çeşmi siyahım -Merdo -Hüseynik -Mican -Bir fırtına tuttu bizi Ali Ekber Çiçek, Mahsun, Aysun Gülltekin, Musa Eroğlu, Belıs Akkale, Bedia Akartürk, Neşet Ertaş demirbaş sayılır. Valla hocam damar bozlak desen yardımcı olurum ama bu tarzdan fazla anlamam Neden olmasın. bize ait olan ve gözden kaçırdıklarımı görmek konuyu açmaktaki amacım. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 31 Mart 2012 Paylaş 31 Mart 2012 Mükerrem Kemertaş - Dün Gece Yar Hanesinde Zara - Açma Yaram Derindedir. Güler Duman - Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman Nuray Hafiftaş - Yüreğime Ektim Seni Mustafa Özarslan - Kara Köprü Yavuz Bingöl - Buğday Tanesi Orhan Hakalmaz - Kara Tren/ Pınar Başından Bulanır .... döngel birtanem aşık gülabi Kesinlikle olmalı... Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 31 Mart 2012 Paylaş 31 Mart 2012 Orhan hakalmaz- Ahirim sensin. Zara- Bir tipiye yakalandım Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 31 Mart 2012 Paylaş 31 Mart 2012 Kubat - Yar Yarası Kubat - Karaagac Kubat - Ötme bulbul Yorum bağlantısı
Ferhat Çengeloğlu 31 Mart 2012 Paylaş 31 Mart 2012 (düzenlendi) zara ellerini çekip benden şevval sam kırılsın ellerim 31 Mart 2012 tarihinde Ferhat Çengeloğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 31 Mart 2012 Yazar Paylaş 31 Mart 2012 Hocam daha önceki konudan devam edelim. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/198019-seme-trklerimiz/ Yorum bağlantısı
Mustafa Akçeşme 31 Mart 2012 Paylaş 31 Mart 2012 En güzel; Evlerinin Önü Mersin En matrak; Pancar Pezik Değil mi? Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 http://www.youtube.com/watch?v=uHeeZmDRaI4 çok güzel bir türkü bir türlü mp3 indirememiştim sonunda başardım artık araba da da dinleyebileceğim Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 "İlk ne zaman aşık oldun?"diye soruldu Neşet Ertaş’a.13 yaşımda. Yozgattaydık, mahallenin kızıydı.Ona bir türkü havalandırdıydım” dedi..Kızın adını söyledi. Sonra da pişman oldu:"Yazman gurban oluyum, sevda sırrınan olur." dedi. saygıyla anıyorum.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts