İçeriğe Yönlendir

Vialle Lpi Lpg Sistemi


Mustafa Yiğit

Recommended Posts

Mustafa Yiğit
(düzenlendi)

arkadaşlar yeni bir lpg sistemi var.türkiyeye temsa getiriyor.açıkçası okuduklarım mantıklı geldi bana birde arkasında sabancı olması güvende verdi.siz ne dersiniz?

http://www.vialle.com.tr/default.aspx

------------------------------

LPi Vialle sistemi piyasadaki en modern ve en teknolojik LPG tesisatıdır. Multipoint sıvı enjeksiyon (dünya çapında patentli) sayesinde motorun orijinal gücü değişmemekte ve sürüş benzinli araç gibi olmaktadır.

Sıvı haldeki Lpg (diğer tesisatlardaki gibi gaz halinde değil) doğrudan emme valfi önünde gönderilir ve bu şekilde silindirde bir soğuma meydana getirerek daha fazla yakıtın silindire dolmasına ve motorun daha güçlü çalışmasına imkan sağlar. Lpi sistemi Lpg'nin çevre ve ekonomik avantajları yanında benzinli motor özelliklerini muhafaza ederek aracın orijinal merkezini kullanmaktadır.Vialle LPi sistemi Türkiye'deki tek sıvı püskürtmeli LPG sistemidir ve aynı zamanda piyasadaki en modern ve en teknolojik lpg tesisatıdır. Multipoint sıvı enjeksiyon (dünya çapında patentli) sayesinde motorun orijinal gücü değişmemekte ve sürüş benzinli araç gibi olmaktadır.

lpg_donusum_sistemi.jpg

Vialle LPi sıvı püskürtmeli LPG dönüşüm kiti taktırarak, LPG'nin Benzin karşısındaki fiyat ve vergi avantajından yararlanarak yüksek oranda tasarruf, aynı zamanda düşük karbondioksit salınımı sayesinde çevreyi koruyarak daha sağlıklı bir gelecek, diğer LPG dönüşüm kitlerine göre bakım gerektirmemesi, ayar gerektirmemesi gibi avantajları sayesinde maliyetsiz kullanım sağlarsınız.

Hemen size en yakın bayimizle iletişime geçerek Vialle Lpi sıvı püskürtmeli LPG dönüşüm kiti taktırabilirsiniz:

tarihinde Mustafa Yi?it tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Bu konu VW forumlarında TSI motor için uzu süredir konuşuluyor. TEMSA ilgilendiği daha doğrusu ilgilenmediği için şu an uygulanabilir durumda değil. Telefonlara biel düzgün yanıt vermediklerini duydum yeni. Sistemleri iyi ancak satıcı temsilciliği öylesine almış görünüyor. İşi yapma heveslisi değil.

Yorum bağlantısı

İlk gelen modellerinin yazılımları her araç için özeldi. Şimdi yeni model çıkarmışlar, belli bir motor gücüne kadar universal hale gelmiş. Fiyatı da biraz aşağı düşürmüşler. Sorunsuz, arızasız, en iyi sistem diye lanse ettiler, ancak donanımhaberde bir müşterilerinin sıkıntısını epeydir gideremediler.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...