Servet Aydın 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 çok teşekkür ederim ellerine sağlık Karanlıkta kimdi hatırlayamadım Kaç lira alırsın mercek filan taksan diye soru sorulmuştu.Benim ücretim yazdığındır Yorum bağlantısı
Fatih Ada 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Servet Abi far ayarı yaparken başına üşüşme modu Adnan Abi'nin yangın tüpü modifikasyonu, İbrahim stickerları dağıtıyor; Çaylaaaarrr Ben ve Cavit Ağa Cavit Ağa ve Servet Abi Cavit Ağa toplu fotoğraf çekimine ayar veriyor Ve gecenin sonu,yeni bir organizasyonda buluşmak üzere ayrılyoruz.. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Yavv, ne ara eve gittiniz de foruma girdiniz resimler bile gelmiş Yorum bağlantısı
Adem Cengiz 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Organizasyonu yapan güzel bir akşam geçirmemize vesile olan herkese teşekkürler... Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Güzel bir toplantı oldu,benden başka kartinge binmeyen varmıydı farkedemedim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Çağlar abi tam tekmil gelmiş.Dersin Mika Hakinen'le yarışcak Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Güzel bir toplantı oldu,benden başka kartinge binmeyen varmıydı farkedemedim. + Ben oğlum binince bize sıra gelmiyor. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Birkaç resim daha vesile ile; bende, tüm iştirak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. çok güzel bir toplantı oldu Yalnız, Çağlar abi üç tur bindirdi bana o fena oldu (3 ten sonra saymadım desem daha iyi olur ) Allah'tan vakit bitti Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 cümle alem ARDA MERVE görsün beee :p Arda forumda bu kadar kısa sürede fenomen olan nadir insanlardansın, kıymetini bil Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Diğer toplantıları aratmayacak güzellikte geçti.Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum geldikleri için.Tek üzüldüğümüz Mehmet'in böyle bir organizasyon için çırpınması ve sonrasında elim olay sonucu katılamaması idi.Selçuk'un dişleri ile arası dertli olması nedeni ile katılım sağlayamadı.Buradan kendisine acil şifalar diliyorum Anladığım forumun ciddi bir şekilde far eğitimi alması gerektiği Bir dahaki sefere far ayarlama günü tertiplemek lazım Ne demişler ;Bir far ayarının kırk yıl hatırı vardır öncelikle toplantıyı düzenleyen ve katılan tüm arkadaşlara çok teşekkürler yeni arkadaşlarlada tanışmak çok güzeldi. Servet gerçekten fikirlerin bize çok ışık tutacak teşekkürler. far ayar günü olayını destekliyorum. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 E olsun o kadar. Patronun çocuklarının ismi. Foruma bir gün birisi gelse adı da "Metin Kasım Azra Gönül" olsa ben de onu fenomen yapardım patrondan torpilli diyosun :D Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Mehmet abi forumun tüm imkanlarını Arda Merve'ye sunacaktır. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Mehmet abi forumun tüm imkanlarını Arda Merve'ye sunacaktır. abi bak, yarın kulüp üyesi ertesi mod. olur bu isim ve soyisimle Arda :D Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Bu fotoğrafta bir hile var, nasıl olsa bulurum... Cavit ağam, ayna önünde falan mı çektiniz bunu.. :D Atmin olur da Serkan'ı bile işten atar Sen daha gitmedin mi kardeşim, hadi marş marş....:lol: Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 İşine gelmedi di mi 14 günüm var daha.Bu arkadaki uzun arkadaş kim ya Ben diyorum hile var diye, İstanbul bu kadar kalabalık olamaz... Yorum bağlantısı
Fatih Ada 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Bu fotoğrafta bir hile var, nasıl olsa bulurum...Cavit ağam, ayna önünde falan mı çektiniz bunu..:lol: :D reale alışverişe gelen kişilerden araya serpiştirdik kalabalık görünelim diye Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Cavit ağam, ayna önünde falan mı çektiniz bunu.. :D Kıskananlar çatlasın :lol: Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Fatih, nerde diğer resimler? bu kadar mı çekim yaptın? Gecenin ağır konukları heheheheheee :lol: harbiden öyle olmuş :D Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 bizim her toplantımız 25 kişiden aşağı değil Serkan Yorum bağlantısı
Fatih Ada 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Fatih, nerde diğer resimler? bu kadar mı çekim yaptın?heheheheheee harbiden öyle olmuş :D yoo :lol: var daha.. ara ara ekleyelim ibrahim tadı çıksın.. sonra inanmıyolar Yorum bağlantısı
Bünyamin Mehan 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Kuş bakışı not : resimleri alt alta bir türlü ekleyemedim ( 200k ) Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Foruma değil www.reg.imageshack.us sitesine ekleyip linki mesajınıza yazın. Daha kolay olur.. Yorum bağlantısı
Bünyamin Mehan 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Foruma değil www.reg.imageshack.us sitesine ekleyip linki mesajınıza yazın. Daha kolay olur.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts