İçeriğe Yönlendir

Adana Da Tavla Oynasın Diyenler..

Ahmet Kiriş

Tavla turnuvas?-Toplant?  

11 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ahmet Kiriş

Sn. Fuat Önal'ın dağıtmak istediği çıkartmalara mahsuben bir toplantı yapalım. Tavla turnuvası da olsun diyenler var :D

Gelin sizleri bizim köye götüreyim. Adana'dan 70 km. Mersinden de 60 km. En rahat Tarsus'dan katılanlar olacaktır. Ev var, kendi mangalımızı yakar, yer içer, tavla okey vs. keyifli vakit geçirip döneriz. Evde rahat edemem diyenler olursa, farklı alternatifler için fikirlerinizi bildirmenizi bekliyorum.

Tarih konusunu daha sonra oylamaya açarız.

Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal

Fordum yok ama bayram sonu olursa katılırım

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Fordum yok ama bayram sonu olursa katılırım

Şükrü abi nerelerdesin? Maşallah kayıplara karıştın abi bir gittin bir daha göremedik. Sen geleceğim de yeterli abi.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

1. mersin toplantısına katılamadım ama buna kesin katılırım. pazar günü olursa

saygılar

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Ahmet; eğer sağlık durumum elverirse katılmaktan mutluluk duyarım. köyün adı neydi?

Abi Bolacalı Köyü diye geçiyor meşhur Alman (tren) Köprüsünü biliyorsan hemen yan tarafı.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Adana'yı toplamak için illa gelmem mi lazım.. Gelemem işim çok.. Toplanın işte ;)

Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal
Şükrü abi nerelerdesin? Maşallah kayıplara karıştın abi bir gittin bir daha göremedik. Sen geleceğim de yeterli abi.

Evi değiştirdim,bu hafta taşınacağım.Arabayı değiştirdim,sahibinden kaynaklanan nedenlerden dolayı 1 hafta da devrini zor aldım.Malum Ev ,araba kolay alınmıyor,4 aydır koşturuyorum.Ama tavla partisini bayramdan sonra proğramlayalım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Taaa Muğla'ya gidiyon ama :unknw:

Size söz verdim, geldim..

Kel'e de söz vermiştim.. gittim. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur
(düzenlendi)
Sn. Fuat Önal'ın dağıtmak istediği çıkartmalara mahsuben bir toplantı yapalım. Tavla turnuvası da olsun diyenler var :)

Gelin sizleri bizim köye götüreyim. Adana'dan 70 km. Mersinden de 60 km. En rahat Tarsus'dan katılanlar olacaktır. Ev var, kendi mangalımızı yakar, yer içer, tavla okey vs. keyifli vakit geçirip döneriz. Evde rahat edemem diyenler olursa, farklı alternatifler için fikirlerinizi bildirmenizi bekliyorum.

Tarih konusunu daha sonra oylamaya açarız.

Bundan iyisi can sağlığı Ahmet abi.

Şükrü abi'nin dediği gibi bayram sonrası güzel olur . :p

Anlaşılan kendi sahanda Fuat hocam ve Gökhan abiden rövanş maçı hı :angry::)

tarihinde Cengiz Aratemur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

28 Kasım 2010

05 Aralık 2010

12 Aralık 2010

17 Aralık 2010

Sn. Moderatörümüz de konuyu oylamaya açarsa sevinirim. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Moderatörler görmediler herhalde ben açtım oylamaya....

Her gören, nasıl olsa biri açar amaan.. demiştir. :D

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
28 Kasım 2010

05 Aralık 2010

12 Aralık 2010

17 Aralık 2010

Sn. Moderatörümüz de konuyu oylamaya açarsa sevinirim. :D

12 Aralık 2010

Bana uygundur. Oyumu kullandım :flowers:

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Her gören, nasıl olsa biri açar amaan.. demiştir. :)

Büyük ihtimal öyle...:(

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Evet arkadaşlar kurban bayramı sonrasına dedik hayırlısıyla kazasız,belasız atlattık çök şükür.

toplantıya katılmak isteyen arkadaşlar listeye eklesinler kendilerini.

1-Ahmet Kiriş

2-Cengiz Aratemur

3-?

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Evet arkadaşlar kurban bayramı sonrasına dedik hayırlısıyla kazasız,belasız atlattık çök şükür.

toplantıya katılmak isteyen arkadaşlar listeye eklesinler kendilerini.

1-Ahmet Kiriş

2-Cengiz Aratemur

3-?

allahtan bişe olmazsa bu sefer bende katılmayı çok istiyorum

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

1-Ahmet Kiriş

2-Cengiz Aratemur

3-Şükrü Yıldızdal

4-Yalçın Durmuş

5-Fuat Önal

6-Sinan Doğan

7- ???

Yorum bağlantısı
Abdullah Ortoğlu

Selam, 12 Aralık için bende oyumu kullandım tarih olarak uygun fakat aracımın ciddi bir tamire ihtiyacı olduğu için gelemeyebilirim... Aracımın alt takımını komple değiştirmem gerekiyor. Bayramda bile aracın sıkıntısından dolayı kullanamadık. Bir süredir forumdaki başlıkları inceleyerek alt takım için neler yapmam gerektiğini araştırıyorum... Orjinal yedek parçadan şaşmamayı düşünen birisi olarak değişmesi gereken parçaların orjinal ve en uygun fiyat neredeyse onu araştırıyorum... Bu buluşmaya gelmeyi isterim gerçekten herkese saygılar selamlar...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...