İçeriğe Yönlendir

Haydi Istanbul Toplantı Zamanı

Mehmet Kazancıoğlu

Recommended Posts

Süha Demirtaş
Cumartesi günü Go-kart yapsak akşama doğru? :)

Geçen gittiğimiz yere gidip araçları kapalı alana çekip, araç başında sohbet edebiliriz. Havalar kötü giderse diye bir fikir.

En güzeli burası bencede. Ne işimiz var abii taaaaaaaaaaaaa Kartalda pendikte viaport ta :) Medeniyete yaklaşın biraz :rofl:

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
(düzenlendi)

İnşallah bir aksilik olmazsa kesin gelirim bana her yer olur.Listeye benide ekleyin.

araçların hep beraber yanyana parketme imkanı varsa iyi olur..

kartalda e5'ten sahile inen yolda arada bir yerde karting var orasıda olabilir..

Cuma akşamı 9dan sonra nasıl olur? :)

.

Burası biraz sapa ,karşıdan gelenleri de düşünelim aramasınlar

Kartal'da bahsettiğim yer burasıydı

http://www.karmakarting.com/karmakart.html

Benim iş yerime yürüme 5dk. ama ben Darıca'da oturuyorum arabayla 20dk gibi :)

tarihinde Adnan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
En güzeli burası bencede. Ne işimiz var abii taaaaaaaaaaaaa Kartalda pendikte viaport ta :) Medeniyete yaklaşın biraz :)

medeniyetten sıkılmışsınızdır biraz kafa dağıtın diye çağırmıştım bu tarafa ama biz şimdi medeniyetin içine girersek mazallah alışırız falan oraya buralara dönmek istemeyiz sonra

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Ankaradan katılım yokmu yahu beraber gideceğimiz hem bi gezeriz istanbulu...

Ankara önce kendi içinde toplanmayı becerebilse bi. :)

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)

arkadaşlar cumartesi günü eşli ve focuslu :) bir program olursa ben de ilk bölgesel toplantıma katılmak istiyorum. eşli olmasa da katılabilirim aslında vizeyi aldık :) sarıyerde oturuyorum, daha orta bir yer bulsak nasıl olabilir diye de düşünmüyor değilim aslında. ayrıca meterolojinin tahminlerine baktım bu hafta İstanbul geneli her gün yağışlı bu konuda da bilginiz olsun. listeye beni de ekleyebilirsiniz.

tarihinde Osman Y tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

cumartesi saat 16 ya kadar çalışıyorum o saatten sonra medeniyete yakın bi yer olursa katılırım.

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
Geçen hafta buraya gittik arkadaşlar ile hiç bir zevk alamadık bindiğimiz araçlardan. Arabaları çok kötü bakımsız ikidebir zincirleri atıyor vs vs..

Olabilir ben hiç karting yapmadım orda :f1:

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı

real de karar kılacağız gibi :f1:

Hem ordaki pist kapalıymış. sonra da oturup birşeyler içeriz :f1:

yolu bilmeyen arkadaşlara yardımcı olabilirim. ya herkesin bildiği uygun bir yerden sizleri almaya gelebilirim ya da yolu tarif etmemi isteyen olursa tarif ederim.

saat olarak ta 18.30 olsun isterseniz...

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Karma nın pisti çok zevkli ama üstü açık, fırtına-yağmur haftasına girdik.

çağlar abi burayı biliyormusun daha önce gitme imkanın oldumu

yanılmıyorsam ford cevizlinin yanlarında bir yerlerde olması gerekiyor

İstanbul Karting Park işletmesi

Adres: Cevizli mah. Tugay Yolu cad. No:39 Maltepe / İSTANBUL

(Maltepe Carrefour’un arkasında Pamuk Spor’un karşısında)

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Hep karting organizasyonu yapılıyor, bir defaya mahsus olarak Bowling de yapılabilir. Gerçi benim için farketmez, neresi istenirse oraya gideriz...

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı
Yer sorun değil benim için gelirim hertürlü ama sarıcak bir yer olsun yeterki.

Biz geçen toplanmamızda " http://www.olimpikgokart.com " buraya gitmiştik çok da güzel olmuştu. Bir göz atın derim...

Emre kardeşim; valla benim için de amaç, arkadaşlarla görüşüp tanışmak, sohbet etmek :f1: eğlence 2. planda :f1:

neresi olursa uyar...

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

tamam ikisinide birleştirelim ozaman önce karting peşinede kartal sahilde bowlinge gidebiliriz

medeniyetten uzak yaşasakta bizim buralarda da öyle yerler var sorun yok

http://www.seasidebowling.com/default.asp

tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı

anket yapalım...

şimdiye kadar konuştuğumuz, gidebileceğimiz yerlerdeki mekanları (zaten 2-3 alternatif var) yazalım.. en çok oyu neresi alırsa oraya gidelim ;)

yarın akşama kadar netleştirelim, cuma günü de tam listeyi çıkarırız, c.tesi buluşuruz ;)

tabii bu iş aynı zamanda da bir maliyet işi. bu sebepten yakınında olsun isteyenler olursa, yakınındaki arkadaşlarıyla toplanıpta gelebilirler, araba sayısını azaltarak...

20 kişi 20 araba değilde, 2'şer kişiden 10 araba olur :) maliyet te yarı yarıya düşer.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
anket yapalım...

şimdiye kadar konuştuğumuz, gidebileceğimiz yerlerdeki mekanları (zaten 2-3 alternatif var) yazalım.. en çok oyu neresi alırsa oraya gidelim ;)

yarın akşama kadar netleştirelim, cuma günü de tam listeyi çıkarırız, c.tesi buluşuruz ;)

tabii bu iş aynı zamanda da bir maliyet işi. bu sebepten yakınında olsun isteyenler olursa, yakınındaki arkadaşlarıyla toplanıpta gelebilirler, araba sayısını azaltarak...

20 kişi 20 araba değilde, 2'şer kişiden 10 araba olur :) maliyet te yarı yarıya düşer

tam satın almacısın ya hemen maliyet hesabını yaptın

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı
tam satın almacısın ya hemen maliyet hesabını yaptın

ondan değil... maliyetini düşünüpte kendine yakın olan yerde olmasını isteyen arkadaşların, ortak kararlaştıracağımız yere gelebilmeleri için dedim...

yoksa isteyen olursa ben herkesi evinden de alıp gelirim. çok şükür bir sıkıntımız yok, zaten araba da az yakıyor ;) 7.0 , 7.1 lt ;)

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Hep karting organizasyonu yapılıyor, bir defaya mahsus olarak Bowling de yapılabilir. Gerçi benim için farketmez, neresi istenirse oraya gideriz...

Öyle bir dedin ki Mert abi sanki her hafta Go-karttaymışız gibi. ;)

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
tamam ikisinide birleştirelim ozaman önce karting peşinede kartal sahilde bowlinge gidebiliriz

medeniyetten uzak yaşasakta bizim buralarda da öyle yerler var sorun yok

http://www.seasidebowling.com/default.asp

mekan güzelmiş, burası Koçtaş'ın yanı mı? Orası ise yan otoparkları boş olur tüm araçlar orada toplanabilir..

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Bağcılardaki go-kart güzel evet ama buluşmadaki arkadaşlarında dikkatini çekmiştir . Sohbet edemedik çok yüksek müzik sesi vardı . Sefa abinin dediği gibi sabah kahvaltısı en güzeli . Şahsen ben kahvaltıdan yanayım . İstinyedeki kahvaltı geyet güzeldi , buna benzer bir organizasyon yapabiliriz . İlla karşıda olacaksa bostancı sahilinde yani maltepe evlendirme dairesi nin yanında çamlık cafe var . Mükemmel manzarası var , adalar'a gitmiş gibi olunuyor ;) nişanlımla oraya hep gideriz . Yanında kocaman otoparkı var , ücretli ama ucuz .

Yorum bağlantısı
Emre Demir2

Müzik sıkıntı değil kıstırabiliriz sesini. Ama yinede siz bilirsiniz. Dediğin gibide olabilir Ali abi.

(İllla bize park parası verdirtcen yani.;))

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
Müzik sıkıntı değil kıstırabiliriz sesini. Ama yinede siz bilirsiniz. Dediğin gibide olabilir Ali abi.

(İllla bize park parası verdirtcen yani.;))

Seninkini ben veririm canım ;)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...