Sani Gerşon 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 Hangisini anlatsam ki. Sen dökül abi, biz aralarından beğeniriz Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 Askerliğimi yaparken KD C.Savcısı vardı benimle beraber. Bizim bir hakimimiz oldu on numara bir insan, birde Gripin gurubunun solisti Birol Namoğlu... Ömrü hayatımda tanıdığım en dürüst en mütevazi insanlardan biriydi. Aynı odayı paylaşırdık (torpilli oda ). Pek sık görüşemesekte ara ara görüşebiliyoruz Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 25 Ocak 2013 Paylaş 25 Ocak 2013 Sen dökül abi, biz aralarından beğeniriz Yazıcım olur musun? :sandalye: Daha anlatmadan sandalye olmuşsun. Bir de anlatsam sur dan atarsın kendini artık. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ocak 2013 Paylaş 25 Ocak 2013 Yazıcım olur musun? Daha anlatmadan sandalye olmuşsun. Bir de anlatsam sur dan atarsın kendini artık. Sen iste, postan, emirerin vs. Saniyorum ki cok sanslidir altinda calisanlar Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ocak 2013 Paylaş 25 Ocak 2013 Bir anı daha...birgün akşam vakti,posta olarak görevimi sürdürüyorum.karakol komutanı zırt pırt zile basıyor,gidip geliyorum odasına.arada arkadaşlarla kovalamaca oynuyoruz karakolun içinde sonra biranda kovalamaca,ebelemeye dönüştü bir arkadaşı kovalamaya başladım,koridordan koridora geçerken arada bir kapı vardı,o anda cüneyt arkın olasım geldi arkadaşa uçan tekmeyi arkasından sallama esnasında tam havalanmıştımki bahsettiğim kapının üst kasasına kafayı vurdum ve olduğum gibi aşağı düştüm aslında iyi havalanmıştım ama zamanlama kötü oldu işte. yerde öylece kaldım ve kafamdan sıcak birşeylerin geldiğini hissetim yaklaşık 5cm açılmıştı kafam baya kanadı,hemen aldılar wc'ye götürdüler kanı durdurmaya,komutan zırt pırt zili çalıyor baktım olacak gibi değil kantinciyi yolladım adama 1 saat kafamda bezi bastırarak tuttum,revirde yoktu karakolda dikiş attıralım,öylece izi kaldı bende o gün bugündür uçan tekme atmıyorum Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 25 Ocak 2013 Paylaş 25 Ocak 2013 Ben herkesle yan yana omuz omuza çalışıyorum. Bir anı daha...birgün akşam vakti,posta olarak görevimi sürdürüyorum.karakol komutanı zırt pırt zile basıyor,gidip geliyorum odasına.arada arkadaşlarla kovalamaca oynuyoruz karakolun içinde sonra biranda kovalamaca,ebelemeye dönüştü bir arkadaşı kovalamaya başladım,koridordan koridora geçerken arada bir kapı vardı,o anda cüneyt arkın olasım geldi arkadaşa uçan tekmeyi arkasından sallama esnasında tam havalanmıştımki bahsettiğim kapının üst kasasına kafayı vurdum ve olduğum gibi aşağı düştüm aslında iyi havalanmıştım ama zamanlama kötü oldu işte. yerde öylece kaldım ve kafamdan sıcak birşeylerin geldiğini hissetim yaklaşık 5cm açılmıştı kafam baya kanadı,hemen aldılar wc'ye götürdüler kanı durdurmaya,komutan zırt pırt zili çalıyor baktım olacak gibi değil kantinciyi yolladım adama 1 saat kafamda bezi bastırarak tuttum,revirde yoktu karakolda dikiş attıralım,öylece izi kaldı bende o gün bugündür uçan tekme atmıyorum Kapıya bir şey olmadıysa problem yok. Devletin kapısına yapılır mı böyle şeyler. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ocak 2013 Paylaş 25 Ocak 2013 Ben herkesle yan yana omuz omuza çalışıyorum. Kapıya bir şey olmadıysa problem yok. Devletin kapısına yapılır mı böyle şeyler. Abi valla kapıda izi kalmıştı,boyamaları lazımdı Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 25 Ocak 2013 Paylaş 25 Ocak 2013 Haber vereyim de hemen tazmin ettirsinler sana. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 25 Ocak 2013 Paylaş 25 Ocak 2013 Asteğmen adayı bölüğünde MEBS de iken, 1.96 m ve 110 kg bir arkadaşım vardı. Yazıcı olarak odasında bir işle uğraşıyordu. Bende üsteğmenin odasında bir işle uğraşıyordum, baktım kimse yok açtım telefonu. Bizimki tekmili çaktı, dedim: - ben yarbay Doğan E3 binasından (2 km uzakta ), sen yazıcı mısın? - Evet komutanım. - Bilgisayarcısın değil mi? - Evet komutanım. - Acele buraya gel. - Emredersiniz komutanım, bölük komutanıma bilgi verip geliyorum. - BAŞLATMA LAN KOMUTANINDAN ÇIK GEL HEMEN - eeee eemmreedersiniz komutanım. Arkadaş alal acele tam çıkarken baktım yüzbaşının odasına giriyor yetişemedim durdurmak için, içeriden bir ses yükselmesi bir fırça sesi duydum Kapıdan geri çıkınca benim güldüğümü görünce palaskasını çıkarıp beni kovalamaya başladı , Canımı zor kurtardım, eline geçsem beni hallaç pamuğuna çevirirdi Neyse akşama barıştık. Yorum bağlantısı
Yasin Karataş 25 Ocak 2013 Paylaş 25 Ocak 2013 Acemi askeriz... birgün manga manga bizi topladılar yürüyüş falan yaptık daha sonra hepimizi bir alana topladılar ve maaş dağıtacaklarını söylediler.Daha birkaç günlük askeriz Astsubay ilerde oturmuş bir sandalyeye isim isim çağırıp maaşları dağıtıyor bir ara bozuk para kalmadı ve oturduğu yerden bağırdı 100 lira bozuğu olan var mı diye.Bende nasıl bir boşluğa düştüysem bağdaş kurmuş oturur vaziyette bağırdım ben de var getir bozayım dedim.Ondan sonraki Astsubayın bana bakışını hiç unutamıyorum resmen içime kaçmıştım:) 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Ocak 2013 Yazar Paylaş 25 Ocak 2013 2010 yılında açmışım bu konudan ben . http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/198885-maceralarla-dolu-askerlik-anilariniz-iin-dogru-yerdesiniz/page__fromsearch__1 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Ocak 2013 Paylaş 25 Ocak 2013 2010 yılında açmışım bu konudan ben . http://www.fordclubt...__fromsearch__1 Konular birleştirildi Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 25 Ocak 2013 Paylaş 25 Ocak 2013 Hocam zaten benim meselemde general ile konuşmam değil, o komutanımın benimle sivildeki gibi konuşması ve astsubaylarımın buna karşı espirili tavırları beni mutlu etmişti onu paylaştım. Yeri geldi albayım beni evinde yemeğe davet etti yeri geldi fırça yedim bunlar doğal ama beni tanımayan bir generalin bana sürekli babacan davranması farklı geldi. Kendi generalime 3m mesafeden avazım çıktığınca bağırıp tekmil verdim dönüp bakmadı bile bunu anlatsam anı olmazdı zaten. Güzel anı olduğu düşündüm paylaştım sadece. Valla bilseydim böyle bir polemik çıkacak bırak burada anlatmazdım. Pişman ettin ya ne demek polemik filan yok. birinci yazınıza polemik yaptım siz daha sonra düzelttiniz. ben ondan sonra polemik filan yapmadım. tatlıya bağlandı sorun yok. Ben sizi anladım. Ne demek istediğinizi de anladım ve eminim askerde başınıza gelip de buraya yazmadığınız çok kötü rütbeliler de vardır. Ben hepsini biliyorum farkındayım. Sıkıntı yok yani. 1 Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 25 Ocak 2013 Paylaş 25 Ocak 2013 Askerliğimi yaparken KD C.Savcısı vardı benimle beraber. Acemiyiz, kim bilirki adam hepinizin üstü. Bi bakıyorum, sürekli komutanlarla sohbette, sürekli ayrı bir hal hatır soruluyor. Ancak bir gün, bir dakika dahi hiç bir askere terbiyesizlik yaptığını görmedim. Bölük ne ceza aldıysa o da aynısını alırdı. Şınavsa şınav, istikametse istikamet. Bir kere bile ben yapmam demedi. Her komutan gördüğünde mutlaka esas duruşunu gösterir, selamını verir, gerektiğinde tekmil verirdi. Hala konuşurum kendisi ile. Şimdi Çanakkale'deymiş. Abi ondan sonra adamlar düşmen oluyor bize. Sizin oraya öyle bir adam denk gelmiş. Şahsen ben olsam istikamet filan yaptırmam. O arkadaşınız diğer asker arkadaşlarına ayıp diye yapmıştır. Benim ki sadece bir örnek abi. Giden askerlerde pc mühendisi vardı çocuk mıntıkası olmadığı halde gider lavaboları temizlerdi. Tamir ederdi elinden geldiğince. Dedim ya her türlüsü var. Ama şu bir gerçek eğitimli insan kendini hissettiriyor. 2 Yorum bağlantısı
Samet Yarın 25 Ocak 2013 Paylaş 25 Ocak 2013 (düzenlendi) o kadar çok anı varki anlatmayla bitmez ne olursa olsun güzel günlerdi samsuna cavuş eğitim taburuna gittim kıştı bana göre çok soguktu kulaklarım bile yara olmuştu allahım usta birliği öyle bir yer olsun soğuk olmasın dedim sanlıurfa çıktı millet kavruluyordu edit : yazım hatası 25 Ocak 2013 tarihinde Samet Yarın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu 27 Ocak 2013 Paylaş 27 Ocak 2013 Askerde çok kilo verdim zaten.. Malatya şoför okulunda askerlik yapan yok mu hiç.. Bilen bilir uzaklığını Allah'tan kantin yakındı Ben Malatya şoför okulunda asteğmen olarak yaptım askerliğimi. köprücü taburu kışlanın bir ucunda, yemekhane diğer ucunda. Tabur nöbetçi subaylığı yaparken askerleri yemekhaneye götürmek azap geliyordu. Askerliğimin son 2 ayında mesleğim icabı ihale dosyası hazırlamak için 2. Ordu karargaha görevlendirildim. Sivilde bile bu kadar rahat etmemiştim. Benim dönemimde fırtına çıkmış ve o yemekhanenin çatısı uçmuştu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak 2013 Paylaş 27 Ocak 2013 Benim dönemimde fırtına çıkmış ve o yemekhanenin çatısı uçmuştu. Ne güzel, yemeği yakın bir yerde yemişsinizdir Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Ocak 2013 Paylaş 27 Ocak 2013 Ben şu an askerlik yaptığım yerde yani Gaziantep'te ikamet ediyorum. Evim askerlik yaptığım yere 7-8 km. Nöbet tuttuğum yerlerden birini gördüm geçenlerde. Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu 27 Ocak 2013 Paylaş 27 Ocak 2013 Ne güzel, yemeği yakın bir yerde yemişsinizdir Tanrımıza hamdolsun, milletimiz varolsun... Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Ocak 2013 Paylaş 27 Ocak 2013 Tanrımıza hamdolsun, milletimiz varolsun... Askerden önce Muş'ta yatılı bir okulda çalışıyordum. Her yemekten önce öğrencilere bu duayı yaptırırdık. Askere gidince de ilk gün bu duayı yapmak tuhafıma gitmişti,. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2013 Paylaş 28 Ocak 2013 Haber vereyim de hemen tazmin ettirsinler sana. Abi hiç gerek yok Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Ocak 2013 Paylaş 28 Ocak 2013 Askerde kendine spor istirahati veren adamım. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 28 Ocak 2013 Paylaş 28 Ocak 2013 Mesai sonrası canım sıkıldığında, tugay komutanının yedek kamuflaj ceketini giyip ve şapkasını da takarak karargah çay ocağını basıyordum, çok eğlenceli oluyordu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts