Mustafa Tüfekçi 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Yaa Mustafa, gerçekten çok özür. Yakın takipte lastiğe sürtünce duramadım emin ol bende hissettim sol baş parmağıma nasıl bir baskıda bulunduysam hala kas gevşeticiler ile ağrısını kesmeye çalışıyorum Durmak istesen de frenler tutmuyordu. bir iki yerde frenleyeyim dedim hiç tepki yoktu İsteyerek vurmadın bende biliyorum. sağ tarafım haşat. İlk tırstım kaburgaları kırdık diye Bir daha o tip pistlerde binmiyeceğim. 90 derece virajlarda plastik tamponsuz arabalar. kenara sürttün mü duruyor araba. Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 (düzenlendi) Vallahi billahi vucudumun çeşitli noktalarında inanılmaz hasarlar var. Siz görmediniz tabi , arka taraftaki virajda yaptığım bir kazada kask bile fırladı gitti , neye uğradığımı şaşırdım. Bi dahaki sefere daha dikkatli olmak lazım. 28 Kasım 2010 tarihinde R?fat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adem Cengiz 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Vallahi billahi vucudumun çeşitli noktalarında inanılmaz hasarlar var. Siz görmediniz tabi , arka taraftaki virajda yaptığım bir kazada kask bile fırladı gitti , neye uğradığımı şaşırdım. Bi dahaki sefere daha dikkatli olmak lazım. O kaskı ben de yerde gördüm, kaskın kemerini çenenden bağlamamışsın demek ki... Ama iyi hırpalanmışsındır, daha geniş pisti olan bir karting alanı lazım bize... Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 O kaskı ben de yerde gördüm, kaskın kemerini çenenden bağlamamışsın demek ki...Ama iyi hırpalanmışsındır, daha geniş pisti olan bir karting alanı lazım bize... Evet tam bağlayamamıştım ama ipini tutturmuştum Kazayı kaldıramadı tabi. Evet biraz daha geniş olsaydı yollar daha zevkli olurdu bencede. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Zevki 90 derece virajlarda , 180 lerde iyiydi.... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 sevgili kardeşim çok geçmiş olsun biraz dikkatli ol yaa kazananan madalya vermiyolar Yorum bağlantısı
Eren Yüksel 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Zevki 90 derece virajlarda , 180 lerde iyiydi.... Yorum bağlantısı
Adem Cengiz 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 (düzenlendi) FordClub Kartingi adına yaraşır oldu, yalnız ben kimseyi sollayamadım, 1-2 kişi vardı biri de Çağlar Bey, bir kaç tur bindirdi... 90 derece virajlara yanlayarak girmek zevkliydi, yalnız ben daha geniş bir sahada Karting yapmıştım, Real'deki kadar zorlanmamıştım... Dar ve sürekli virajlı pist olunca kol dayanmıyor. Bir de frenler gerçekten çok zayıftı... 28 Kasım 2010 tarihinde Adem Cengiz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 sevgili kardeşim çok geçmiş olsun biraz dikkatli ol yaa kazananan madalya vermiyolar Abi fena kaptırmıştım kazaya kadar. Bi an Vettel'den şampiyonluğu alacaktım sandım. Yorum bağlantısı
Eren Yüksel 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Abi fena kaptırmıştım kazaya kadar. Bi an Vettel'den şampiyonluğu alacaktım sandım. Ama ben demiştim "bu bozuk" diye kaskı takarken Allah tan birşey olmadı, yanından geçmiştim kaskın çıktığında. Oranın çalışanları diye geçirmiştim içimden. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 harika toplantı olmuş.okurken kendimi yanınızda hissettim. lokman abi plakanı yeni gördüm gerçekten güzel plaka kodu.far ayar gününü burdada isteriz servet üstadım.istanbul ile kalmamalı derim. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 Açık büfe kahvaltılı bir toplantı yapalım bence. Bencede.. Yahu bi dünya resim çekildik.Nerdeler ??? Dedim ben. Zaten hep çekerler ama yüklemezler diye.. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 Cavit abi ile Lokman abinin arasında, arkadaki kişi kim? Mustafa diye biliyorum, eskidir bayağı senin için fotoğrafını buldum Sefa.. Yorum bağlantısı
Mustafa Yalçın 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 Cavit abi ile Lokman abinin arasında, arkadaki kişi kim? Mustafa diye biliyorum, eskidir bayağı senin için fotoğrafını buldum Sefa.. Cavit (Ağa) ilgi alakana teşekkür ederim. Gerçi ben geç geldim. Mehmet ile c-max sohbeti yapıyordum. Eczacı ile tanışamadık ama hoş sohbet bir arkadaş. Burdan da kendisine selam ederim. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 Cavit (Ağa) ilgi alakana teşekkür ederim. Gerçi ben geç geldim. Mehmet ile c-max sohbeti yapıyordum. Eczacı ile tanışamadık ama hoş sohbet bir arkadaş. Burdan da kendisine selam ederim. abi, avatarına resim koysana. bak kaç yıllık üyesin tanıyamıyor arkadaşlar evet, geç geldin ama biz tanıştık... Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 Ama ben demiştim "bu bozuk" diye kaskı takarken Allah tan birşey olmadı, yanından geçmiştim kaskın çıktığında. Oranın çalışanları diye geçirmiştim içimden. Evet demiştin , bende bişey olmaz demiştim ama oluyomuş demekki. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 Evet demiştin , bende bişey olmaz demiştim ama oluyomuş demekki. Yahu Rıfatcım bende sen gibiyim ha, her yerim dökülüyor kollar, bel bölgesi... bende bi hafta geçmez şimdi bu kaskıda bir dahakine alttan tuttur yavv, Allah korusun... :lol: Yorum bağlantısı
Fatih Ada 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 Vallahi billahi vucudumun çeşitli noktalarında inanılmaz hasarlar var. Siz görmediniz tabi , arka taraftaki virajda yaptığım bir kazada kask bile fırladı gitti , neye uğradığımı şaşırdım. Bi dahaki sefere daha dikkatli olmak lazım. Arabaları park ettiğimiz tarafta en son binen grupta büyük bi kaza oldu,virajda spin atan araça arkadan gelen fren yapmadan vurdu.. bu kaza diil dimi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 10+10dak. binenler, bugün ne cep telefonu tuşlayabilir, ne de tek el ile mouse tutabilir, güzel spordur. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 10+10dak. binenler, bugün ne cep telefonu tuşlayabilir, ne de tek el ile mouse tutabilir, güzel spordur. abi, şimdi mouse kaç elle, kaç kişi tutuyosunuz o halde sen, bir tur daha rahat atardın gibi düşünüyorum ben :lol: (benim etrafımda değil, bir 10 dk. daha ) zaten seninde benden 3 kat fazla yorulmuş olman lazım. vesile ile, Çağlar abinin maşallahı var, bana tur bindirmede 3 ten sonrasını saymadım Yorum bağlantısı
Fatih Ada 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 Harika bir toplantı olmuş.. Tebrik ediyorum.. Keşke yakın olsaydınız biraz be Kimliğini gören oldu mu ? Hanıma bahsettim şimdi.. Sahte isimdir dedi Yok yok,ismi ben kimliğinden kontrol ettim bildiğin Merve Arda ) Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 Yok yok,ismi ben kimliğinden kontrol ettim bildiğin Merve Arda ) Sen naaptın Fatih yaa, Merve Arda değil, Arda Merve adamın adı :lol: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 Karting egzosu geçici zehirliyor, isimleri bile tersten görüyor insan Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 Arabaları park ettiğimiz tarafta en son binen grupta büyük bi kaza oldu,virajda spin atan araça arkadan gelen fren yapmadan vurdu.. bu kaza diil dimi? Aynen o kaza abi. Hatta kaza değil facia demek istiyorum , ama kime vurdum onu bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 Karting kazalarımız şöyle: Önde gidene arkadan tam hız bindiren, çifte yumak halinde gidip, su dolu yağ bidonunu da 3lü halde katarak, sol yan uçurum öncesi son engel olan lastik bariyerlere takılı halde durabiliyorsa, 1 adet yırtık pantalon, kaburga zedelenmesi yaşıyorsa İkitelli civarındaki pistte bunu başarmıştık Veya tüm kartlar, tünel çıkışı 90 derece sol kör virajda birbiri üstüne yığılmışsa....... Diğerlerine yan yana sürtünme diyoruz. Vesile ile bu pistte güzel bir özellik vardı, çarpışmayı fark eden görevli, uzaktan kumanda ile tüm kartların gazını kesiyordu, hadise büyümeden engelleniyordu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts