İçeriğe Yönlendir

Maceralarla Dolu Askerlik Anılarınız İçin Doğru Yerdesiniz

Ali Gürsoy

Recommended Posts

Mustafa Çiçek

İskenderun 1.deniz er eğitim alayı.Yeni alay komutanı tayinle geldi.Kafasına göre her gün bir bölüğe ziyaret yapıyor.22 askerin bulunduğu idari bölüğüz.Bir koridordan oluşuyor.Koridorda yazıhaneler ve koridorun sonu yatakhane.68 yatak var öğlen oldumu hepimiz uykuya.Albay ogün bize ziyarete gelmiş yüzbaşı gezdiriyor.Şurası burası derken yatakhanenin önüne geldiler,biz içeriye girmesinler diye dua ederken bizim yüzbaşı albayı ısrarla yatakhaneye soktu.Adam bir baktı bize, döndü  yüzbaşım bu çocuklar niye yatıyor.Yüzbaşı kem küm.Buna müsaade etmeyelim yüzbaşım dedi döndü gitti.Ama yüzbaşı dönüp gitmedi :)

Aynı yerde 2011 de askerdim.  Ramazan ayında öğlen 40 derece sıcaklıka 2.5 saat güneşte bekledikten sonra gözlerimi bölük astsubayının kollarında açtım.Oysa olmak istediğim yer orası değildi  :D

İftarda fazla su içebilmek için yemek az yediğimi hatırlıyorum.

Bir de deniz kuvvetleri komutanı gelecek diye alayın ücra bir köşesindeki (onbaşıydım ofisim vardı) depoda temizlik bittikten sonra komutanı beklemeye başladık. Meğer adam gitmiş. Yorgunluk yanımıza kar kaldı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...