İçeriğe Yönlendir

27.11.2010 Istanbul Toplantısı

Mehmet Kazancıoğlu

Recommended Posts

Fatih Ada
Sen naaptın Fatih yaa, Merve Arda değil, Arda Merve adamın adı :lol2: :lol2: :lol2: :rofl: :rofl: :rofl:

ben soyisim/isim olarak yazdım ibrahim.. ekranda öncelik soyismine veriyo copy paste yaptım :)

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı
(düzenlendi)
ben soyisim/isim olarak yazdım ibrahim.. ekranda öncelik soyismine veriyo copy paste yaptım :rofl:

yazdın da adamın cinsiyetine kadar herşeyi değişti yavv :) :lol2: :lol2: :lol2:

tarihinde ?brahim F?nd?kl? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Ada
yazdın da adamın cinsiyetine kadar herşeyi değişti yavv :rofl: :lol2: :lol2: :lol2:

:rofl::)

Aynen o kaza abi. Hatta kaza değil facia demek istiyorum , ama kime vurdum onu bilmiyorum. :rofl:

o kazayı görünce uçacaksın sandık biz :)

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı
benim yüklediğim fotoğraflar neden uçmuş acaba?

nasıl? yok mu yerinde ? :lol2: (teknik birşey olarabilir, yönetime sorsana bi :lol2: )

en güzel fotolar sendekilerdi yavv.. :lol2:

(bende müsait olunca diğerlerini de yükleyeyim. )

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
benim yüklediğim fotoğraflar neden uçmuş acaba?

7. sayfadan itibaren duruyor? far ayarı vs?

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
7. sayfadan itibaren duruyor? far ayarı vs?

şube bilgisayarından göremiyorum demekki abi.. siz görebiliyosanız problem yok..

Yorum bağlantısı
Arda Merve
ben soyisim/isim olarak yazdım ibrahim.. ekranda öncelik soyismine veriyo copy paste yaptım :nazar:

ahah hangi banka ;) alışkınım ben farketmez :) askerde de çok çektim :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
bulusmaya gelen herkese ve organize edenlere teşekkürler :nazar:

Servet abi sağolsun yoksa ben hala yukardaki otoparkta köklerimi salmıştım :unsure:

Evet ben gerçeğim hepiniz gördünüz :unknw:

Çıkışta birazcık diğer benle beraber çıkan arkadaşlarla trafikte oynaştık :good1: bende pasımı attım biraz :)

Tekrarını yapalım en kısa zamanda :)

Arda'ya selam .. FB'si güzel gidiyor maşallah.. Bende kopmadım pek arkasından ama dizel nerde benzinli nerde :)

Güzel bir gündü herkese tavsiye ederim bir dahaki sefere bekleriz inşllah.. Go-kart zevkli oluyor. Çağlar abinin dediği gibi 9 kişi ve uzun süre. Güzel oldu.

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı
Arda'ya selam .. FB'si güzel gidiyor maşallah.. Bende kopmadım pek arkasından ama dizel nerde benzinli nerde :unknw:

Güzel bir gündü herkese tavsiye ederim bir dahaki sefere bekleriz inşllah.. Go-kart zevkli oluyor. Çağlar abinin dediği gibi 9 kişi ve uzun süre. Güzel oldu.

ama kollarım hala ağrıyo benim :nazar:

toplantı çok güzeldi tabii. inşallah bir dahaki sefere yine hep birlikte :unsure:

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Gokartı kaçırmış olsamda oldukça güzel bir akşamdı havada süperdi keşke daha fazla zamanımız olsaydı sohpet çok hoştu.. herkese tekrardan teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Arda Merve
Arda'ya selam .. FB'si güzel gidiyor maşallah.. Bende kopmadım pek arkasından ama dizel nerde benzinli nerde :nazar:

Merhaba :unsure: sizin aracında maşallahı var bazen kendimi kaybediyorum ters bir hareket yaptıysam özür dilerim, yer yer yavaşladıysam da dizginleyemiyorum bazen :unknw:

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı
Merhaba :good1: sizin aracında maşallahı var bazen kendimi kaybediyorum ters bir hareket yaptıysam özür dilerim, yer yer yavaşladıysam da dizginleyemiyorum bazen :)

Valla Mehmet abi, Arda'ya bulaşma derim, başkada bişey demem :):nazar::unsure:

(Arda'cım, kanımız ısındığından şakalaşıyoruz biliyosun.yani sadece samimi bulduğumuzdan :unknw:)

Yorum bağlantısı
Arda Merve
Valla Mehmet abi, Arda'ya bulaşma derim, başkada bişey demem :):unsure::unknw:

(Arda'cım, kanımız ısındığından şakalaşıyoruz biliyosun.yani sadece samimi bulduğumuzdan :good1:)

ne demek her zaman :)

adımız çıktı 9 a inmez artık 8 e :nazar:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Arda sakın önüme çıkma !!! Kangomla yerim seni :) Kaputun altında yatan gizli silahında kurtaramaz ona göre :good1:

Yorum bağlantısı
Arda Merve
Arda sakın önüme çıkma !!! Kangomla yerim seni ;) Kaputun altında yatan gizli silahında kurtaramaz ona göre :)

abilerimize karşı boynumuz kıldan incedir abi :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...