Muharrem Ersin Başaran 31 Ekim 2010 Paylaş 31 Ekim 2010 Arkadaşlar öncelikle merkeze uzak bir bölgede öğretmenlik yapıyorum. Çok şükür takım taklavat mevcut. Aracın bir çok kısmıyla kendimiz uğraşmak zorunda kalıyorum.(ve çok zevk alıyorum) Aracımın sol farı hep aşağıyı gösteriyordu baktımki ayar vidası bozulmuş farı sökmem gerekiyor fakat bazı vidalar tampon sökülmeden açılmayacak gibi. Acaba daha önce söken kolay bir yolunu bilen arkadaşımız varmı? Yoksa bir far sökmek için tamponu indirmem mi gerekiyor? Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 31 Ekim 2010 Yazar Paylaş 31 Ekim 2010 Farın 3 civatasından birini tampon örtüyor diye biliyorum..Tamponu sökmeden zor.. ekleme:Tamponu sökmek kolay,öncelikle tamponun alt ucundaki karter muhafazanın uzantısını söküyorsunuz..daha sonra panjuru söküp açılan aradan lokmayla ortada sağlı-sollu bulunan 4 tane (13'tü sanırım) civatayı söküyorsunuz,son olarak tamponun dış kısmında sağ ve soldaki 2'şer vidayı açıyorsunuz ve tampon sökülmüş oluyor Bilgi için teşekkürler. Tampon sökülecek galiba. Yorum bağlantısı
Recommended Posts