Anil Berke Kavraal 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Aslında Eğirdir'de bir toplantı düzenleyelim biz...Tahinli, susamlı bir çeşit çörek, ama çıtır çıtır olur Hakan, tam senlik. Peynirle yemesi süper olur... ah nokul ah ... peynirle cidden cok guzel oluyor. En cokta carsidaki bedesten carsimiydi adinida unuttum oranin karsi arasinda kalan firininkini cok seviyorum. En eski firinlarindandi orasi karsinda matbaa vardi arkadasimin babasinin ama adi aklima gelmiyor simdi ... egirdir de guzel fikir .... melodi ye gitmeyeli yillar oldu cidden Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Emmi Ispartaya bile Tişörtlü gitmiş,aman sert olur havalar,üşütürsün güzel bir buluşma olmuş,tebrikler Hava çok güzeldi.. 26 dereceyi gördüm be Ama sabah giderken de -2 idi mehmet abi herkes emmi diyor sana, sanırım bende emmi desem mahsuru yok Hiç bir mahsuru yok.. Gez bakalım Emmi sen, gözümüz yok ama niye olsun.. Malını ye sen de gez Ben ne zaman gelmiştiniz diye sormuşum, emmide aşağıdaki cevabı vermiş,görüyorum ki yine 300 mt kadar yakınımıza gelmiş, başka birşey demiyorum. bi valla ben bi Engin'e söylemiştim.. O forumda yazar diye düşündüm... Ama yazmamış güzel buluşma olmuş, Murat hocanın yanına uğramadan gelmez heralde Murat'ın kelini tokatlayacaktım ama ev kalabalıktı Dönerken araba ile dönmüşe benziyor emmi İki kişi mondeo ile gittik.. Ben mondeo ile döndüm... Tırt mondeo ile o kadar gezdiyse evliya sabırı varmış, takdir ettim şimdi...Sollamalar falan tüple zor oluyordur... Tırt deme.. Ben seviyorum arabamı... Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Tırt mondeo ile o kadar gezdiyse evliya sabırı varmış, takdir ettim şimdi...Sollamalar falan tüple zor oluyordur... Serkan abi: Ne yaptın yahu kavgada söylenmez. Mehmet abi: O kadar geziyorsun bu taraflarada beklerdik. Bir dahaki sefere artık. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Abi öyle deme be, bakımlı olduğu belli oluyordu arabanın, en azından dışından Dışını boşver.. Tampon falan çatlak.. Ama teknik olarak mükemmel durumdadır.. Isparta`da sana nokul almadilar mi emmi nasil canim cekti simdi... Almadılar. Benim aklıma gelmedi değil, ama emmi başka yerlere uğrayacağını söyleyince, bayatlar diye düşünüp vazgeçmiştim. Bak bu doğru.. Ama orda yiyebilirdik Serkan abi:Ne yaptın yahu kavgada söylenmez. Mehmet abi: O kadar geziyorsun bu taraflarada beklerdik. Bir dahaki sefere artık. Serkan kıskanıyor arabamı... İzmir'den bir araba satan olursa haber edin.. Şimdi aklım İzmir'de aldı Oraya da gideceğim Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 İtina ile tüm Türkiye' den araç alınır Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Yok bu Emmi değil, tişörtü farklı, şüphelendiğim bir şahıs var bu konu ile ilgili :lol2: Sırf senin için farklı renk aldım Çağlar Harbiden aynısının başka rengi dimi o ya Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Kasım 2010 Paylaş 6 Kasım 2010 Harbiden aynısının başka rengi dimi o ya Bunlardan, birbirine benzeyen 6-7 tane var bende Cihan, Bir gün hepsini resimleyeceğim. Yoksa Çağlar sürekli aynısını giydiğimi zannediyor :lol2: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Kasım 2010 Paylaş 6 Kasım 2010 Derler ki, Emmi tsşörtü çıkarıp koltuğa koyarmış, tşört dimdik duruyormuş Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Kasım 2010 Paylaş 6 Kasım 2010 Bu haşhaşlı cevizli birşey di mi? Haşhaşa bayılırım. Aa bak bayıldım... Hava çok güzeldi.. 26 dereceyi gördüm be Ama sabah giderken de -2 idi Hiç bir mahsuru yok.. Malını ye sen de gez bi valla ben bi Engin'e söylemiştim.. O forumda yazar diye düşündüm... Ama yazmamış Murat'ın kelini tokatlayacaktım ama ev kalabalıktı İki kişi mondeo ile gittik.. Ben mondeo ile döndüm... Tırt deme.. Ben seviyorum arabamı... Hadi len! Aşağı için tamam ama yukarıda sen, ben ve kahvelerimiz vardı. Sen benten, ben bakugan bardağında içiyorduk hani. Derler ki, Emmi tsşörtü çıkarıp koltuğa koyarmış, tşört dimdik duruyormuş Doğru ben de gördüm ve hiç şaşırmadım. Bir de derler ki; Emmi bazen şehre iner. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Kasım 2010 Paylaş 6 Kasım 2010 Haritada yoğun çalışmalar yaptım, Isparta dan geçip, Muğla üstünden Ankara ya neden gidilir anlamadım , güzergah üstünde zorla değişim yaptırılmış olabilir , yoğun şüphe yaşıyorum. Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Kasım 2010 Paylaş 6 Kasım 2010 Haritada yoğun çalışmalar yaptım, Isparta dan geçip, Muğla üstünden Ankara ya neden gidilir anlamadım , güzergah üstünde zorla değişim yaptırılmış olabilir , yoğun şüphe yaşıyorum. Tüm Türkiye haritalarına müdahale ettim o yola çıkmadan önce. Sonra da düzelttim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Kasım 2010 Paylaş 6 Kasım 2010 Derler ki, Emmi tsşörtü çıkarıp koltuğa koyarmış, tşört dimdik duruyormuş Emmi'de.. Ooha dermiş Hadi len! Aşağı için tamam ama yukarıda sen, ben ve kahvelerimiz vardı. Sen benten, ben bakugan bardağında içiyorduk hani. Doğru ben de gördüm ve hiç şaşırmadım. Bir de derler ki; Emmi bazen şehre iner. Ben şoktaydım Haritada yoğun çalışmalar yaptım, Isparta dan geçip, Muğla üstünden Ankara ya neden gidilir anlamadım , güzergah üstünde zorla değişim yaptırılmış olabilir , yoğun şüphe yaşıyorum. Çözemezsin.. fazla kurcalama Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 Kasım 2010 Yazar Paylaş 7 Kasım 2010 Unuttuğumuz diğer resimler, her ne kadar aynı kareler olsa da...Yalnız ilkinde Emmi tatlı yerken görülüyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts