İçeriğe Yönlendir

2008 Mondeo Titanium-x - 2011 Chevrolet Cruze (120hp)


İlker Anıl

Recommended Posts

Onur Demir

Ben olsam o paralara dizel focus alırım.

Bu arada cehvy cruze dediğiniz aracın aslında bir dayvoo olması ve opel destekli (hernekadar araçlarının arkasında duruyo olsalar bile) olması almamam için bir sebeptir.

Hiç bir zaman aklımdan çıkmaz ve opeli hep kötü yapan bir anı; 2002model esytronic corsa 1.2 comfort aracım, 2003yazında 1haftalığına almanyadan geldiğim tatilimin içine etmişti. Esytronic vites beyni ve değiştiricisi bozulmuştu. Ve araç daha 1,5yaşında olmasına rağmen sırf 32bin kmde olduğu için garanti kapsamına girmemişti(30bin km varmış garanti) ve iyi niyet garantisi adı altında bir indirim uyguladıkları halde 2500tl gibi bir masraf çıkarmışlardı ve tatil sürem boyunca yetiştiremeyeceklerini söylemişlerdi. Bende çıkma bulup taktırmıştım 650tl ye. Tatilim çıkmacılarda, sanayilerde ve servis köşelerinde geçmişti :)

Daewoo lacetti ile mondeonun hatta hatta fiesta ile bile kıyası söz konusu değildir benim gözümde kimse yanlış anlamasın.

Amma sinirlendim yine o olayı hatırlayınca :)

Yorum bağlantısı
Ömer Mıcık
Onurum 1 senede döküldü zaten Cruze , ucuz etin yanisi olayı oldu. Tahmin etmiştim bende böyle olacağını :)

Döküldü diyorsunuz nasıl dökülmüş merak ediyorum. Bizede 6 yıl önçe bu şekilde demişlerdi 1 senede dökülür diye demekki bizim şansımıza sağlamı çıkmış o kadar kullanıma rağmen 97 binde ve dimdik ayakta maşşallah baskı balatası bile orjinal ön fren balatalarını dahi geçen hafta değiştirdim. Düşünün dökülen araçları siz daha anahtar vurulmadı 28 binden bu yanada lpg ile kullanıldı.

Yorum bağlantısı
Ömer Mıcık
Dökülür abicim dökülür Fiestadan bile daha kalitessizse dökülür... :lol2: :D

Valla ben inanmıyorum kendim 6 senedir lacetti kullandığım için kulakdan dolma bilgiler ve tamamen ön yargı ile yaklaşım.

Yorum bağlantısı
İlker Anıl

arkadaşlar test sürüşü yaptım yeni 120 beygirle öyle çok ahım şahım olmamakla beraber ihtiyaçları karşılıyo çok fazla mondeo kadar atik değil ayrıca adamlar tüp takılınca tüpün parçaları dahil hepsine garanti veriyolar özellikle sordum landirenzo mu ne öyle bi tüp markası takacaklarmış italyanmış dediklerine göre oturağı falan iyi ama biraz sert bi araba. lpgde de sorun yaşayan çıkmamış alanlardan servis yetkilisinin söyledikleri bunlar . eğer mondeo tüpte gerçekten sorun çıkartacaksa tercihimiz chevy tarafından olacak galiba..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...