Çağlar Bayur 3 Kasım 2010 Yazar Paylaş 3 Kasım 2010 Kemiksiz 100kağıt bırakır bu organizasyon. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Kasım 2010 Paylaş 3 Kasım 2010 Krediyle bi tane alıp bende mi pazarlasam. 3 tur muhtemelen 5-6dk sürecektir. Bilemediniz 10dk. Açıkçası bu paraya 30dk ya yakın poligonda 35mermi atarım, go kart'ta kollarım kopana kadar sürüş yaparım... Bilemiyorum, muhtemelen 100'ün üstüne çıkmaya izin vermeyecekleri bi pistte ne olacak... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2010 Yazar Paylaş 3 Kasım 2010 Autodromda, slalom yarışları yapılır, o kadar da ufak değil. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Kasım 2010 Paylaş 3 Kasım 2010 Sani Gerşon yazdı: Krediyle bi tane alıp bende mi pazarlasam. 3 tur muhtemelen 5-6dk sürecektir. Bilemediniz 10dk.Açıkçası bu paraya 30dk ya yakın poligonda 35mermi atarım, go kart'ta kollarım kopana kadar sürüş yaparım... Bilemiyorum, muhtemelen 100'ün üstüne çıkmaya izin vermeyecekleri bi pistte ne olacak... mermi atmaya paramı verilir canım bu nasıl iş Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Kasım 2010 Paylaş 3 Kasım 2010 Süha Demirtaş yazdı: mermi atmaya paramı verilir canım bu nasıl iş Ruhsatlı silahın yoksa satın alamıyorsun, bu sebeple poligonda atış eğitimi için tamamiyle güvenli ortamda profesyoneller eşliğinde atış yapabiliyorsun. Tabi silahını birine ya da kendine çevirdikten sonra isterse dünya atış şampiyonu olsun, 3 liralık mermiye bakar... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 Çağlar abi keşke haberimiz olsaydı, Fero için İstanbul'a bile gelirdim. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 Valla buna katılacaklar sona kalmasın derim, 3000kişiden elbet birileri bir yerlere patlar : Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 Çağlar Bayur yazdı: Autodromda, slalom yarışları yapılır, o kadar da ufak değil. Bu Autodrom TUZLA/ Orhanlı mevkiinde olan değil mi? tam netleşince benim haberim olursa bende gelmek isterim sizi izlemeye. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 Hakan Gürsoy yazdı: Düz mü otomatik mi Abi dün bi arkadaşımda bana gidelimmi dedi. Aynı cevabı verdim seninle Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Kasım 2010 Yazar Paylaş 4 Kasım 2010 Burak Erdin yazdı: Çağlar abi keşke haberimiz olsaydı, Fero için İstanbul'a bile gelirdim. Alırken, fazladan kupon almıştım, ilgilenenlere duyurulur, satış bedeli 101 TL kehh kühh, 247845 adet satarsam ferrari benim Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Kasım 2010 Paylaş 8 Kasım 2010 Mehmet Özyürek yazdı: O esp'siz araba kullanamaz... ESP açık mı olacak... Sende mi patron ? Çağlar Bayur yazdı: Kasko dahil. Zaten Autodromda hazırlanacak piste bağlı olarak, 100-120km/h üstüne çıkılabilceğini sanmam, 50-60 km/h ile 120 derece viraj yaparlar, zevke bakk. Kendi arabamızla gireceksek piste gelirik. Elin ferrarisini binicezde ne olacak ? Çağlar Bayur yazdı: Alırken, fazladan kupon almıştım, ilgilenenlere duyurulur 20 tl veririm. Yavaş dövsün Kafasını patlatır Punto Fiestanın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Kasım 2010 Yazar Paylaş 8 Kasım 2010 Cadde de çamur vadisinde futbol oyna sen Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 8 Kasım 2010 Paylaş 8 Kasım 2010 eee ne zaman gidiyoruz? Çağlar abi ödemeyi ne zaman yapalım ? Punto ve pist iki alaksız kelime değil mi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Kasım 2010 Yazar Paylaş 8 Kasım 2010 Verdikleri telefon numarası meşgul, biraz gazını alsınlar gidelim, sanırım günlerden sadece pazar uygun olacak? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 8 Kasım 2010 Paylaş 8 Kasım 2010 Çağlar Bayur yazdı: Verdikleri telefon numarası meşgul, biraz gazını alsınlar gidelim, sanırım günlerden sadece pazar uygun olacak? + 1 aynen katılmakla beraber aracın pert olmasınıda beklememek lazım Benim için c.tesi veya pazar uygun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Kasım 2010 Yazar Paylaş 21 Kasım 2010 Süha ile pistleri ağlattık: Hava sıcaklığı 13, pist sıcaklığı 11 derece idi, Rüzgar 5km/h hızla esmekte, lastikler ideal sıcaklığında, depo az dolu min yük altında pitten çıktık, apexler üst üste geldi, topuk fren-bu hızda sabit gaz ile virajları yuttuukkkk Bindiğimiz vasıta bozuk veya kısık ise iyi, değilse ; yorumsuz..... Genel kanaat: Bu vasıta kafadan dışa kayıyor yönünde. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 21 Kasım 2010 Paylaş 21 Kasım 2010 Gece süperdi. Bir insan hayatı boyunca kaç defa Ferrari kullanabilir ki diye düşündük ve tam gazı her düzlükte yapıştırdık. Virajlara girerken sadece freni tokatlamamız yetiyordu Chip tuning yapılmış 560 beygir gücünde bir arabadan sonra artık beni araçlar kesmez ance suzuki hayabusa keser. Her ne kadar araç kayma eğilimini önden göstersede direksiyonu çevirdiğim yöne ısrarla gidecem demeside çok güzel bir özelliği idi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Kasım 2010 Paylaş 21 Kasım 2010 Plaka neydi, tek başınıza mı kullandınız, limit var mıydı? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 Kasım 2010 Paylaş 21 Kasım 2010 Haberlerde seyrettim, bayağı talep varmış, tam 4500 kişi.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Kasım 2010 Yazar Paylaş 21 Kasım 2010 Plaka gizli :lol2: sökmüşler ama kaç tane cabrio 430 var ki, yanında eğitmen oturuyor, gaz-fren yerlerini söylüyor, zaten uymzsan, benim gibi viraj dışına taşıyorsun, beygirini bilemem de frenleri çok güzeldi. Ama aynı fren sesini focusta yapsa, demediğimizi bırakmayız. Organizasyon derli toplu, başarılı idi. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 21 Kasım 2010 Paylaş 21 Kasım 2010 Çağlar abi şu arabanın başında iken çektiğimiz fotolarıda bir zahmet ekleyiver abi :lol2: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Kasım 2010 Yazar Paylaş 21 Kasım 2010 Silik çıkmış, Casper gibi :lol2: Yeterince az dak. sürüyor :lol2: Yorum bağlantısı
Fatih Ada 21 Kasım 2010 Paylaş 21 Kasım 2010 o kadar ferrari kullanıp bu kadarmı fotoğraf çktiniz çağlar abi :lol2: Yorum bağlantısı
Recommended Posts