İçeriğe Yönlendir

Fiesta 1.4 Duratorq Tdci 68ps Dizel Nasıl?


Taygun Mertcan

Recommended Posts

Taygun Mertcan

Arkadaşlar merhaba, öncelilker herkesin geçmiş bayramını en içten dileklerimle kutluyorum, kardeşime dün araba bakmaya çıktık, Ankara göral da önce 207 baktık fakat ordaki satıcının ukalalığından dolayı ford bayisinde fiesta baktık, başlıktaki modeli kullanan arkadaşlarımız varsa eğer bu aracla ilgili bilgilerini deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim, görüntüsü cok güzel ama sürüş konforu, kronik bir sorun vb. şeyler nasıldır? bilgi verebilirseniz cok sevinirim, saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Segmentinin referansı, konforu bulunduğu segment kadardır, beklentinize bağlı?

Yorum bağlantısı

Fiesta başlığında istediğiniz bilgiler mevcut. 207 baktığınıza göre küçük sınıf araç bakıyorsunuz demektir. Fiesta hoş bir dizayn, güzel donanımlarla bu sınıfta iddialı. Okuduklarım, duyduklarım ve testlerde görüşler pozitif. Bir de ben yeni citroen c3'leri estetik olarak çok beğeniyorum. Kullanmadım, denemedim sadece bugün yine yanımda bir tanesi durdu, gerçekten dizayn konusunda çok başarılı. Alternatif olarak aklınızda bulunsun derim.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Artıları: Çok iyi yol tutuş, çok iyi direksiyon, çok iyi sürüş keyfi, iyi sürüş pozisyonu, kalite hissi iyi, çok dikkat çekici dizayn( özellikle küçük şehirlerde bakışlar farklı oluyor) ;)

Eksiler: Biraz yol sesi var, biraz motor sesi, değişkenlik bir Jazz kadar değil( arka koltuklar sadece yatıyor tam düz olmuyor), çok ferah değil biraz basık gelebilir, işçilik göründüğü kadar iyi değil, yan havayastıkları standart değil. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Yakın bir akrabam almış görünce içine bindim ama beklediğim gibi değildi açıkçası. Belkide otomobilden anlamıyor diyebilirsiniz ancak bi önceki kasanın içi bana daha ferah "daha bir otomobilmiş" dedirtti :nazar: Belkide şişirme konsolları çok fazla sevmediğim içindir.

Yorum bağlantısı
Taygun Mertcan

benim kardeşim daha cok bu sınıftaki araçları seviyor, B segmenti oluyor yanılmıyorsam, bir türlü focusa ikna edemedim:) fiyat olarak cok ucuk farkda yok aslında, diğer firmalara pek bakmadık açıkçası 2. elide olması önemli, bilgiler için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu

Corsa da düşünülebilir. Peugeot'ta karar kılarsanız özelden ulaşın, tanıdıklar vasıtası ile yardımcı olmaya çalışayım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...