Eren Yüksel 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Yeni bir anket ve 2 yer için seçim yapılması taraftarıyım, avrupa yakasında oturmama rağmen genede anadolu yakası olsun 2 side. okuduğum kadarıyla herkes şikayetci bu avrupa yakasından, hep burada buluşuluyormuş. varsın biz gidelim, ne yazar Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Valla, isterseniz anketi dikkate almayalım artık...adaletsiz bir sonuç çıkabilir. Avrupa'daki arkadaşlarda bize hak veriyor artık. isterseniz Kartal / Real'de buluşmak için listeyi yazmaya başlayalım artık. ben tekrardan ilk ikiyi yazıyorum.Anadolu'ya ok. diyen arkadaşlarda buyursunlar 1: Mehmet Kazancıoğlu 2: İbrahim Fındıklı 3: Yorum bağlantısı
Adem Cengiz 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 1: Mehmet Kazancıoğlu 2: İbrahim Fındıklı 3: Adem Cengiz Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 (düzenlendi) 1: Mehmet Kazancıoğlu 2: İbrahim Fındıklı 3: Adem Cengiz 4:Çağlar Bayur (izninizle abi ) 5:Lokman Ceritlioğlu(izninizle abi ) 6:Adnan Çakır 7:uğurcan Başıkara (kesin değil) 8:Serhat S. Yazıcı (senide biraz bekleriz Serhat Bey : ) ) 9:Oğuz Altınada (anadolu tercihinden listeye yazdım Oğuz Bey ) 10:Eren Yüksel (bizi anladığınız için teşekkürler ) 11:Fatih Ada Anadolu, listeye.. haydiiiiiii bekliyoruz arkadaşlar haydee 24 Kasım 2010 tarihinde ?brahim F?nd?kl? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Kasım 2010 Yazar Paylaş 24 Kasım 2010 servet abi bu konuyu görmedimi ülke dışında falan mı bir bilgisi olan var mı konuya hiç dahil olmadı dur özelden bir mesaj atayım Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 (düzenlendi) 1: Mehmet Kazancıoğlu 2: İbrahim Fındıklı 3: Adem Cengiz 4:Çağlar Bayur (izninizle abi flowers.gif ) 5:Lokman Ceritlioğlu(izninizle abi flowers.gif ) 6:Adnan Çakır 7:Oğuzhan Çakır 24 Kasım 2010 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Servet baş teknisyenini askere gönderdi... Üstüne üstelik, yine kendini sakatladı, hemde bir kaç yerinden.. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 1: Mehmet Kazancıoğlu2: İbrahim Fındıklı 3: Adem Cengiz 4:Çağlar Bayur (izninizle abi flowers.gif ) 5:Lokman Ceritlioğlu(izninizle abi flowers.gif ) 6:Adnan Çakır 7:Oğuzhan Çakır abi ben güncelledim 11 kişi olduk inşallah devamı da olacak inşallah Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Kasım 2010 Yazar Paylaş 24 Kasım 2010 (düzenlendi) Servet baş teknisyenini askere gönderdi... Üstüne üstelik, yine kendini sakatladı, hemde bir kaç yerinden.. abi ciddi bir sakatlığı varmı biliyormusun yarın bir işyerinne uğruyayım kendisi işe gidebiliyormu 24 Kasım 2010 tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 estafurullah Adnan Serhat da katılırım diyordu. bu arada Mercan nerelerde Servetede geçmiş olsun üzüldüm şimdi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 abi ciddi bir sakatlığı varmı biliyormusun yarın bir işyerinne uğruyayım kendisi işe gidebiliyormu Ciddi ama işe gidiyor. Dirseğini parçalamış... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Kasım 2010 Yazar Paylaş 24 Kasım 2010 Ciddi ama işe gidiyor.Dirseğini parçalamış... abi çok üzüldüm yarın kendisine bir uğruyayım Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Ciddi ama işe gidiyor.Dirseğini parçalamış... Servet'e geçmiş olsun toplantısı yapalım.Kendisine buradan geçmiş olsun diyorum. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Mehmet yanına uğrarsan çok geçmiş olsun dileğimi iletirsen sevinirim. Erkan Uludağ nerdesin bak Serkan Tokerde gelecek beraber gelin işte Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Ciddi ama işe gidiyor.Dirseğini parçalamış... offf off abi, çok geçmiş olsun dileklerimizi ilet lütfen. Allah, acil şifalar versin inşallah. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 toplantı eşli mi olacak arkadaşlar? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Kasım 2010 Yazar Paylaş 24 Kasım 2010 Mehmet yanına uğrarsan çok geçmiş olsun dileğimi iletirsen sevinirim.Erkan Uludağ nerdesin bak Serkan Tokerde gelecek beraber gelin işte yarın mutlaka yanına uğrarım ve sizlerin geçmiş olsun dileklerinide mutlaka ileteceğim Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Mehmet yanına uğrarsan çok geçmiş olsun dileğimi iletirsen sevinirim.Erkan Uludağ nerdesin bak Serkan Tokerde gelecek beraber gelin işte Lokman abi, ben araba işini buradan çözeceğim büyük ihtimalle...Listeyi güncellerken beni liste dışına da almışlar , zaten Anadolu yakası bana ters, gelmem... Servet' e bizlerden de geçmiş olsun dileklerimizi iletin lütfen... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Kasım 2010 Yazar Paylaş 24 Kasım 2010 (düzenlendi) Lokman abi, ben araba işini buradan çözeceğim büyük ihtimalle...Listeyi güncellerken beni liste dışına da almışlar , zaten Anadolu yakası bana ters, gelmem... Servet' e bizlerden de geçmiş olsun dileklerimizi iletin lütfen... güncellemek sorun değil sen yeterki gelece de senin için birdaha liste hazırlarız ne olacak ayrıca ankaradan avrupa yakasına geçerken uçarak mı geçicen buradan girişleri keserim geçemezsin nasıl ter onu anlamadım 1:SERKAN TOKER 2:Mehmet Kazancıoğlu 3: İbrahim Fındıklı 4: Adem Cengiz 5:Çağlar Bayur (izninizle abi ) 6:Lokman Ceritlioğlu(izninizle abi ) 7:Adnan Çakır 8:Oğuzhan Çakır 9:uğurcan Başıkara (kesin değil) 10:Serhat S. Yazıcı (senide biraz bekleriz Serhat Bey : ) ) 11:Oğuz Altınada (anadolu tercihinden listeye yazdım Oğuz Bey ) 12:Eren Yüksel (bizi anladığınız için teşekkürler ) 13:Fatih Ada 24 Kasım 2010 tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 güncellemek sorun değil sen yeterki gelece de senin için birdaha liste hazırlarız ne olacak ayrıca ankaradan avrupa yakasına geçerken uçarak mı geçicen buradan girişleri keserim geçemezsin nasıl ter onu anlamadım Birkaç toplantıya katıldım İstanbul' da, kalacak yerimde Üsküdar' da hatta...Araba işi için denk gelecekti, güzel olacaktı ama fikirlerim değişti...Yine de git diyen bir ses var içeriden, haber veririm geldim diye nasıl olsa... Hayırlısı... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 anketteki adreslerin hangisi anadoluda Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Lokam abi Serkan abide gelmiyormuş herhalde ama söz gelcem abi İstanbula.Kafaya koydum yani..Çayını içeçem abi. herzaman bekleriz abim, başımızın üstünde yeriniz var Birkaç toplantıya katıldım İstanbul' da, kalacak yerimde Üsküdar' da hatta...Araba işi için denk gelecekti, güzel olacaktı ama fikirlerim değişti...Yine de git diyen bir ses var içeriden, haber veririm geldim diye nasıl olsa... Hayırlısı... Serkan bekleriz abim, gözümüz arıyacak sizleri. Yorum bağlantısı
Okan Balcı 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 real deki karting arabaları 6 hp pistide normal yol asfaltı eger yanlamayı düşünenler olursa biraz zorlanabilirler.ben pendikte oturuyorum mesela 1 defa gittim real e açıkcası hiç zevk alamadım.gebzede kapalı bir pist var aracları 9.5 hp (10hp ve üzerine lisans isteniyormus) pistide normal asfalt gibi degil üstelik kapalı ben orayı tavsiye ederim ama avrupa yakasından baya bir uzak olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Kasım 2010 Yazar Paylaş 24 Kasım 2010 anketteki adreslerin hangisi anadoluda en üsteki hariç hepsi anadolu yakasında 1: viapor 2: kartal real 3: çamlık kafe bostancı 4:ist. karting maltepe bunların hepsi anadolu yakasında Yorum bağlantısı
Recommended Posts