Mehmet Kazancıoğlu 23 Kasım 2010 Paylaş 23 Kasım 2010 27.11.2010 tarihinde istanbul toplantısı yapalım 1. alternatif: kartal real kartingde pistlerde kapışabiliriz 2. alternatif: viaoprta oturup çay-kahve içip muhabbet edebiliriz 3. alternatif: güzel bir akşam yemeği düzenleyip (eşli) hepberaber bir kaynaşma ortamı oluşturabiliriz önerileri bekliyorum Not: toplantı akşam 17:00 den sonra olmalıdır ki çalışan arkadaşlarda iştirak edebilsin genel bir katılım için önerileri bekliyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Kasım 2010 Yazar Paylaş 23 Kasım 2010 konuyu yanlış yere açmışım konuyu taşırmısınız Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 23 Kasım 2010 Paylaş 23 Kasım 2010 1yada2 olabilir, ama daha sakin ve bize ait bir yer olmalı diye düşünüyorum.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Kasım 2010 Paylaş 23 Kasım 2010 Bu hafta toplansaydınız gelirdim, araba bakmaya gelmeyi planlıyorum İstanbul' a.... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Kasım 2010 Paylaş 23 Kasım 2010 Bir aksilik olmadıktan sonra her türlüsüne gelirim Serkan zaten bu hafta sonu toplanıyoruz. Haklısın abi, şimdi takvime tekrar baktım... Buradan denk getiremezsem haftasonu oradayım... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Kasım 2010 Yazar Paylaş 23 Kasım 2010 1yada2 olabilir, ama daha sakin ve bize ait bir yer olmalı diye düşünüyorum.. 1. real pisti orta otoparka sadece karting için gelenler oluyor bu pazar gittiğimde 4 -5 kişi vardı bizde üç kişiydik bizle beraber sadece yabancı bir kişi vardı 2. viaporta üst katta sakin sayılabilecek iki kafe var orada çok rahat oturup çay kahve içip sohbet edebiliriz Haklısın abi, şimdi takvime tekrar baktım... Buradan denk getiremezsem haftasonu oradayım... eh ozaman denk gelmez inşallah diyelim tanışmış oluruz Yorum bağlantısı
Fatih Ada 23 Kasım 2010 Paylaş 23 Kasım 2010 Bi aksilik olmadığı sürece seve seve katılırım.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Kasım 2010 Paylaş 23 Kasım 2010 Serkan çocuklarıda getiriyormusun yalnızmı, mutlaka görüşelim. hem Sefaköy açık oto pazarı bana yakın bilgin olsun Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Kasım 2010 Paylaş 23 Kasım 2010 Serkan çocuklarıda getiriyormusun yalnızmı, mutlaka görüşelim. hem Sefaköy açık oto pazarı bana yakın bilgin olsun Abi, otobüsle geleceğim için yalnız gelirim...Birkaç ilan toparlayıp gelmeyi düşünüyorum..Haberleşiriz, Çağlar abi de katılır belki bize exper olarak... Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 23 Kasım 2010 Paylaş 23 Kasım 2010 (düzenlendi) 1. real pisti orta otoparka sadece karting için gelenler oluyor bu pazar gittiğimde 4 -5 kişi vardı bizde üç kişiydik bizle beraber sadece yabancı bir kişi vardı 2. viaporta üst katta sakin sayılabilecek iki kafe var orada çok rahat oturup çay kahve içip sohbet edebiliriz eh ozaman denk gelmez inşallah diyelim tanışmış oluruz araçların hep beraber yanyana parketme imkanı varsa iyi olur.. kartalda e5'ten sahile inen yolda arada bir yerde karting var orasıda olabilir.. Cuma akşamı 9dan sonra nasıl olur? 23 Kasım 2010 tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 23 Kasım 2010 Paylaş 23 Kasım 2010 Cumartesi günü Go-kart yapsak akşama doğru? Geçen gittiğimiz yere gidip araçları kapalı alana çekip, araç başında sohbet edebiliriz. Havalar kötü giderse diye bir fikir. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Kasım 2010 Paylaş 23 Kasım 2010 Gel korkma gel, burası Muğla mı Bende öyle düşündüm zaten abi... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Kasım 2010 Yazar Paylaş 23 Kasım 2010 (düzenlendi) Cumartesi günü Go-kart yapsak akşama doğru? Geçen gittiğimiz yere gidip araçları kapalı alana çekip, araç başında sohbet edebiliriz. Havalar kötü giderse diye bir fikir. kartal da kapalı otopark içinde istediğimiz gibi takılabiliriz akşama doğru olmaz akşam olmak zorunda diye düşünüyorum cumartesi çalışan arkadaşlar katılabilsin 23 Kasım 2010 tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Kasım 2010 Paylaş 23 Kasım 2010 eh ozaman denk gelmez inşallah diyelim tanışmış oluruz İnşallah... Belki buradan alır, arabamla gelirim ailemle beraber...Gelmediğim yer değil İstanbul toplantıları nasıl olsa, kahvaltı bile ısmarladılar sağolsunlar.. Yorum bağlantısı
Eren Yüksel 23 Kasım 2010 Paylaş 23 Kasım 2010 (düzenlendi) Go kart varsa bende varım ama avrupa yakasında ikamet ediyorum ben. Yani kartala biraz yabancıyım, karma karting diye bir yere gitmiştim birkaç kere ama bahsettiğiniz reel in yerini bilmiyorum. Açık adres verirseniz çok sevinirim, navigasyona emanet gelirim artık 1: Mehmet KAZANCIO 23 Kasım 2010 tarihinde Eren Y tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Kasım 2010 Paylaş 23 Kasım 2010 Tamam Serkan bana uyar Çağlarda katılır bize Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Kasım 2010 Yazar Paylaş 23 Kasım 2010 Kartal da Real de karting mi var evet abi reallin altındaki otoparkın 2. katında var pazar günü gitim fena değil güzel Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 23 Kasım 2010 Paylaş 23 Kasım 2010 araçların hep beraber yanyana parketme imkanı varsa iyi olur..kartalda e5'ten sahile inen yolda arada bir yerde karting var orasıda olabilir.. Cuma akşamı 9dan sonra nasıl olur? Kartal'da bahsettiğim yer burasıydı http://www.karmakarting.com/karmakart.html Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2010 Paylaş 23 Kasım 2010 Karma nın pisti çok zevkli ama üstü açık, fırtına-yağmur haftasına girdik. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Kasım 2010 Yazar Paylaş 23 Kasım 2010 Kartal'da bahsettiğim yer burasıydı http://www.karmakarting.com/karmakart.html ama oarası açık alanda galiba hafta sonu yağış olursa problem olur realdeki kapalı alanda Yorum bağlantısı
Recommended Posts