İçeriğe Yönlendir

Haydi Istanbul Toplantı Zamanı

Mehmet Kazancıoğlu

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

hımm. go kart olursa bende gelmek isterim ayarlayabilirsem tabi :p kararlaştırınca kordinatları yazarsınız uygun olursa zati damlarım oraya :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
real deki karting arabaları 6 hp pistide normal yol asfaltı eger yanlamayı düşünenler olursa biraz zorlanabilirler.ben pendikte oturuyorum mesela 1 defa gittim real e açıkcası hiç zevk alamadım.gebzede kapalı bir pist var aracları 9.5 hp (10hp ve üzerine lisans isteniyormus) pistide normal asfalt gibi degil üstelik kapalı ben orayı tavsiye ederim ama avrupa yakasından baya bir uzak olur.

bende pendikteyim realdeki pist ve araçlar profosyonel değil bunuda itta etmiyorum zaten maksat toplanıp tanışmak muhabbet etmek birlikte vakit geçirmek

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
(düzenlendi)

Varım diyorrr.. :D

Kartinge yetişemezsemde bowlingde görüşmek üzere :D

Bu arada Erenköy'deyim, bu çevrelerden arabasız katılacak olanlar varsa kadife capon koltuklarından yer ayırabilirim :D

Elöver abey, geliyorsun dimiii????

tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

size iyi eğlenceler arkadaşlar...gün saat bana uymuyor maalesef

Yorum bağlantısı
Bünyamin Mehan

Hangi gün, hangi saatte, nerede, nasıl olursa olsun listede benim de adım bulunsun.

Avrupa yakasından gelenlere Acıbadem Köprüsü veya Göztepe Köprülerinden birinde karşılayarak pilotluk yapabilirim.

1:SERKAN TOKER

2:Mehmet Kazancıoğlu

3: İbrahim Fındıklı

4: Adem Cengiz

5:Çağlar Bayur (izninizle abi )

6:Lokman Ceritlioğlu(izninizle abi )

7:Adnan Çakır

8:Oğuzhan Çakır

9:uğurcan Başıkara (kesin değil)

10:Serhat S. Yazıcı (senide biraz bekleriz Serhat Bey : ) )

11:Oğuz Altınada (anadolu tercihinden listeye yazdım Oğuz Bey )

12:Eren Yüksel (bizi anladığınız için teşekkürler )

13:Fatih Ada

14:Bünyamin Mehan

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı
toplantı eşli mi olacak arkadaşlar?

Görüntü, eşli olmayacağı yönünde... ama eşiyle gelenler için de alışveriş yapıp gezebilecekleri bir yer.

Bende eşimle çocuğumu getireceğim, onlar gezerken biz toplantımızı gerçekleştiririz.

eşlerini getirecek arkadaşlar yazarsa sevinirim. onlara da bir toplantı organize ederiz :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Sırf senin için bu organizasyonun haftaya Pazar yapılması gerekli bencede. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

ilteber keşke sanada uysaydı görüşmek isterdim tekrardan seninle birdahaki toplantıya kısmetse diyelim

Yorum bağlantısı
Arda Merve

kesin kartal real mi buluşma noktası ,feneryolu göztepedeyim arabasız gelecek arkadaşlar ya da yolu bilmeyenler varsa toplanıp gidebiliriz :)

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı
kesin kartal real mi buluşma noktası ,feneryolu göztepedeyim arabasız gelecek arkadaşlar ya da yolu bilmeyenler varsa toplanıp gidebiliriz :good1:

konuyu takip edin lütfen :D gün içinde anket kapanacak ve büyük ihtimalle Real kesinlesecek gibi. :) hem oy olarak hem gönüllerin birinci olacak Anadolu :)

listeye de adınızı ekler misiniz lütfen :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
İyi eğlenceler size şimdiden.

emre sen gelmicen mi

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Servetede geçmiş olsun üzüldüm şimdi :terle:
abi çok üzüldüm yarın kendisine bir uğruyayım
Servet'e geçmiş olsun toplantısı yapalım.Kendisine buradan geçmiş olsun diyorum.
offf off :kihkih: abi, çok geçmiş olsun dileklerimizi ilet lütfen. Allah, acil şifalar versin inşallah.
Servet' e bizlerden de geçmiş olsun dileklerimizi iletin lütfen... :D

Dostlar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Sağ dirsek kıkırdağı kırık.Kolumu oynatamıyorum.Üstüne bide faranjit oldum. Tam bir mikrop yuvası gibiyim :hahahoho:

Toplantı günü yeri tam netleşsin belki gelebilirim.

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı
Dostlar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Sağ dirsek kıkırdağı kırık.Kolumu oynatamıyorum.Üstüne bide faranjit oldum. Tam bir mikrop yuvası gibiyim :terle:

Toplantı günü yeri tam netleşsin belki gelebilirim.

abi, tekrardan çok geçmiş olsun. Allah, acil şifalar versin inşallah.

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı

Toplantıya gelirken kim Sticker getirecek ???

ben tuzlu fıstık getiririm anca :p (tansiyonumu da çıkıyor ya yememek lazım ama :nazar: :nazar: )

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ben tuzlu fıstık getiririm anca :p (tansiyonumu da çıkıyor ya yememek lazım ama :nazar: :nazar: )

Ankara duy sesimizi....

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Serkan ile görüş.. gelmeyecekse göndersin... Stickerlar Serkan'da...

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Toplantı yeri ve saatinin artık kesinleşmesi lazım. Haftasonu yaklaşıyor ve yer belli olmadığı için konuya bir türlü dahil olamadım. :nazar: Benim için yer çokta sorun değil , iş durumum uygun olur herhangi bir sorunda çıkmazsa orada olmaya çalışacağım. :nazar:

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Birde eşli mi olacak o da önemli. Gerçi o saatte ve muhtemelen go-kart pistinde ne kadar gerçekleşir eşli planı oda ayrı konu :D

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı

Evet, artık anketi bitirmemiz uygun olacak gibi. Yönetimden rica etsek artık kapatabilir mi?

sonuç olarak buluşma yer ve zamanımız;

27.11.2010 cumartesi günü 18:00 ile 18:30 (toplanmak için 30dk. opsiyon;) ) arası Kartal Real'deki karting...

Anadolu yakasından herkesi, Avrupa yakasından gelebilecek olan herkesi davet ediyoruz :D

konu başlığı da toplanma yeri ve zamanı olarak revize edilirse sevinirim ;)

liste yapalım mı? kesin gelecek olanlara? ;)

Birde eşli mi olacak o da önemli. Gerçi o saatte ve muhtemelen go-kart pistinde ne kadar gerçekleşir eşli planı oda ayrı konu :)

Ben dahil birkaç arkadaş eşiyle gelecek gibi..herhangi bir sıkıntı olmaz. orası sadece karting pisti değil. gezilebilir, alış-veriş yapılabilir ;) geliyorsunuz inşallah, değil mi :blink:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Mehmet Kazancıoğlu şimdi yanımdan ayrıldı.Sağ olsun geçmiş olsun dileklerinizi iletmek için gelmiş.Malum gazi ünvanım olduğu için yapılacak olan aktivitelerde holiganlık yapabilirim :D Nasip olursa bende geliyorum.

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı
Mehmet Kazancıoğlu şimdi yanımdan ayrıldı.Sağ olsun geçmiş olsun dileklerinizi iletmek için gelmiş.Malum gazi ünvanım olduğu için yapılacak olan aktivitelerde holiganlık yapabilirim :D Nasip olursa bende geliyorum.

İnşallah. bekleriz abi. :blink:

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Ben evli değilim zaten de , kız arkadaşımla gelmeyi düşünmüştüm. Ama sanırım tek olacağım. Toplantı saati benim için uygun gibi gözüküyor , önemli birşey olmazsa orada olacağım. :D

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı
Serkan ile görüş.. gelmeyecekse göndersin... Stickerlar Serkan'da...

tamam abi :D

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...