Lokman Ceritlioğlu 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Lokman abinin arabasıda kız gibi maşallah.. baksan plaka bile GRL teşekkürler abim Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Arkadaşlar... Liste oluşturmaya çalıştığımızda, aşağıdaki isimlere ulaşabildik... Eksik olan kimler, kontrol edebilirmisiniz.. Ne listesi, benim adım yok Gerçi fotoda da yokum Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Karting den sonra çay içmeye çıkıldı o zaman yazıldı isimler. Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Güzel toplantı olmuş. Yanlız Adanamızın medarı iftiharı her taşın altından çıkan Ahmet Kiriş'i göremedim Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Ne listesi, benim adım yok Gerçi fotoda da yokum Oğuz bendeki resimlerde varsın, bişey olmaz Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Far Ayarı günü Selçuk, haberi aldık, çorba ve serum ile besleniyormuşsun , geçmiş olsun. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Şu resmin orjinali kimdeyse, küçültmeden, orjinalini yükleyin arkadaşlar... Fotoğrafın boyutu çok büyük olduğu için yüklenmiyor,mail adresini özel mesaj atarsan oraya yollayayım Mehmet abi.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Fotoğrafın boyutu çok büyük olduğu için yüklenmiyor,mail adresini özel mesaj atarsan oraya yollayayım Mehmet abi.. http://reg.imageshack.us 'a yükle kardeşim... Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Servet abi alemsin valla hiç bende ajan tipi var mı abi ben ağzını çok aradım ama ajanlık la ilgili bi şey yakalayamadım araştırmalarım devam edecek. Yorum bağlantısı
Arda Merve 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 abi ben ağzını çok aradım ama ajanlık la ilgili bi şey yakalayamadım araştırmalarım devam edecek. karda yürürüm izimi belli etmem Yorum bağlantısı
Eren Yüksel 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 (düzenlendi) Gelen gelmeyen herkese bende çok teşekkür ederim, gerçekten zevkli bir organizasyondu. Çay muhabbetinde de iyi bilgi topladık. Ellerinize sağlık. Devamındaki organizasyonlarda buluşmak dileği ile hayırlı akşamlar + Çağlar abi, tampon tampona mücadele çok zevkliydi. Ayrıca teşekkür ederim 28 Kasım 2010 tarihinde Eren Y tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 karda yürürüm izimi belli etmem :) 5mm. yayları söküp baksa mıydık Yorum bağlantısı
Arda Merve 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 5mm. yayları söküp baksa mıydık yaylarımla mutluyum abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 + Çağlar abi, tampon tampona mücadele çok zevkliydi. Ayrıca teşekkür ederim Ne demek, her zaman, gençler de olsaydı da aramızda, bizi virajlarda gururlandırsalar dı.... Gerçi ne amortisör-ne de yol tutuş desteğimiz vardı ama.... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Frenler yoktu benim arabada. zaten son turlarda başkasında da olmadığıın tüm vücüdumla hissettim Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Ne diyon len? Frenleri tutmuyomuş; diğer kullanıcılarında frenlerinin tutmadığını aldığı darbelerle hissetmiş.. Ben öyle anladım Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Bir an Bodrum'lu Serkan'ı okuyormuş gibi hissettim. Zaten onun mesajına ilk cevabı da Mısdıfa vermişti. Anlıyor haliyle Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Kasım 2010 Yazar Paylaş 28 Kasım 2010 arkadaşlar başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim çok güzel bir toplantı olduğu herkesin mutlu olduğu resimlerden analaşılıyor. bowling resimlerini göremedim katılmak isteyipde katılamadığım bir toplantıydı kısmetse bir sonra ki toplantıya katılmaya çalışıcam resimler baya az olmuş... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Mehmet bowlinge fırsat kalmadı bir sohbete daldık vaktin nasıl geçtiğini anlamadık bidahaki sefere inşallah sen döndünmü? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 4 saat etkinlik bize az geliyor, bunu da anlamış olduk... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Kasım 2010 Yazar Paylaş 28 Kasım 2010 Mehmet bowlinge fırsat kalmadı bir sohbete daldık vaktin nasıl geçtiğini anlamadık bidahaki sefere inşallah sen döndünmü? evet abi döndüm saat 8 gibi geldim 4 saat etkinlik bize az geliyor, bunu da anlamış olduk... bir dahakine pazar yapalım sabahtan akşama kadar Yorum bağlantısı
Eren Yüksel 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Frenler yoktu benim arabada. zaten son turlarda başkasında da olmadığıın tüm vücüdumla hissettim Yaa Mustafa, gerçekten çok özür. Yakın takipte lastiğe sürtünce duramadım emin ol bende hissettim sol baş parmağıma nasıl bir baskıda bulunduysam hala kas gevşeticiler ile ağrısını kesmeye çalışıyorum Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Yahu bi dünya resim çekildik.Nerdeler ??? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Açık büfe kahvaltılı bir toplantı yapalım bence. + 1962 Yahu bi dünya resim çekildik.Nerdeler ??? gerçekten nerde resimler Yorum bağlantısı
Recommended Posts