Erkan Balaban 2 Kasım 2010 Paylaş 2 Kasım 2010 Arkadaşlar 2010 model bir fiestam var ve teyp ini falan değiştirdim sizlerle paylaşmak istedim benim gibi aranızda gösteriş deilde müzik ve teknoloji tutkunları varsa dikkatle okusunlar. Teybimin Özellikleri ; 7’’ HIGH DEFINITION TFT LCD 16:9 Dokunmatik ekran •800*480 Çözünürlük •Gelişmiş DUAL ZONE özelliği •Güçlendirilmiş dahili TV TUNER •DVD/DIVX/VCD/CD/MP3/MPEG4/CD-R/WMA/JPEG •FM/AM RDS’Lİ RADYO, 24 Kanal hafıza •4 X 45W ses çıkış gücü •EQ modu •Dahili GPS Navigasyon •BLUETOOTH HANDSFREE özelliği ile cep telefonunuzdan gelen çağrıları ekranda görme cevaplayabilme ve cep telefonunuzdaki müzikleri çalabilme özelliği •USB Bağlantısı •SD Kart okuyabilme •iPOD kontrol edebilme özelliği •Türkçe OSD menü •Geri vites kamerası bağlantı girişi •IR-Kızılötesi bağlantısı (OPS) Ses Sistemim ; KICKER CVX15 CVX 15 -38CM SUBWOOFER 2000 WATT FOR-X X-1650 16CM MİD BAS COMPONENT PIRANHA FALKE GECE GÖRÜŞLÜ KAMERA AKSESUARLIDIR (Taktırdım Ama Beğenmedim Cenmax la Değiştirecem) FOR-X D1 5000 WATT MONO ANFİ FOR X- X 44 4KANAL 2500W AMFİ Farlar; CENMAX XENON KİT MOTORLU 8000K 2 YIL GARANTİ Uzunlar, parklar ve sisleride arıza vermicek ve yanmıcak bi beyaz ampul taktırdım. Araba müthiş derecede kendini gösterdi arkadaşlar bu tarz ufak oynamalar aracınıza renk katıyor tafsiye ederim . Bide ilerliyen zamanlarda aracıma alarm(orjinal kumandasını bozmadan) , 4 Cam kaldırma(kumandaya bağlı çalışıcak) taktıracam. Resimleri sizlerle paylaşmak isterdim fakat üzgünüm resimlerin boyutu büyük o yüzden koyamıyorum. Bence deneyin bol şanss ... Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 Kasım 2010 Paylaş 2 Kasım 2010 Erkan Bey hoşgeldiniz. Resim mutlaka isteyeceklerdir arkadaşlar. Benim sorum ise, aracınız 90 ps mi, 95 ps mi? Yorum bağlantısı
Erkan Balaban 2 Kasım 2010 Yazar Paylaş 2 Kasım 2010 Erkan Bey hoşgeldiniz. Resim mutlaka isteyeceklerdir arkadaşlar. Benim sorum ise, aracınız 90 ps mi, 95 ps mi? Yanlış Bilmiyosam 90 ps olması lazım aldığımda ole demişlerdi. Yorum bağlantısı
Yasin Çelik 2 Kasım 2010 Paylaş 2 Kasım 2010 E resimsiz olmaz bi şekilde halledin merak ile bekliyoruz. bu arada böyle bir proje içindeyim bende bitirdiğimde resimleri paylaşacağım Yorum bağlantısı
Erkan Balaban 2 Kasım 2010 Yazar Paylaş 2 Kasım 2010 (düzenlendi) İşte Resimlerimizde geldi http://img268.imageshack.us/img268/6848/fiesta1p.jpg http://img824.imageshack.us/img824/2642/fiesta2o.jpg http://img27.imageshack.us/img27/45/fiesta3zj.jpg http://img227.imageshack.us/img227/1747/fiesta5.jpg İşte Bu Benim Arabamm.. 2 Kasım 2010 tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Kasım 2010 Paylaş 2 Kasım 2010 Fotoğraflar çok büyük.. bu sebeple kapattım.. 800x600 pixels olarak yeniden yüklerseniz, yukardaki mesajı düzeltiriz.. Yorum bağlantısı
Ali Çukur 2 Kasım 2010 Paylaş 2 Kasım 2010 Arkadaşlar 2010 model bir fiestam var ve teyp ini falan değiştirdim sizlerle paylaşmak istedim benim gibi aranızda gösteriş deilde müzik ve teknoloji tutkunları varsa dikkatle okusunlar.Teybimin Özellikleri ; 7’’ HIGH DEFINITION TFT LCD 16:9 Dokunmatik ekran •800*480 Çözünürlük •Gelişmiş DUAL ZONE özelliği •Güçlendirilmiş dahili TV TUNER •DVD/DIVX/VCD/CD/MP3/MPEG4/CD-R/WMA/JPEG •FM/AM RDS’Lİ RADYO, 24 Kanal hafıza •4 X 45W ses çıkış gücü •EQ modu •Dahili GPS Navigasyon •BLUETOOTH HANDSFREE özelliği ile cep telefonunuzdan gelen çağrıları ekranda görme cevaplayabilme ve cep telefonunuzdaki müzikleri çalabilme özelliği •USB Bağlantısı •SD Kart okuyabilme •iPOD kontrol edebilme özelliği •Türkçe OSD menü •Geri vites kamerası bağlantı girişi •IR-Kızılötesi bağlantısı (OPS) Ses Sistemim ; KICKER CVX15 CVX 15 -38CM SUBWOOFER 2000 WATT FOR-X X-1650 16CM MİD BAS COMPONENT PIRANHA FALKE GECE GÖRÜŞLÜ KAMERA AKSESUARLIDIR (Taktırdım Ama Beğenmedim Cenmax la Değiştirecem) FOR-X D1 5000 WATT MONO ANFİ FOR X- X 44 4KANAL 2500W AMFİ Farlar; CENMAX XENON KİT MOTORLU 8000K 2 YIL GARANTİ Uzunlar, parklar ve sisleride arıza vermicek ve yanmıcak bi beyaz ampul taktırdım. Araba müthiş derecede kendini gösterdi arkadaşlar bu tarz ufak oynamalar aracınıza renk katıyor tafsiye ederim . Bide ilerliyen zamanlarda aracıma alarm(orjinal kumandasını bozmadan) , 4 Cam kaldırma(kumandaya bağlı çalışıcak) taktıracam. Resimleri sizlerle paylaşmak isterdim fakat üzgünüm resimlerin boyutu büyük o yüzden koyamıyorum. Bence deneyin bol şanss ... Ses sistemi güzel. Ana üniteniz nedir? Marka model? Bir de orjinal teyp düğmelerimiz ve araç bilgi ekranı ne oldu? Yorum bağlantısı
Erkan Balaban 2 Kasım 2010 Yazar Paylaş 2 Kasım 2010 Ses sistemi güzel.Ana üniteniz nedir? Marka model? Bir de orjinal teyp düğmelerimiz ve araç bilgi ekranı ne oldu? Teybin Markası AVT gördüğünüz üzere araç bilgi ekranı ve onun tepesindeki plastik kısım çıkıyor yerine yenisi oturuyor ve teybin paneldeki tuşları aynı şekilde duruyor panelin arkasındaki cd kutusu yani teybin asıl beyni çıkıyor yerine avt nin göndermiş olduğu teyp oturuyor ekranın üst kısmındaki plastik kısımın üzerinde tam 3 adet olmak üzere sd kart girisi usb girişi ve gps icin ayrılmış kart girişi bulunmaktadır. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2010 Paylaş 2 Kasım 2010 Maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Hem beyaz hem 1.6 dizel daha ne olsun. Yorum bağlantısı
Erkan Balaban 2 Kasım 2010 Yazar Paylaş 2 Kasım 2010 Maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Hem beyaz hem 1.6 dizel daha ne olsun. Tşk. Saol Yorum bağlantısı
Ali Çukur 2 Kasım 2010 Paylaş 2 Kasım 2010 Teybin Markası AVT gördüğünüz üzere araç bilgi ekranı ve onun tepesindeki plastik kısım çıkıyor yerine yenisi oturuyor ve teybin paneldeki tuşları aynı şekilde duruyor panelin arkasındaki cd kutusu yani teybin asıl beyni çıkıyor yerine avt nin göndermiş olduğu teyp oturuyor ekranın üst kısmındaki plastik kısımın üzerinde tam 3 adet olmak üzere sd kart girisi usb girişi ve gps icin ayrılmış kart girişi bulunmaktadır. Yok onu sormadım Erkan Bey. Dediklerinizi biliyorum benim sormak istediğim o düğmeler devre dışı mı kalıyor? Mesela klima fan ayarı vs hepsi ekranda görülüyordu ya şimdi... Maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Hem beyaz hem 1.6 dizel daha ne olsun. +1 Aynen aynen Biz aradık bulamadık Erkan Bey şanslı ... Yorum bağlantısı
Erkan Balaban 2 Kasım 2010 Yazar Paylaş 2 Kasım 2010 Yok onu sormadım Erkan Bey.Dediklerinizi biliyorum benim sormak istediğim o düğmeler devre dışı mı kalıyor? Mesela klima fan ayarı vs hepsi ekranda görülüyordu ya şimdi... +1 Aynen aynen Biz aradık bulamadık Erkan Bey şanslı ... Bilgi Ekranında Ne görüyorsan aynılarını görebiliyosun alarmardan tut kapı acık kapalı klima vs. hepsi bütün tuşlar çalışıyor fakat bir tek direksiyon kumandası çalışmıyor onuda daha çözemedim baglantılarını kendim yaptığım icin biyere götürüp göstericegim fakat olmasa bile bukadar özellik icin bir direksiyon kumandasını göz ardı edebilirim ben. siz düşünün Yorum bağlantısı
Ali Çukur 2 Kasım 2010 Paylaş 2 Kasım 2010 Bilgi Ekranında Ne görüyorsan aynılarını görebiliyosun alarmardan tut kapı acık kapalı klima vs. hepsi bütün tuşlar çalışıyor fakat bir tek direksiyon kumandası çalışmıyor onuda daha çözemedim baglantılarını kendim yaptığım icin biyere götürüp göstericegim fakat olmasa bile bukadar özellik icin bir direksiyon kumandasını göz ardı edebilirim ben. siz düşünün Hmm güzel o zaman. Tuşların hepsi çalışıyorsa direksiyon kumandası da çalışmalı bence bi kontrol ettirin anlayan birine... Peki şimdi bu cihazı nerden temin edebiliriz? Yorum bağlantısı
Erkan Balaban 2 Kasım 2010 Yazar Paylaş 2 Kasım 2010 Hmm güzel o zaman.Tuşların hepsi çalışıyorsa direksiyon kumandası da çalışmalı bence bi kontrol ettirin anlayan birine... Peki şimdi bu cihazı nerden temin edebiliriz? Ben bu cihazı istanbulda doğubankshop tan temin ettim ama ellerinde hala varmı yokmu bilmiyorum. Yanlızca fly audio da fiesta icin bi çalışma yapıyormus die duydum zaman varsa bekleyip onuda görmekte fayda var bence ama 1 yılda sürer 5 yılda onu bilebiyoruz.onun yerine avt ile konusup direksiyon kumandası olayını cözmek daha mantıklı yerinde ve çalışıyor nedeolsa Yorum bağlantısı
Erkan Balaban 2 Kasım 2010 Yazar Paylaş 2 Kasım 2010 AVT DMD 4943 FORD FİESTA gittigidiyorda suan tam 3 tane var ama bi kac güne kalırmı bilemiyorum Yorum bağlantısı
Yasin Çelik 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 Bilgi Ekranında Ne görüyorsan aynılarını görebiliyosun alarmardan tut kapı acık kapalı klima vs. hepsi bütün tuşlar çalışıyor fakat bir tek direksiyon kumandası çalışmıyor onuda daha çözemedim baglantılarını kendim yaptığım icin biyere götürüp göstericegim fakat olmasa bile bukadar özellik icin bir direksiyon kumandasını göz ardı edebilirim ben. siz düşünün Ekran ışığının kısılması varmı sizde? var ise nasıl oluyor ? birde bu direksiyon kontrol işini halledebildinizmi? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 Hayırlı olsun gayet güzel bir mod olmuş, HD si abartı ama cuk oturmuş arabaya. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 Çok güzel olmuş bence de. Güle güle kullanın. Dahili GPS var mı göremedim? Yorum bağlantısı
Ali Çukur 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 AVT DMD 4943 FORD FİESTA gittigidiyorda suan tam 3 tane var ama bi kac güne kalırmı bilemiyorum Anladım Erkan Bey Dediğiniz gibi biraz beklemekte fayda var... Yorum bağlantısı
Erkan Balaban 9 Kasım 2010 Yazar Paylaş 9 Kasım 2010 Ekran ışığının kısılması varmı sizde?var ise nasıl oluyor ? birde bu direksiyon kontrol işini halledebildinizmi? Direksiyon kumanda işini avt ye danışıyolar ama olumlu bir sonuç icerisinde deil suan farklı bir aparatla kumandayı aktif edebiliyolar yanlız teybten gelen kablo tek başına işe yaramıyor yani olumsuz. Yorum bağlantısı
Erkan Balaban 9 Kasım 2010 Yazar Paylaş 9 Kasım 2010 Çok güzel olmuş bence de. Güle güle kullanın. Dahili GPS var mı göremedim? Resimde görüldüğü üzere alttan 3. sırada gps ikonu var yani gps var Yorum bağlantısı
Ali Çukur 10 Kasım 2010 Paylaş 10 Kasım 2010 Erkan bey fotonun birinde gördüm Anahtarınız sustalı değil mi Fotoğraf: Yorum bağlantısı
Mete Aldıraklı 13 Kasım 2010 Paylaş 13 Kasım 2010 Kicker CVX'i Kicker ZX1000.1 gibi veya JBL GTO1201.1 gibi bir ampliyle sürerseniz daha verimli çalacaktır. Ayrıca tonal denge açısından Kicker SS serisi komponentler çok daha başarılı sonuç verecektir. Yorum bağlantısı
Sezai Özcan 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 AVT DMD 4943 FORD FİESTA gittigidiyorda suan tam 3 tane var ama bi kac güne kalırmı bilemiyorum slm bu isın malıyeti nekadar oluyo cok guzel olmus Yorum bağlantısı
Recommended Posts