Çağlar Bayur 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 1. Karting turnuvasına varız 2. Basket turnuvasına varız 3. Heryerde herzaman en büyük İSTANBUL 4. Arda MErve gerçekmiş :D :lol: Çok keyif aldım, oldukça dinamik bir gece yaşadık, herkese-kendime aferim 3D fotolar (fotoğraf çekeni çekerler) Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 1. Karting turnuvasına varız2. Basket turnuvasına varız 3. Heryerde herzaman en büyük İSTANBUL 4. Arda MErve gerçekmiş :lol: Çok keyif aldım, oldukça dinamik bir gece yaşadık, herkese-kendime aferim 3D fotolar (fotoğraf çekeni çekerler) + Yorum bağlantısı
Fatih Ada 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 bizim her toplantımız 25 kişiden aşağı değil Serkan Lokman abi 26 kişiydik toplamda galiba bi kaç arkadaş erken kalktılar sanırım.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Adrenalin tepede; 9 kart aynı anda çıktık, 0 kaza; süremizi %50 uzattılar Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 bizim her toplantımız 25 kişiden aşağı değil Serkan Bakarım şöyle eski toplantılara birazdan... Benim geldiklerim o 25 sınırını aşmıştı abi hatırlarsan... 1. karting turnuvasında epey kalabalıktı... :lol: Yorum bağlantısı
Fatih Ada 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 bu kadro halı saha maçıda yapar ben size diyim Yorum bağlantısı
Arda Merve 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 bulusmaya gelen herkese ve organize edenlere teşekkürler Servet abi sağolsun yoksa ben hala yukardaki otoparkta köklerimi salmıştım Evet ben gerçeğim hepiniz gördünüz Çıkışta birazcık diğer benle beraber çıkan arkadaşlarla trafikte oynaştık :lol: bende pasımı attım biraz Tekrarını yapalım en kısa zamanda Yorum bağlantısı
Arda Merve 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 geldin mi baya seri geldim de ben arkadaşla muhabbete daldık ,arkadaşın eve geldik gt5 yapıyoruz daha hızımı alamadım Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 baya seri geldim de ben arkadaşla muhabbete daldık ,arkadaşın eve geldik gt5 yapıyoruz daha hızımı alamadım :) Yorum bağlantısı
Fatih Ada 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 bende e-5 e çıktığımda önümde bi st vardı kimdi o bostancı sapağında ben sinyalimi verdim tabi,hızlı bi arkadaş Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 bu kadro halı saha maçıda yapar ben size diyim yaparız tabi, noolcak ankara grubu nasıl olur Fatih.. yok yok daha güçlü bir rakip olsun Sen, Mourinho'yla bi görüşsen İstanbul ekibine anca Real Madrid rakip olur :) ;) bende e-5 e çıktığımda önümde bi st vardı kimdi o bostancı sapağında ben sinyalimi verdim tabi,hızlı bi arkadaş St mi ? ARDA MERVe'dir o... her taşın altında ARDA, maşallah :D Yorum bağlantısı
Fatih Ada 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 yaparız tabi, noolcak ankara grubu nasıl olur Fatih.. yok yok daha güçlü bir rakip olsun Sen, Mourinho'yla bi görüşsen İstanbul ekibine anca Real Madrid rakip olur :) ;)St mi ? ARDA MERVe'dir o... her taşın altında ARDA, maşallah :D grimi onun araba? yok yok ankara ekibiyle olmaz buluştuk diyolar hiç fotoğraf eklemediler daha Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 grimi onun araba?yok yok ankara ekibiyle olmaz buluştuk diyolar hiç fotoğraf eklemediler daha Siyahtı herhalde ya St'ydi de... bi şarkı var biliyor musun? rüyalarda buluşuruz diye :) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 GT5 mi ayıp, insan haber verir, nerden bulmuş dvd yi? Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 GT5 mi ayıp, insan haber verir, nerden bulmuş dvd yi? abi, bu ARDA 'dan herşey beklenir daha neler vardır onda :) Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Bence Arda'ya çaktırmadan bi araştırma yapalım.Kimdir,necidir ,Bana kalırsa Emmi veliaht olarak Arda'yı öne sürecek. Belkimde ismi sahtedir,İstanbul ekibi içine ajan olarak gönderilmiştir Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Bence Arda'ya çaktırmadan bi araştırma yapalım.Kimdir,necidir ,Bana kalırsa Emmi veliaht olarak Arda'yı öne sürecek. Belkimde ismi sahtedir,İstanbul ekibi içine ajan olarak gönderilmiştir hımmm ? Haydi herkese iyi geceler Yorum bağlantısı
Fatih Ada 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 yalnız çok güzel bi organizasyon oldu.. en kısa zamanda yenileyelim.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Harika bir toplantı olmuş.. Tebrik ediyorum.. Keşke yakın olsaydınız biraz be Bence Arda'ya çaktırmadan bi araştırma yapalım.Kimdir,necidir ,Bana kalırsa Emmi veliaht olarak Arda'yı öne sürecek. Belkimde ismi sahtedir,İstanbul ekibi içine ajan olarak gönderilmiştir Kimliğini gören oldu mu ? Hanıma bahsettim şimdi.. Sahte isimdir dedi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Çok güzel olmuş, imrendim Daha iyilerine inşallah. Emek verenlere teşekkür edelim. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 keske bidahaki haftasonu gelseydim Antalya ya... Yorum bağlantısı
Bünyamin Mehan 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Bu arkadaki uzun arkadaş kim ya Biri benden mi bahsetti Yorum bağlantısı
Recommended Posts