Adnan Çakır 11 Aralık 2010 Paylaş 11 Aralık 2010 Bizim başımız bağlı aslanım , fırçamı yediricen bize gece gece Bende bir aksilik olmazsa Lokman abi ve Ali'nin yanındayım inşallah Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 11 Aralık 2010 Paylaş 11 Aralık 2010 Bence Seatçılar böyle bi tabloyla karşılaşırsa maça çıkmazlar. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 11 Aralık 2010 Paylaş 11 Aralık 2010 Süha abi, mümkünse yağmur olmayan bir akşamda yapalım maçı. Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 11 Aralık 2010 Paylaş 11 Aralık 2010 Biraz önce seatçıların foruma girdim baktım neler yazmışlar diye , baya bi iddaalılar. :lol2: Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 13 Aralık 2010 Yazar Paylaş 13 Aralık 2010 (düzenlendi) Arakadaşlar Maç tarihi 18 Aralık Cumartesi günü Beşiktaş Fulya Tesisleri ( profesyonel futbol takımı eski antreman sahası) olarak ayarlanıyor. Tam saati bugün yarın belli olur. Sevgili Mod. larımızdan konun başlığına tarihi yazmalarını rica ediyorum. Zaman az kaldı süratli bir şekilde en güncel kadroyu oluşturalım. Seatçılar hazır bile. 0.75) Çağlar B. Kadro eksik olursa varım diyor 1) Rıfat Ç. 2) Süha D. 3) Bünyamin M. ( sol back ) 4) Emre D. 5) İlteber Y. ( umarım iş durumunu ayarlarsın smile.gif ) 6) Gündüz A. Şuan itibari ile 5 kişi eksiğimiz var ? Süha abi, mümkünse yağmur olmayan bir akşamda yapalım maçı. Emre hazırlarn hem cuma hemde cumartesi maçımız var bizi yağmur, kar, fırtına, tusunami, sel, poyraz ve bunun gibi durumlar etkilemz. 13 Aralık 2010 tarihinde S tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 13 Aralık 2010 Paylaş 13 Aralık 2010 Süha abi, adam çıkmazsa bizim arkadaşı çağırırız Cumartesi günüde haberin olsun. +1 yazabiliriz yani. Bu arada inşallah cuma günü yine kar fırtına sel yağmur vb.. şeyler olmazda düzgün maç yaparız. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Aralık 2010 Paylaş 13 Aralık 2010 Biraz önce seatçıların foruma girdim baktım neler yazmışlar diye , baya bi iddaalılar. sataşalımmı :)psikolojik baskı oluştaralım ki derbi havasında geçsin.... süha abi sen genede kadroyu ayarlamadan sahayı almaya kalkma ama tekrarr ediyorum öğlen saatllerinde olmasın akşam 6 dan sonra olsun.yaa bu istanbul nerde 5 adam çıkaramamıyozmu ayıp yaaaa: süha abi bide bu isimleri yazıp soyisimlerinin baş harfini yazıyosun yaaa aklıma kötü kötü şeyler geliyor Bilmem K gibi falan:-) Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 13 Aralık 2010 Yazar Paylaş 13 Aralık 2010 Süha abi, adam çıkmazsa bizim arkadaşı çağırırız Cumartesi günüde haberin olsun. +1 yazabiliriz yani. Bu arada inşallah cuma günü yine kar fırtına sel yağmur vb.. şeyler olmazda düzgün maç yaparız. Kuvvetle muhtemel takviye yapacaz Emre, Bu forum beni hep şaşırtıyor zaten. Bu arada Cuma günü için Hülya Uğurlu ablamız ile konuştum maç saatinde yağmur olmayacak dedi Sen Cuma tekmi geliceksin Enes'le mi ? sataşalımmı :)psikolojik baskı oluştaralım ki derbi havasında geçsin....süha abi sen genede kadroyu ayarlamadan sahayı almaya kalkma ama tekrarr ediyorum öğlen saatllerinde olmasın akşam 6 dan sonra olsun.yaa bu istanbul nerde 5 adam çıkaramamıyozmu ayıp yaaaa: süha abi bide bu isimleri yazıp soyisimlerinin baş harfini yazıyosun yaaa aklıma kötü kötü şeyler geliyor Bilmem K gibi falan:-) abi maç 19-20 saatinden sonra olur kuvvetle muhtemel ama bellide olmaz saat 23-00 arasındada olabilir artık futbol aşkına her zaman her yerdeyiz. Bize insanın ismi lazım soyismini nikah memuruna versin Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Aralık 2010 Paylaş 13 Aralık 2010 hadi bakalım gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik Fordclub seninle ölmeye geldik fordclubbbbbb: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2010 Paylaş 13 Aralık 2010 Süha abiyle konuştum bende geliyorum:) Ne konuştunuz Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 13 Aralık 2010 Yazar Paylaş 13 Aralık 2010 0.75) Çağlar B. Kadro eksik olursa varım diyor 1) Rıfat Ç. 2) Süha D. 3) Bünyamin M. ( sol back ) 4) Emre D. 5) İlteber Y. ( umarım iş durumunu ayarlarsın smile.gif ) 6) Gündüz A. 7) Gökhan A. 8) 9) 10) 11) Ekledim Gökhan Eveet gemi kalkıyor Yorum bağlantısı
Emre Demir2 13 Aralık 2010 Paylaş 13 Aralık 2010 Kuvvetle muhtemel takviye yapacaz Emre, Bu forum beni hep şaşırtıyor zaten.Bu arada Cuma günü için Hülya Uğurlu ablamız ile konuştum maç saatinde yağmur olmayacak dedi Sen Cuma tekmi geliceksin Enes'le mi ? Koskoca forumda topa vuracak bir kaç kişi daha çıkartamıyormuyuz? Peeesss... Süha abi, ben Enes ile konuştum eğer cuma günü maça gelirse cumartesi gelemicek, cumartesi oynatırsak onu cuma gelemicek. Gününü biz belirleyeceğiz yani. Ne yapalım sence? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 14 Aralık 2010 Yazar Paylaş 14 Aralık 2010 Koskoca forumda topa vuracak bir kaç kişi daha çıkartamıyormuyuz? Peeesss... Süha abi, ben Enes ile konuştum eğer cuma günü maça gelirse cumartesi gelemicek, cumartesi oynatırsak onu cuma gelemicek. Gününü biz belirleyeceğiz yani. Ne yapalım sence? Perşembeye kadar bekleyelim kardeşim. Kişinin yaptığı en iyi yatırım kendine yaptığı yatırımdır ama bizim forumda herkes kodaman olmuş yaıtırıma ihtiyacı yok büyük rezalet Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Valla toptan anlamam ben İzlerim saha kenarında , hatta kahve , çay ve bilimum gıda maddeleriyle ısınarak , destek olurum Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 14 Aralık 2010 Yazar Paylaş 14 Aralık 2010 Valla toptan anlamam ben İzlerim saha kenarında , hatta kahve , çay ve bilimum gıda maddeleriyle ısınarak , destek olurum varlığın yeter kardeşim. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Seat forumundaki arkadaşlar bayağı iddalı konuşuyorlar, maçı alacaklar gibi... Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Seat forumundaki arkadaşlar bayağı iddalı konuşuyorlar, maçı alacaklar gibi... Sayın toplantı sorumlusu , lütfen sorumluluğunuzu bilin Gaz vereceğine , milletin gazını alıyosun varlığın yeter kardeşim. İşte esnaf adam budur Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 14 Aralık 2010 Yazar Paylaş 14 Aralık 2010 daha topçu çıkmıyor herhalde, anlaşılan destekli oynuyacaz. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 top tan hiç anlamam ama destek için orada olacağım arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Guest G 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Tam saha zor olmayacak mı? Hepimiz genciz abi:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts