İçeriğe Yönlendir

27.11.2010 Istanbul Toplantısı

Mehmet Kazancıoğlu

Recommended Posts

Oğuz Altınada
(düzenlendi)

Yarın toplanıyoruz, ben İkitelli'ye gitmem lazım oradan gelicem, yetişebildiğim yerden toplantıya katılıcam, bowling'e geçerken 05358996810'nolu telefonumdan biri haber verirse sevinirim..

tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

oğuz ben yenibosnadayım, Fatih Keskin ikitellide çalışıyor Yenibosnada buluşup çıkacaz saat 17.00 gibi eğer o vakte kadar işin biterse beraber gidebiliriz :good1: 0532 601 39 11

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
(düzenlendi)
oğuz ben yenibosnadayım, Fatih Keskin ikitellide çalışıyor Yenibosnada buluşup çıkacaz saat 17.00 gibi eğer o vakte kadar işin biterse beraber gidebiliriz :good1: 0532 601 39 11

Abi numaranı aldım, gelirken arayıp reelde mi yoksa sahildemisiniz diye sorarım..

ben İkitelli organize'de olucam ama dönüşte ofise (perpa) uğramam lazım, sonrada eve uğrayıp üstümü değiştirip gelicem :) biraz dolambaçlı benim işim, kısmetse bi vakit aranızda olucam..

tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Bayrampaşa tarafındayım , gelmek isteyen olursa bende alabilirim. :good1:

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı

2: Rıfat Çakar

3: Servet Aydın

4: İbrahim Fındıklı

5: Fatih Ada

6: Eren YÜKSEL

7:Çağlar Bayur

8: Ali Elöver (Çağlar abi'ye bağlı ''mondi'yle, fluence'le değil, cupra'yla gelirse smile.gif )

9:Oğuzhan Çakır

10:Adnan Çakır

11.Bünyamin Mehan

12.Lokman Ceritlioğlu

13.Serhat S. Yazıcı

14.Oğuz Altınada

15.Adem Cengiz (Karting Kısmına Katılabileceğim)

listede bir değişiklik yok arkadaşlar. daha da artabilir bazı arkadaşların durumlarına göre..

sadece Mehmet abi (kazancıoğlu) gelemeyecek, biliyorsunuz. (kendisine tekrardan baş sağlığı diliyoruz. :rolleyes: )

Yorum bağlantısı
Arda Merve

3.kez katılacağımı belirttim.Listede hala benim adım yok yeni üyeleri istemiyorsanız bilelim duruma göre davranalım.

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
(düzenlendi)

8: Ali Elöver (Çağlar abi'ye bağlı ''mondi'yle, fluence'le değil, cupra'yla gelirse smile.gif )

11.Bünyamin Mehan

12.Lokman Ceritlioğlu

13.Serhat S. Yazıcı

14.Oğuz Altınada

16.Arda Merve

17.Fatih Keskin

18.Cavit Doğan (Akşama doğru belli olacak, Lokmanı arayacak :)

3.kez katılacağımı belirttim.Listede hala benim adım yok yeni üyeleri istemiyorsanız bilelim duruma göre davranalım.

Yok, yanlış düşünüyorsun. tersine biz hep yeni üyeleri görmekten mutlu oluyoruz, birde gelenler listeyi kopyalayıp kendi adını yazabiliyor sende öyle yap birdahakine. Ekledim seni Arda.. :)

Birde şu var tabii Sen forumun Admininin çocuklarının isimlerini hem adında hemde soyadında taşıyınca gıcık kapmış olabilirler sana. :p

tarihinde Cavit Do?an tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı
Birde şu var tabii Sen forumun Admininin çocuklarının isimlerini hem adında hemde soyadında taşıyınca gıcık kapmış olabilirler sana. :)

:p:good1::)

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

:p Yok öyle birşey herkes listeye kendi kendini ekleyebilir.

11.Bünyamin Mehan

12.Lokman Ceritlioğlu

13.Serhat S. Yazıcı

14.Oğuz Altınada

16.Arda Merve

17.Fatih Keskin

18.Cavit Doğan (Akşama doğru belli olacak, Lokmanı arayacak :)

Yok, yanlış düşünüyorsun. tersine biz hep yeni üyeleri görmekten mutlu oluyoruz, birde gelenler listeyi kopyalayıp kendi adını yazabiliyor sende öyle yap birdahakine. Ekledim seni Arda.. :)

Birde şu var tabii Sen forumun Admininin çocuklarının isimlerini hem adında hemde soyadında taşıyınca gıcık kapmış olabilirler sana. :good1:

:good1: Cavit ağam doğru söylemiş.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Cavit abi bence Mehmet abi bir çok konuda Arda beyi kayıracaktır gibime geliyor.Bak iki güne kalmaz club üyesi olur Arda bey :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Arkadaşlarda söylemişler ama bende yazayım, eski yeni üye ayrımı hiçbir zaman olmadı olmazda...Lütfen kendi adınızı katılmak istediğiniz toplantı listesine ekleyin, şimdiden ayaklarınıza sağlık... :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Cavit abi bence Mehmet abi bir çok konuda Arda beyi kayıracaktır gibime geliyor.Bak iki güne kalmaz club üyesi olur Arda bey :p

Toplantıya katılırsa, tabiki :D

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
Cavit abi bence Mehmet abi bir çok konuda Arda beyi kayıracaktır gibime geliyor.Bak iki güne kalmaz club üyesi olur Arda bey :p

Ben marabalar için dedim gıcık kapmışlardır diye, Emmi yapmaz öyle hemen ama bellide olmaz hee. Şefkatli adminde anahtarlık, stıkır falan kargolar Ardaya iyi valla.. :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Ben marabalar için dedim gıcık kapmışlardır diye, Emmi yapmaz öyle hemen ama bellide olmaz hee. Şefkatli adminde anahtarlık, stıkır falan kargolar Ardaya iyi valla.. :p

Kargo belki de teslim alındı...Yeni nesil stikırlardan gönderdim...Anahtarlık sınırlı sayıda yalnız... :D

Yorum bağlantısı

sabahları arda merve diye görüyorum,diyorum emminin çocuklardamı üyeymiş :D .okuyunca çaktım.hiç isme tıklayıp incelemek aklıma gelmedi.hoş geldin arda merve.kusura bakma.ara sıra dalgınlıklar oluyor.iyi egleneceksin ve çok şey ögreneceksin.

Yorum bağlantısı
Arda Merve

oluyor böyle şeyler :D çoğu insan soyadımın merve olduğuna inanmıyor ya da merve isminde kız arkadaşın var neden onun ismini kullanıyorsun gibi cümleler kuruyorlar.Evlenceksen merve diye biriyle evlen gibi absürd espriler de cabası :p

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı
Kargo belki de teslim alındı...Yeni nesil stikırlardan gönderdim...Anahtarlık sınırlı sayıda yalnız... :D

Kargodan cep telefonuma mesaj geldi, ''gönderiniz ulaştı,gelip alabilirsiniz'' diye...

birazdan gideceğim teslim almaya :p

anahtarlıktan müsaade ederseniz bir adet Mehmet abi'ye (Kazancıoğlu) ayırmak istiyorum :good1: gelemedi, bari güzel bir hatırası olsun :)

akşama görüşmek üzere... ben biraz da erken oralarda olabilirim, 34YL8938...

Yorum bağlantısı
Arda Merve
Kargodan cep telefonuma mesaj geldi, ''gönderiniz ulaştı,gelip alabilirsiniz'' diye...

birazdan gideceğim teslim almaya :D

anahtarlıktan müsaade ederseniz bir adet Mehmet abi'ye (Kazancıoğlu) ayırmak istiyorum :p gelemedi, bari güzel bir hatırası olsun :good1:

akşama görüşmek üzere... ben biraz da erken oralarda olabilirim, 34YL8938...

kaç gibi orda olursunuz bende biraz erken çıkıp sahilden gelmeyi düşünüyorum :) 34 FB 1854

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bu kadar kişi toplanıpda fotoğraf makinası getiren olmazsa vay halimize.

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı
Bu kadar kişi toplanıpda fotoğraf makinası getiren olmazsa vay halimize.

Ben getireceğim. herhalde 100-200 foto çekerim diye düşünüyorum :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...