O.Yücel Çetin 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 güzel etkinlik olmuş keşke katılabilseydim. Yorum bağlantısı
Arda Merve 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 grimi onun araba?yok yok ankara ekibiyle olmaz buluştuk diyolar hiç fotoğraf eklemediler daha benim araba siyah fb plaka tek kapı ben önden koptum bekledim bi daha koptum sonra bir daha Yorum bağlantısı
Fatih Ada 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 benim araba siyah fb plaka tek kapı ben önden koptum bekledim bi daha koptum sonra bir daha sen değildin zaten yl plakaydı galiba Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Çok güzel oldu, ben erken kalkmak zorunda kaldım, benden sonra eğlence kat kat artmış.. Yorum bağlantısı
Arda Merve 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 GT5 mi ayıp, insan haber verir, nerden bulmuş dvd yi? abi yıllardır hasretle bekliyorduk arkadaşın sağlam kaynakları var Yorum bağlantısı
Arda Merve 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Harika bir toplantı olmuş.. Tebrik ediyorum.. Keşke yakın olsaydınız biraz be Kimliğini gören oldu mu ? Hanıma bahsettim şimdi.. Sahte isimdir dedi abiler yapmayın etmeyin Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 kalite kötü ama http://www.youtube.com/watch?v=qSK3xYiIn9w Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 kalite kötü amahttp://www.youtube.com/watch?v=qSK3xYiIn9w Eline sağlık. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 güzel ve keyifli toplantı olmuş belli mehmet abide katıldığına göre ama araç resimlerini göremedim Yorum bağlantısı
Arda Merve 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 (düzenlendi) Bence Arda'ya çaktırmadan bi araştırma yapalım.Kimdir,necidir ,Bana kalırsa Emmi veliaht olarak Arda'yı öne sürecek. Belkimde ismi sahtedir,İstanbul ekibi içine ajan olarak gönderilmiştir Servet abi alemsin valla hiç bende ajan tipi var mı 28 Kasım 2010 tarihinde Arda Merve tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 kalite kötü amahttp://www.youtube.com/watch?v=qSK3xYiIn9w video olması güzel olmuş Oğuz, eline sağlık Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Ben diyorum hile var diye, İstanbul bu kadar kalabalık olamaz... O da ne foto çekildiğini gören real müşterileride aramıza karışmış. Şevkatli adminim bu bizim en kısa sürede karar verip yaptığımız toplantı bir de 1-2 hafta önceden haberleşseydik Emniyetten toplantı için izin almamız gerekebilirdi. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Bu fotoğrafta bir hile var, nasıl olsa bulurum...Cavit ağam, ayna önünde falan mı çektiniz bunu.. Sen daha gitmedin mi kardeşim, hadi marş marş.... Serkanım fotoğraf uzmanı sensin, hiç hileli bir durum görüyonmu yaa, gönderdiğin kargo içinde teşekkür ederiz.. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Havada bayağı güzeldi, Serhatın kısa kol giyimi bunun ispatı, bide ortam sıcaktı tabii.. Her nekadar Çağlar reno kullansada Ford ve ford clup aşkının ispatı bu.. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 sen değildin zaten yl plakaydı galiba YL ise benim comfort RS tir o , ST değil :) Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Süper bi akşamdı. Ama hala kartingin acısını çekiyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 öncelikle toplantıyı düzenleyen ve katılan tüm arkadaşlara çok teşekkürler yeni arkadaşlarlada tanışmak çok güzeldi. Servet gerçekten fikirlerin bize çok ışık tutacak teşekkürler. far ayar günü olayını destekliyorum. Diğer toplantıları aratmayacak güzellikte geçti.Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum geldikleri için.Tek üzüldüğümüz Mehmet'in böyle bir organizasyon için çırpınması ve sonrasında elim olay sonucu katılamaması idi.Selçuk'un dişleri ile arası dertli olması nedeni ile katılım sağlayamadı.Buradan kendisine acil şifalar diliyorum Anladığım forumun ciddi bir şekilde far eğitimi alması gerektiği Bir dahaki sefere far ayarlama günü tertiplemek lazım Ne demişler ;Bir far ayarının kırk yıl hatırı vardır Katılmayı isterdim ama doktor randevusu değiştiğinden olmadı. Dişler sorunlu, server sorunlu napıcaz bilmem Far ayar günü ha, hmm o zaman dergimizin Aralık sayısını kaçırmayın, hatta süpriz bir ismin fotoğraflarıyla desteklenmiş bir makalemiz olacak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Far Ayarı günü Selçuk, haberi aldık, çorba ve serum ile besleniyormuşsun , geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 YL ise benim comfort RS tir o , ST değil :D senin araban fırtına gri diilmi ibrahiimmm Yorum bağlantısı
Arda Merve 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Servet abi hayırlı olsun far ayarı günümüz Yorum bağlantısı
Fatih Ada 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 güzel ve keyifli toplantı olmuş belli mehmet abide katıldığına göre ama araç resimlerini göremedim işte burda Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Katılmayı isterdim ama doktor randevusu değiştiğinden olmadı. Dişler sorunlu, server sorunlu napıcaz bilmem Far ayar günü ha, hmm o zaman dergimizin Aralık sayısını kaçırmayın, hatta süpriz bir ismin fotoğraflarıyla desteklenmiş bir makalemiz olacak. Selçuk çok geçmiş olsun. Dergiyi dört gözle bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Lokman abinin arabasıda kız gibi maşallah.. baksan plaka bile GRL Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 senin araban fırtına gri diilmi ibrahiimmm evet, fırtına gri Süper bi akşamdı. Ama hala kartingin acısını çekiyorum. sorma Rıfat, bende Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Arkadaşlar... Liste oluşturmaya çalıştığımızda, aşağıdaki isimlere ulaşabildik... Eksik olan kimler, kontrol edebilirmisiniz.. Liste: 1.Bünyamin Mehan 2. Fatih Keskin 3. Y. Gökhan Ay 4. Servet Aydın 5. Cavit Doğan 6. Fatih Ada 7. Fatih Uzun 8. Lokman Ceritlioğlu 9. Rıfat Çakar 10. Semih Önbey 11. Çağlar Bayur 12. Eren Yüksel 13. Burhan Kahraman 14. İbrahim Fındıklı 15. Arda Merve 16. Adem Cengiz 17. Adnan Çakır 18. Oğuzhan Çakır 19. Sefa Çelik 20. Mehmet Mercan 21. Serhat S. Yazıcı 22. Mustafa Yalçın Bir de... Şu resmin orjinali kimdeyse, küçültmeden, orjinalini yükleyin arkadaşlar... Yorum bağlantısı
Recommended Posts