Adnan Çakır 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 Mehmet bey başınz sağolsun;Toprağı bol olsun Allah rahmet etsin. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 Mehmet başınız sağ olsun.Hastalık zamanında çektikleri bu dünyada işlediği günahlarına keffaret olur inşallah. Aman abi yengeme dikkat et. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Kasım 2010 Yazar Paylaş 26 Kasım 2010 Mehmet bey başınz sağolsun;Toprağı bol olsun Allah rahmet etsin. çok sağolun Mehmet başınız sağ olsun.Hastalık zamanında çektikleri bu dünyada işlediği günahlarına keffaret olur inşallah.Aman abi yengeme dikkat et. abi çok sağol allah hayırlısı ile gidip gelmek nasip eyler inşallah kendi arabamla gideceğim artık yavaş ve sakin araç kullanmaya dikkat edicem çok üzgün vede gitmek istiyor annesi ve teyzeleri sen gitme diyorlar ama gitmeyi çok istiyor hayırlısıyla gidip gelicez inşallah Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 (düzenlendi) Mehmet Abi başın sağolsun , çok üzüldüm dikkatli git , dikkatli gel abi. 26 Kasım 2010 tarihinde R?fat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 Başınız sağ olsun.Mekanı Cennet olsun. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 başınız sağolsun toplantıyı erteleyebiliriz? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Kasım 2010 Yazar Paylaş 26 Kasım 2010 Mehmet Abi başın sağolsun , çok üzüldüm dikkatli git , dikkatli gel abi. Başınız sağ olsun.Mekanı Cennet olsun. başınız sağolsun toplantıyı erteleyebiliriz? herkese teşekkür ederim benim bunu isteme hakkım olduğunu sannetmiyorum herkes planlarını yapmış durumda sizlere iyi eğlenceler nasipse birdahaki toplantıda görüşmek üzere pazar akşamına nasip olursa dönüş yapacam o zamana kadar forumdan uzak kalıcam bolca resim çekerseniz sevinirim sizlere iyi eğlenceler Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 Mehmet hocam başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.... Stikırlarınızı yolladım İbrahim beyin kargo adresine... Yorum bağlantısı
Bünyamin Mehan 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 Stikırlarınızı yolladım İbrahim beyin kargo adresine... serkan bey stickerları nasıl temin ediyoruz acaba. mail de yolladım ama herhangibir cevap alamadım sticker nick inden. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 serkan bey stickerları nasıl temin ediyoruz acaba. mail de yolladım ama herhangibir cevap alamadım sticker nick inden. Kargoda bir sorun olmazsa (inşallah) yarın ben toplantıda dağıtacağım Yorum bağlantısı
Bünyamin Mehan 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 Kargoda bir sorun olmazsa (inşallah) yarın ben toplantıda dağıtacağım Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 Stikırlar yeni sayılır, eskileri göndermeyelim diye erteledik şimdi de isler yoğun bakamıyorum...Toplantıya katılma durumu varsa anahtarlıkta gönderdim... Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 başınız sağolsun toplantıyı erteleyebiliriz? Bencede erteleyin, Konu başlığını açması ve çok istemesi münesebeti ile Mehmetin toplantıya katılamaması bayağı buruk olur, bizim gelme durumumuz net değil ama görüş belirtmek açısından ertelenmeli diye düşünüyorum, zaten bu hafta olması biraz aceleye gelmişti.. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 herkese teşekkür ederimbenim bunu isteme hakkım olduğunu sannetmiyorum herkes planlarını yapmış durumda sizlere iyi eğlenceler nasipse birdahaki toplantıda görüşmek üzere pazar akşamına nasip olursa dönüş yapacam o zamana kadar forumdan uzak kalıcam bolca resim çekerseniz sevinirim sizlere iyi eğlenceler Bencede erteleyin, Konu başlığını açması ve çok istemesi münesebeti ile Mehmetin toplantıya katılamaması bayağı buruk olur, bizim gelme durumumuz net değil ama görüş belirtmek açısından ertelenmeli diye düşünüyorum, zaten bu hafta olması biraz aceleye gelmişti.. Aynen ben de bu nedenle önermiştim.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 Mehmet Başınız sağolsun, Allah Rahmet Eylesin. toplantıyı erteleme konusuna çoğunluk ne derse o olsun. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 Bencede erteleyin, Konu başlığını açması ve çok istemesi münesebeti ile Mehmetin toplantıya katılamaması bayağı buruk olur, bizim gelme durumumuz net değil ama görüş belirtmek açısından ertelenmeli diye düşünüyorum, zaten bu hafta olması biraz aceleye gelmişti.. +1000 Başın sağolsun abi , Allah geride kalanlara sabır versin . Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 Belki 1 hafta ertelesek herkes kendini daha rahat ayarlayabilir , katılamayacak olanlarda belki katılabilirdi. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 Bencede erteleyin, Konu başlığını açması ve çok istemesi münesebeti ile Mehmetin toplantıya katılamaması bayağı buruk olur, bizim gelme durumumuz net değil ama görüş belirtmek açısından ertelenmeli diye düşünüyorum, zaten bu hafta olması biraz aceleye gelmişti.. Mehmet beyin acısını tabiki hepimiz paylaşıyoruz,gönlümüz onunda aramızda olması idi ,inşallah bir daha ki sefere. Cavit ağa bu toplantıların en hızlısı olacak 1 hafta 10 gün sonra olacak toplantıların hiç birisi olmadı Ankara'ya rezil olmayalım sonra. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 Sonuç ne arkadaşlar toplanıyormuyuz. ben önümüzdeki hafta Ankarada olacağım büyük ihtimal. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 Aksi bir karar çıkmadığına göre yarın görüşürüz Lokman abi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 evet arkadaşlar sonuç ne ona göre yarın arabayı hanımdan kapmam lazım. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 ozaman toplanıyoruz demektir. Fatih yarın benim buraya gelirsin burdan gideriz.Cavit ağa sende gelirsen tek arabayla gideriz. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 Bir aksilik olmazsa ben de katılmak istiyorum. Yorum bağlantısı
Bünyamin Mehan 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 Alınan kararı gece yarısına kadar neticelendirsek sanırım daha doğru olur. Yarın veya haftaya benim için fark etmez. Yorum bağlantısı
Recommended Posts