İbrahim Fındıklı 25 Kasım 2010 Paylaş 25 Kasım 2010 sendekiler kesin 2011 modeldir bakcaz artık inşallah kargoda sorun olmadan elime geçerde bakarız birlikte kaç model olduğuna Yorum bağlantısı
Guest G 25 Kasım 2010 Paylaş 25 Kasım 2010 http://www.seasidebowling.com/default.aspburada gökhan reale gelicekmisin? gelecek kişiler mutlaka listeyi güncelleyerek isimlerini yazsa daha iyi olacak Kesin gelirmiyim bilmiyorum Kısmet Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Kasım 2010 Paylaş 25 Kasım 2010 Bowling nerde adres olarak? Kartal sahilde Koçtaş ın yan tarafı Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 25 Kasım 2010 Paylaş 25 Kasım 2010 0: emmi + serkan toker 1: mehmet kazancıoğlu 2: Rıfat Çakar 3: Servet Aydın 4: İbrahim Fındıklı 5: Fatih Ada 6: Eren YÜKSEL 7:Çağlar Bayur 8: Ali Elöver (Çağlar abi'ye bağlı ''mondi'yle, fluence'le değil, cupra'yla gelirse smile.gif ) 9:Oğuzhan Çakır 10:Adnan Çakır 11.Bünyamin Mehan 12.Lokman Ceritlioğlu 13.Serhat S. Yazıcı Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 25 Kasım 2010 Paylaş 25 Kasım 2010 (düzenlendi) 0: emmi + serkan toker 1: mehmet kazancıoğlu 2: Rıfat Çakar 3: Servet Aydın 4: İbrahim Fındıklı 5: Fatih Ada 6: Eren YÜKSEL 7:Çağlar Bayur 8: Ali Elöver (Çağlar abi'ye bağlı ''mondi'yle, fluence'le değil, cupra'yla gelirse smile.gif ) 9:Oğuzhan Çakır 10:Adnan Çakır 11.Bünyamin Mehan 12.Lokman Ceritlioğlu 13.Serhat S. Yazıcı 14.Oğuz Altınada 25 Kasım 2010 tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 25 Kasım 2010 Paylaş 25 Kasım 2010 sendekiler kesin 2011 modeldir Neee 2011 modeller mi var Yorum bağlantısı
Adem Cengiz 25 Kasım 2010 Paylaş 25 Kasım 2010 (düzenlendi) 0: emmi + serkan toker 1: mehmet kazancıoğlu 2: Rıfat Çakar 3: Servet Aydın 4: İbrahim Fındıklı 5: Fatih Ada 6: Eren YÜKSEL 7:Çağlar Bayur 8: Ali Elöver (Çağlar abi'ye bağlı ''mondi'yle, fluence'le değil, cupra'yla gelirse smile.gif ) 9:Oğuzhan Çakır 10:Adnan Çakır 11.Bünyamin Mehan 12.Lokman Ceritlioğlu 13.Serhat S. Yazıcı 14.Oğuz Altınada 15.Adem Cengiz (Karting Kısmına Katılabileceğim) 25 Kasım 2010 tarihinde Adem Cengiz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 Tarih erken oldu hazırlıksız yakalandık, Ankett işinde şaibe var arkadaş.. Dediğim gibi ani oldu biraz çalışıyorum o gün işim erken biterse gelmeye çalışırım. Bizim yakadan gidecekler varsa yazsın, beraber gidebiliriz.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 Mecidiyeköyde toplanıp tek oto çıkabiliriz. Park yeri bulunur Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 Bende aranızda olmak istiyorum.İlk katılımım olacak.Tabi Ankaradan gelen misafirim sorun teşkiletmesse. Veya bana endeksli başka bir plan yapmassa. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 Peki abi bu yerlerle konuşulup toplu bir giriş yapacağımızın haberi verildi mi?? yani şuan 15 kişiyi bulduk sonra bide havada kalmayalım Yorum bağlantısı
Arda Merve 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 (düzenlendi) katılacağımı belirtmiştim tekrar belirteyim .Göztepe ve civarında otomobilli ya da gelmek isteyen arkadaş varsa hep birlikte gidebiliriz. 26 Kasım 2010 tarihinde Arda Merve tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Kasım 2010 Yazar Paylaş 26 Kasım 2010 (düzenlendi) arkadaşlar herkesden özür diliyorum yarın aranızda olamayacağım bugün sabaha karşı eşimin dedesi vefat ettiği için bu gün saat 4-5 gibi bartına gideceğim defin işlemi yarın olacak yani aranızda bulnamıyacağım herkesten tekrar özür dilerim toplantıyla ilgili sormak istediğiniz her konuda ibrahim fındıklı size yardımcı olacaktır 26 Kasım 2010 tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eren Yüksel 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 arkadaşlar herkesden özür diliyorum yarın aranızda olamayacağım bugün sabaha karşı eşimin dedesi vefat ettiği için bu gün saat 4-5 gibi bartına gideceğim defin işlemi yarın olacak yani aranızda bulnamıyacağım herkesten tekrar özür dilerim Başınız sağ olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Kasım 2010 Yazar Paylaş 26 Kasım 2010 Başınız sağ olsun. dostlar sağolsun Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 arkadaşlar herkesden özür diliyorum yarın aranızda olamayacağım bugün sabaha karşı eşimin dedesi vefat ettiği için bu gün saat 4-5 gibi bartına gideceğim defin işlemi yarın olacak yani aranızda bulnamıyacağım herkesten tekrar özür dilerim toplantıyla ilgili sormak istediğiniz her konuda ibrahim fındıklı size yardımcı olacaktır Tekrardan başın sağolsun Mehmet abi. toplantı için elimden geleni yaparım inşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 arkadaşlar herkesden özür diliyorum yarın aranızda olamayacağım bugün sabaha karşı eşimin dedesi vefat ettiği için bu gün saat 4-5 gibi bartına gideceğim defin işlemi yarın olacak yani aranızda bulnamıyacağım herkesten tekrar özür dilerim toplantıyla ilgili sormak istediğiniz her konuda ibrahim fındıklı size yardımcı olacaktır üstadım başınız sagolsun.mekanı cennet olsun dedemizin. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Kasım 2010 Yazar Paylaş 26 Kasım 2010 başınız sağolsuın Mehmet, başın sağolsun.. Başın sağolsun abi. üstadım başınız sagolsun.mekanı cennet olsun dedemizin. herkese çok teşekkür ederim dostlar sağ olsun diyelim allah mekanını cennet etsin yaklaşık 3-4 yıldır yatalak hastaydı allah kurtardı diye avunuyoruz acıları sona erdi sürekli yatalak olduğu için vucudunda yaralar çıkmaya başalamıştı hareket kabiliyetini kaybetmişti kimseyi hatırlamıyordu allah günahlarını affetsin 3-4 senedir çok eziyet çekti allah günahlarını affetsin inşallah Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Kasım 2010 Yazar Paylaş 26 Kasım 2010 Başınız sağolsun. sağol gökhan başınız sağolsun. sağol mustafa Yorum bağlantısı
Recommended Posts