İçeriğe Yönlendir

Adana Da Tavla Oynasın Diyenler..

Ahmet Kiriş

Tavla turnuvas?-Toplant?  

11 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Cengiz Aratemur
Selam, 12 Aralık için bende oyumu kullandım tarih olarak uygun fakat aracımın ciddi bir tamire ihtiyacı olduğu için gelemeyebilirim... Aracımın alt takımını komple değiştirmem gerekiyor. Bayramda bile aracın sıkıntısından dolayı kullanamadık. Bir süredir forumdaki başlıkları inceleyerek alt takım için neler yapmam gerektiğini araştırıyorum... Orjinal yedek parçadan şaşmamayı düşünen birisi olarak değişmesi gereken parçaların orjinal ve en uygun fiyat neredeyse onu araştırıyorum... Bu buluşmaya gelmeyi isterim gerçekten herkese saygılar selamlar...

Abdullah araç işini dert etme sanada 1 kişilik yer bununur.başımızın üstünde yerin var:good1:

1-Ahmet Kiriş

2-Cengiz Aratemur

3-Şükrü Yıldızdal

4-Yalçın Durmuş

5-Fuat Önal

6-Sinan Doğan

7-Mert Yeldan

8-Abdullah Ortoğlu

9-?????

Yorum bağlantısı
Metehan Şahin

Ben her zaman ki gibi yine şehir dışında olacağım için katılamam. Küçük bir ihtimalle 12 Aralık olursa katılma ihtimalim olur.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Selam, 12 Aralık için bende oyumu kullandım tarih olarak uygun fakat aracımın ciddi bir tamire ihtiyacı olduğu için gelemeyebilirim... Aracımın alt takımını komple değiştirmem gerekiyor. Bayramda bile aracın sıkıntısından dolayı kullanamadık. Bir süredir forumdaki başlıkları inceleyerek alt takım için neler yapmam gerektiğini araştırıyorum... Orjinal yedek parçadan şaşmamayı düşünen birisi olarak değişmesi gereken parçaların orjinal ve en uygun fiyat neredeyse onu araştırıyorum... Bu buluşmaya gelmeyi isterim gerçekten herkese saygılar selamlar...

Araç sorunumuz yok, bizim araçlardan birisiyle gelebilirsin.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Evet Arkadaşlar, Abilerim,

05 Aralık 2010 da toplanıyoruz yani bu haftasonu,

Mönü : Pirzola, Biftek, Sucuk, İsteyen olur diye az da tavuk, salata içecekler vs. (farklı birşey isteyen varsa söylesin lütfen)

Bulaşıkları tavla turnuvasını kaybeden yıkayacak. Kazanana birşey yok :) 1 tavlam var, 1 tavla da Fuat Hocam getirirse, finali kolay buluruz.

Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal

Nereye gidiyoruz ve nerede buluşuyoruz,ne getiriyoruz.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ve ne yiyoruz :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
(düzenlendi)

Yer Bolacalı Köyü, Buluşma yeri Mola Otoyol Girişi BP tesisleri Saat 10,00 gibi buluşursak gideriz, Güzergahımız şehirdışından gelenlere bağlı, Mersin yada Tarsus dan gelen olursa Tarsus yolundan gideriz, O taraftan gelen olmazsa Karaisalı yolu üzerinden gideriz. Km farketmiyor ikisi de aynı sayılır.

Ve ne yiyoruz :D

Sana Laguna tamponu aldım onu ye :):)

Bu arada benim arabada Ben, Sinan, Mert mevcudumuz 3, YSB yi Şükrü abimde yer olursa oraya çakarız yoksa bize çakarız:)

Sen tekerli marketle gel Cengiz :) Fuat Hocam duruma göre görüşürüz. Birde bir arkadaş vardı arabam yok diyen ondan ses bekliyoruz. Mersinden geliriz diyenler ???????

tarihinde Ahmet Kiri? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur
Evet Arkadaşlar, Abilerim,

05 Aralık 2010 da toplanıyoruz yani bu haftasonu,

Mönü : Pirzola, Biftek, Sucuk, İsteyen olur diye az da tavuk, salata içecekler vs. (farklı birşey isteyen varsa söylesin lütfen)

Bulaşıkları tavla turnuvasını kaybeden yıkayacak. Kazanana birşey yok :) 1 tavlam var, 1 tavla da Fuat Hocam getirirse, finali kolay buluruz.

Bundan iyi menü'mü olur Ahmet abi :)

mangal,ızgara,şiş vs ne eksik varsa tedarik edelim.Ahmet abi.

bu arada bende tek gelyorum.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Ahmet Abi spor ne alemde?

Yürüyüşe devam, havuza daha başlamadım.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Ben hayırlı bir iş için yarın akşam Adana'da olacağım.İnşallah pazar günü katılabilirim toplantıya.Tavla yanımda olacak.

Mersin'den Sadık bey ve Durmuş gelir.

Makineyi kim getiriyor?

Fuat abi zaten sensiz olmaz mersinden kim,kim gidiyor ve kaç araç gidiyoruz?

Saat kaçta nerde buluşuyoruz kararlaştıralımda mersinde katılacak olan arkadaşlar.

Makina benim bozuk ama tel var.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Ben hayırlı bir iş için yarın akşam Adana'da olacağım.İnşallah pazar günü katılabilirim toplantıya.Tavla yanımda olacak.

Mersin'den Sadık bey ve Durmuş gelir.

Makineyi kim getiriyor?

Fotoğraf makinamı alıyorum bu defa Fuat Abi :D Mersinden gelecekler de olduğuna göre Mersinden gelecekler saat 10,45 de Tarsus Batı gişelerinin orda beklesinler ordan yukarı gideceğiz...

Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal
(düzenlendi)

Herkes tek başına arabasıyla gelmesin.Kararlaştıralım grub olarak gidelim.Ben YSB'yi alırım.Arabası olmayan arkadaşlar varsa onlarıda alabilirim.Birde benim ufaklık oğlan var biliyorsunuz.Yani YSB dışında 1-2 kişi daha alabilirim.

Ahmet birde eksik veya istediğin birşey varsa söyle halledelim.

tarihinde ? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ben yine katılamıyorum :D

Bu sefer hayırlı bir sebepten ötürü. Detayını anlatırım :D

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Herkes tek başına arabasıyla gelmesin.Kararlaştıralım grub olarak gidelim.Ben YSB'yi alırım.Arabası olmayan arkadaşlar varsa onlarıda alabilirim.Birde benim ufaklık oğlan var biliyorsunuz.Yani YSB dışında 1-2 kişi daha alabilirim.

Ahmet birde eksik veya istediğin birşey varsa söyle halledelim.

Evet mersinden kim geliyor tam olarak belli olsun ona göre gidelim herkes bence kendi arabasıyla gitmesin.

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur
Ben yine katılamıyorum :)

Bu sefer hayırlı bir sebepten ötürü. Detayını anlatırım :nazar:

Mert seninde bu hayırlı işlerin bitmiyor.amma hayırsevermiş'sin. :D

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Fotoğraf makinamı alıyorum bu defa Fuat Abi :nazar: Mersinden gelecekler de olduğuna göre Mersinden gelecekler saat 10,45 de Tarsus Batı gişelerinin orda beklesinler ordan yukarı gideceğiz...

Tamam fotoğraf makinası işini hallettik=)) Saat 10.45 Erken yahu 10.da mersinde toplanmamız gerekecek ozaman. Otobandamı gidecegiz abi? ogs,kgs si olmıyan için sorun olabilir nakit gişeler kalktı otobanda

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Mert seninde bu hayırlı işlerin bitmiyor.amma hayırsevermiş'sin. :nazar:

Abi, :D Gebze yolu gözüktü. Uçak bileti alındı.

Şubatta askere gidecem de bazı şeylerimiz eksikti :) Bakalım

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Ahmet abi eksik ne varsa söylede hazırlayalım mangal,kömür,ızgara,şis vs.

yoksa sade kendimizi'mi alıp gelelim :good1:

Benim araçla gelmeme gerek varmı?

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
(düzenlendi)
Ahmet abi eksik ne varsa söylede hazırlayalım mangal,kömür,ızgara,şis vs.

yoksa sade kendimizi'mi alıp gelelim :)

Benim araçla gelmeme gerek varmı?

Mola'da buluşunca elenecek arabaları oraya kilitleriz birşey olmaz. Ama sen özellikle arabayla gel, tekerli market lazım olur bellimi olur :ohooh::):):)

Mangal var, üzerine ızgara da var, şişe dizilecek birşeyimiz yok ama köydeki evde şiş de var, yiyecekleri hallediyorum zaten. Sen içecekleri getirsen yeterli. Başka eksik gedik aklıma gelen birşey yok.

Derdimiz eksik gedik olsun hallederiz bir şekilde...

tarihinde Ahmet Kiri? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal

Ah ah memleketten misafirler geliyor bugün,gelemiyorum :):nazar:

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Durum nedir?

Son Durum;

Şükrü Abi geliyor, Sabah Yavuz Selim'i ben alıyorum. Fuat Abi de bende, Cengiz Arabayla gelecek, Saat 11,00'de buluşalım dediler, saat 11,00 de Mola BP'de olacağız. Mola'daki duruma göre arabaları bırakabiliriz sorun çıkmaz.

Dolayısıyla Tarsus gişelerde saat 11,30 gibi olabileceğiz.

Mersinden gelecekler ne oldu??????????

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...