İçeriğe Yönlendir

Haydi Istanbul Toplantı Zamanı

Mehmet Kazancıoğlu

Recommended Posts

Oğuz Altınada
(düzenlendi)

Bence her iki yakada tek yer belirlenip öyle anket açılsa daha mantıklı olurdu..

Via çok kalabalık olur, İstanbul park karting de iyi diyen yok..

Bence bir seçenek Kartal bowling reel karting olsun

diğeride Bağcılar olsun böyle anlamsız oldu anket..

Adminlere duyurulur :rolleyes:

tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı
(düzenlendi)
Bence her iki yakada tek yer belirlenip öyle anket açılsa daha mantıklı olurdu..

Adminlere duyurulur :)

aslında toplama vurunca Anadolu yakası tercihleri daha çok ama herkes ayrı bir yer deyince böyle bir sonuç oldu doğal olarak..

bundan sonra anketin değişmesi ne kadar doğru ve ne kadar etkili olur o tartışılır...

Aslında gönlümüzden geçen de bu sefer toplantının Anadolu yakası'nda olması ama...

ama şu da çok saçma oldu..

Ali Gürsoy arkadaşımız Bostancı dedi, oyunu Bağcılar'a verdi...

Bostancı hiç olmasaydı, sonuç böyle olmazdı...

tarihinde ?brahim F?nd?kl? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

haklısın emmi şu an normale döndü çok teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
(düzenlendi)
aslında toplama vurunca Anadolu yakası tercihleri daha çok ama herkes ayrı bir yer deyince böyle bir sonuç oldu doğal olarak..

bundan sonra anketin değişmesi ne kadar doğru ve ne kadar etkili olur o tartışılır...

Aslında gönlümüzden geçen de bu sefer toplantının Anadolu yakası'nda olması ama...

Evet saçma bir anket oldu, başka başlıkta anadolu yakasında yer için anket açılsın, yarına kadar açık dursun yarın tekrar oradan çıkan sonuç ile bu anket 2 seçenekli olarak düzenlensin..

tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Adminlere duyurulur :)

Toplantı sizin.. Ben karışmam..

Ama böyle kavga edecekseniz.. toplanmayında...

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
Toplantı sizin.. Ben karışmam..

Ama böyle kavga edecekseniz.. toplanmayında...

Haydi niye kavga edelim ya, adımız çıktı 9a inmez 8e :)

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Nedemek saçma oldu ? istersem hepsinede verebilirim .

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı
Nedemek saçma oldu ? istersem hepsinede verebilirim .

tabii ki verebilirsin Ali kardeş...

iyi düşününce senin teklif ettiğin Bostancı'da kahvaltıyı ankete eklememizin aslında bizim yaptığımız bir saçmalık olduğunu gördüm.

yalnız yoğun istek üzerine bağcılar'ı işaretlemişsin. hangi yoğun istek, onu merak ediyorum ? cevap verirsen sadece buna rica ederim.

onun dışında ikimizde konuyu uzatmayalım istersen...

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

liste ne oldu kaç kişiyiz yirmi kişi oy kullanmış benim sayabildiğim 9 kişi listeye ekli listeyi bir güncelleyelim herkes kendi adını yazsa nasıl olur katılacak kişiler yere göre karar verecekse ona bir diyeceğim yok

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Geçen hafta buraya gittik arkadaşlar ile hiç bir zevk alamadık bindiğimiz araçlardan. Arabaları çok kötü bakımsız ikidebir zincirleri atıyor vs vs..

:D:good1:

tamam ikisinide birleştirelim ozaman önce karting peşinede kartal sahilde bowlinge gidebiliriz

medeniyetten uzak yaşasakta bizim buralarda da öyle yerler var sorun yok

http://www.seasidebowling.com/default.asp

:rofl: :rofl:

İkiside bana uyar. Mehmet beyin dediği gibi maksat karting yada bowling olmadığına göre daha sakin sezsiz bir yer olsa iyi olur.Ben de oyumu Kartal Real olarak kullandım.

Realin üst katında da vardı ufak bir pist ama duruyor mu hala hatırlamıyorum. :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
:rofl::good1:

:good1::good1:

İkiside bana uyar. Mehmet beyin dediği gibi maksat karting yada bowling olmadığına göre daha sakin sezsiz bir yer olsa iyi olur.Ben de oyumu Kartal Real olarak kullandım.

Realin üst katında da vardı ufak bir pist ama duruyor mu hala hatırlamıyorum. :good1:

realin yan tarafında vardı şimdi orta kat otoparkın içinde kapalı olarak var pazargünü gittim duruyordu

Sınavlarım dolayısıyla kesin bir cevap verememekle birlikte buluşmaya ben de katılmak isterim, eğer sizler için de mahsuru yoksa. :D

Yalnız sizden ricam anket sonucu belli olduğunda, gidilecek yeri google map ya da benzeri bir şekilde tarif etmeniz. Anadolu yakasında Via port, Kartal, Maltepe filan tamam da karşı tarafı pek bilmiyorum. :rofl: İstanbul kazan ben kepçe dolaşmayayım akşama kadar. :D

neden sakınca olsun ki yere karar verilince adresi açık olarak yazarız hatta google map olarak yayınlarız olmadı yakın biryerden bilen bir arkadaşla buluşup gelinir

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Ben Anadolu yakası olarak neresi olursa gelirim fakat işten anca o saatlerde çıkıyorum biraz gecikebilirim sadece..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bağcılara gitmiştik, pisti zevkli ama sohbete pek uygun değildi, kapalı mekanda ki egzos gürültüsünden, Kartingte teri atıp, bowlingte sohbet hoş olur gibi,

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
Baskı altında kalarak ,Bağcılar go-kart ı işaretledim ;):i-ih:

Bende sana aldanarak kahvaltıyı işaretledim.. :spiteful:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

ağam bu aralar görüşemez olduk bu toplantıda inşallah görüşürüz ;)

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
ağam bu aralar görüşemez olduk bu toplantıda inşallah görüşürüz ;)

Evet Lokman abim benden kaynaklı, çok yoğunluk var işte İnşallah görüşürüz özledik valla.. :i-ih:

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı

Kartal'a gidişde dönüşte daha rahat olacak ve oradan da bir yerlere rahat gidilebilecek merkezi bir yer...

daha önceden gidilmiş ve sadece karting için müsait, sohbet için namüsait bir yeri seçmek insanları tatmin etmeyebilir.

ve şu da bir gerçek ki; bu kez Anadolu'da yapılmalı...

Avrupa'da lobi yapmaktan vazgeçsin artık :D:p :p

Anadolu olursa;

Mehmet KAZANCIO

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Kartal'a gidişde dönüşte daha rahat olacak ve oradan da bir yerlere rahat gidilebilecek merkezi bir yer...

daha önceden gidilmiş ve sadece karting için müsait, sohbet için namüsait bir yeri seçmek insanları tatmin etmeyebilir.

ve şu da bir gerçek ki; bu kez Anadolu'da yapılmalı...

Avrupa'da lobi yapmaktan vazgeçsin artık :D :D :D

Anadolu olursa;

Mehmet KAZANCIO

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı
:D

Evden alıp eve teslim de var demeyin :good1: evet kartal köprüde yolu bilmeyenler karşılanıp refakat edilir :flowers:

Öyle değil mi abi :flowers:

evden almak için söz veremeyiz ama yoldan alırız, Anadolu insanının misafirperverliğini gösteririz,çok gelmek isteyipte gelemeyenlere metrobüs biletide ayarlayabiliriz :D

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

gerçi halı saha maçları hep Anadoluda oluyordu :good1:

gerçekten bu defa Anadoluda toplanalım derim, biraz köprü sorunu olacak ama bir şekilde geçeriz. olmaz ise Köpriye yakın bir yerde toplanıp bir iki araçla gidilebilir.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Avrupa yakası, Mecideköyde park eder, benim floresana doluşuruz, ferah geniş vasıta :good1:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Bu c.tesi çok yakın bir tarih kesin gelirim diyemiyorum.

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
gerçi halı saha maçları hep Anadoluda oluyordu :bravo:

gerçekten bu defa Anadoluda toplanalım derim, biraz köprü sorunu olacak ama bir şekilde geçeriz. olmaz ise Köpriye yakın bir yerde toplanıp bir iki araçla gidilebilir.

Abicim cumartesi günü buluşulacak saatte trafiğin sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum..

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...