H.Cenk Bayrakçı 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 Dün Mehmet Abi'nin Isparta'ya geleceğini öğrendik ve görüşeceğimiz için sevindik. Ve bugün öğlen kısa bir yemek ve görüşmemiz oldu Mehmet Abiyle. Daha uzun kalsaydı hatta akşam misafirimiz olsaydı ama o yoluna devam etti. E bir düzgün ağırlayamadık seni be Mehmet Abi... İlk ve ikinci kare yemekten, Ferah Kebap salonu Isparta, üçüncü karede forumun iki admini (tabi ben biraz resmi vaziyetteyim malumunuz mesai) ve son fotoğraf da Sefa ile( o da bankadan geldi sağolsun).... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 Hakket ya, biz niye fotoğraf çekilmedik Mehmet abimle Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 Kasım 2010 Yazar Paylaş 4 Kasım 2010 Hakket ya, biz niye fotoğraf çekilmedik Mehmet abimle Hakan o senin kabahatin diyeyim ben sana... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 Yok bu Emmi değil, tişörtü farklı, şüphelendiğim bir şahıs var bu konu ile ilgili Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 (düzenlendi) çok iyi olmuş inanın ben buluşup yemek yemiş kadar sevindim. emmi yakında servet üstadla yarışacak galiba. geçen aydı galiba yazmamın mahsuru yok diyerek yazayım.emmi kızmayacaktır. madem emminin gezileri başlıgı olmuş. ankaraya gelmişti toplantısı varmış.arabasına lpg bakımı için bakıma vermişti önceki günden gelecegini biliyordum.teyp çerçevesi bakıcaktık.benim acil işim çıktı dükkanda degildim buluşamadık.emmi aradı sanayideyim diye kusura bakma diye telefonu kapattım.ben duramadım işi gücü bıraktım bastım sanayiye gittim.yeri biliyordum görünce şaşırdı beni sarıldık fazla sohbet edemedik zaten işlemleri bitti emmi toplantıya ben dükkana.as plakalı mondiye bindim bunun sevinci ve emmiyi görmenin mutlulugu başka oldu. murat dere maceralarını bekliyorum çok meraktayım şimdi. 4 Kasım 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 Hakan o senin kabahatin diyeyim ben sana... Ama Mehmet abimle konuşurken de resim mesim aklına gelmiyor ki insanın Gülüşü yeter Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 Yok bu Emmi değil, tişörtü farklı, şüphelendiğim bir şahıs var bu konu ile ilgili Sırf senin için farklı renk aldım Çağlar Ama Mehmet abimle konuşurken de resim mesim aklına gelmiyor ki insanın Gülüşü yeter Allah razı olsun.. Siz de öyleydiniz.. Babana selamlar.. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 Diyarbakır'a gelen olsa da bari öyle görüşsek. Diyarbakır ahalisinden hayır yok zaten. Biz burada çok sapa bir yerdeyiz herhalde kimsenin yolu düşmüyor. Aynısını ben de diyordum ama nasip işte ) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 Dün Mehmet Abi'nin Isparta'ya geleceğini öğrendik ve görüşeceğimiz için sevindik. Ve bugün öğlen kısa bir yemek ve görüşmemiz oldu Mehmet Abiyle. Daha uzun kalsaydı hatta akşam misafirimiz olsaydı ama o yoluna devam etti. E bir düzgün ağırlayamadık seni be Mehmet Abi...İlk ve ikinci kare yemekten, Ferah Kebap salonu Isparta, üçüncü karede forumun iki admini (tabi ben biraz resmi vaziyetteyim malumunuz mesai) ve son fotoğraf da Sefa ile( o da bankadan geldi sağolsun).... Cenk.. Misafir perverliğiniz için teşekkür ederim.. Isparta'ya gitme fırsatı doğunca çok sevindim... Sen, Sefa, Engin. hepinize teşekkürler... Diyarbakır'a gelen olsa da bari öyle görüşsek. Diyarbakır ahalisinden hayır yok zaten. Biz burada çok sapa bir yerdeyiz herhalde kimsenin yolu düşmüyor. O tarafa da geleceğim... Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Emmi geziyor,yiyor içiyor,biz burada pinekleyip duruyoruz Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Emmi Ispartaya bile Tişörtlü gitmiş,aman sert olur havalar,üşütürsün güzel bir buluşma olmuş,tebrikler Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Gez bakalım Emmi sen, gözümüz yok ama niye olsun.. Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Ben ne zaman gelmiştiniz diye sormuşum, emmide aşağıdaki cevabı vermiş,görüyorum ki yine 300 mt kadar yakınımıza gelmiş, başka birşey demiyorum. İki yıl önceki tatilimizde idi... Antalya'da ben hiç kullanmadım benim aracı.. Diğer araç ile dolaştık.. Gelirken de belki birinizi görebilirim diye Isparta üstü gelmiştim.. Ama o gün Özdemir ve Cenk ikisi de müsait değillerdi.. Kimseyle görüşememiş yoluma devam etmiştim... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 güzel buluşma olmuş, Murat hocanın yanına uğramadan gelmez heralde Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Dönerken araba ile dönmüşe benziyor emmi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Tırt mondeo ile o kadar gezdiyse evliya sabırı varmış, takdir ettim şimdi...Sollamalar falan tüple zor oluyordur... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Tırt mondeo ile o kadar gezdiyse evliya sabırı varmış, takdir ettim şimdi...Sollamalar falan tüple zor oluyordur... Abi öyle deme be, bakımlı olduğu belli oluyordu arabanın, en azından dışından Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Mola yerinde yıkamışlardır, inanma sen ona... Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Isparta`da sana nokul almadilar mi emmi nasil canim cekti simdi... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 Kasım 2010 Yazar Paylaş 5 Kasım 2010 Isparta`da sana nokul almadilar mi emmi nasil canim cekti simdi... Benim aklıma gelmedi değil, ama emmi başka yerlere uğrayacağını söyleyince, bayatlar diye düşünüp vazgeçmiştim. Yorum bağlantısı
Engin Deniz 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Isparta`da sana nokul almadilar mi emmi nasil canim cekti simdi... Ya, o kadar aceleye geldi ki hiç bir şey yapamadık. Daha geniş bir zamanda inşallah. Yazın gelirseniz göl kenarında nokul yeriz beraber Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 Kasım 2010 Yazar Paylaş 5 Kasım 2010 Aslında Eğirdir'de bir toplantı düzenleyelim biz... Nokul ne ya? Tahinli, susamlı bir çeşit çörek, ama çıtır çıtır olur Hakan, tam senlik. Peynirle yemesi süper olur... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Tatlı birşeye benziyor. Hımm Aslında Eğirdir'de bir toplantı düzenleyelim biz... Bak buna gelebilirim işte )))) Toplayın toplayın Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 (düzenlendi) göbek nasıl çıkmasın?nasıl kilo alınmasın? offff ooofffff egirdir gölün kenarında taze çıkmış kızartılmış balık yemeyi özledim hiç unutamam.harikaydı.gresundaki balıklar bile bu tadı vermedi. 5 Kasım 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts