İbrahim Fındıklı 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Gönül ne kahve ister ne kahvehane. Gönül sohbet ister, kahve bahane... Yorum bağlantısı
Emre Demir2 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Seninkini ben veririm canım İşte tam bir esnaf adam davranışı. Yorum bağlantısı
Eren Yüksel 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Ankete ne oldu Hayır, ne kadar önce yeri belirlersek insanlarda kendilerini o kadar rahat o güne ayarlarlar Yorum bağlantısı
Emre Demir2 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Ben yer olarak Bağcılar Mega Olimpik Go-Kart diyorum. Hem otopark olarak hem mekan olarak çok müsait ve sıcak bir yer. Göremeyenler için link vermiştim ordan bakıp görebilirler. Eğlence yapıcaksak adam akıllı zevk alabiliceğimiz bir yerde yapalım. Kahvaltı olayı olursa da herkesin gelebiliceğini sanmıyorum çünkü öğlene kadar çalışanlar falan olabiliyor. Benimde sabah işim var kahvaltı olursa bende katılamayabilirim, bir an önce yapıcağımızı kararlaştıralım ki ona göre ayarlasın herkes kendini. Başka önerisi olan? Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Cuma 21.00'den sonra herhangi bir yer.. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Olimpik go-kart / Bağcılar (karting) Viaport Outlet Center / Kurtköy (çay,kahve, muhabbet + karting''açık'') Real- Karting+ bowling / Kartal (kapalı karting+bowling) Çamlık Kafe / Bostancı (kahvaltı) İst. Karting Park işl. / Maltepe (karting) istekler bunlar gibi... yönetici arkadaşlardan yukarıdaki mekanları anket şekline dönüştürmelerini rica edeceğim... selamlar... Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 (düzenlendi) Sağol Emmi şunu da eklesek nasıl olur? sadece gelebilecek olan arkadaşlar ankette oy kullansa herkes kullanmasın lütfen sonra biz buluşunca ''kim istedi burayı'' olmasın. millet birbirine tuhaf tuhaf bakmasın :D 24 Kasım 2010 tarihinde ?brahim F?nd?kl? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eren Yüksel 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Benim jetonumu yedi bu anket ! son anda gördüm bağcılar + 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Baskı altında kalarak ,Bağcılar go-kart ı işaretledim :D Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Biri benimdir... sürpriz mi yapacan bize naapcan Emmi açıklamak doğru olur mu bilmem ama ben Kartal Real dedim tabi farklı sonuçlara da saygımız var Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 sürpriz mi yapacan bize naapcan Emmi Anketi ben açtım ya... Beni sayıyor ama bana oy kullandırmıyor... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 bağcılar ve bostancı olarak işaretledim neresi olursa olsun fark etmez. bir aksilik olmadıktan sonra ordayım. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 bağcılar ve bostancı olarak işaretledim neresi olursa olsun fark etmez. bir aksilik olmadıktan sonra ordayım. + Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Kasım 2010 Yazar Paylaş 24 Kasım 2010 (düzenlendi) mekan güzelmiş, burası Koçtaş'ın yanı mı? Orası ise yan otoparkları boş olur tüm araçlar orada toplanabilir.. evet koçtaşın yanı otopark genelde boş oluyor bende kartal taraftarıyım hem karting hem bowling ikisinede varım kahvaltı cumartesi öğlene kadar çalıştığım için imkansız avrupalılar sizi butarafta ağırlamak isteriz genelde zaten avrupada toplanılıyor bu seferde burada biz sizleri ağırlayalım 24 Kasım 2010 tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 emmi foruma mesaj yazdığımız konulara mesaj yazılınca mail geliyordu, dün akşamdan beri mail gelmiyor bilgin olsun araya bu konuyuda sıkıştırmış olayım. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 evet koçtaşın yanı otopark genelde boş oluyor bende kartal taraftarıyım hem karting hem bowling ikisinede varım kahvaltı cumartesi öğlene kadar çalıştığım için imkansız avrupalılar sizi butarafta ağırlamak isteriz genelde zaten avrupada toplanılıyor bu seferde burada biz sizleri ağırlayalım aslında bu da doğru... toplantı hep Avrupa yakası'nda oluyor... siz neden bu tarafa gelmek istemiyorsunuz arkadaşlar... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Kasım 2010 Yazar Paylaş 24 Kasım 2010 siz neden bu tarafa gelmek istemiyorsunuz arkadaşlar... sebebi açıkca yazmışlar medeniyetten uzaklaşmak istemiyorlarmış Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Kartal havası iyidir, ben 6 ay kadar teneffüs ettim, hala etkisindeyim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 emmi foruma mesaj yazdığımız konulara mesaj yazılınca mail geliyordu, dün akşamdan beri mail gelmiyor bilgin olsun araya bu konuyuda sıkıştırmış olayım. Düzelmiş olması lazım abi.. Selçuk baktı şimdi.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Kasım 2010 Yazar Paylaş 24 Kasım 2010 ibrahim özel mesaj atamıyorum dolu diye boşaltta cevap yazayım Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 sebebi açıkca yazmışlar medeniyetten uzaklaşmak istemiyorlarmış o tabi hoş bir şaka olmamış ama olsun neresi çıkarsa çıksın, bi gidelim büyüklerimizle, küçüklerimizle tanışalım, görüşelim bi dahakine de onlar gelir bu tarafa Yorum bağlantısı
Recommended Posts