Çağlar Bayur 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Maçı izlerken yoruluyorum benzinsiz, tekerleksiz spor mu olur, 1 adet top ile Yorum bağlantısı
Emre Demir2 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Maçı izlerken yoruluyorum benzinsiz, tekerleksiz spor mu olur, 1 adet top ile Çağlar abi zaten gelen yok birde böyle deme yahu.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Ankara gurubu gelmiyormu? seyirci olarak herzaman desteğimiz sonsuzdur. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 14 Aralık 2010 Yazar Paylaş 14 Aralık 2010 arkadaşlar saha cumartesi 21-22 arası ve cuma 23-24 arası müsaitmiş c.tesi seata uymuyor erken geliyor çaluşanlar var uma günü ise ben doluyum muhtemel Emre de gelemez diğer arkadaşlarda hafta sonu olsun diyorlardı bu sebeplerden ötürü maçı öteleyez gibi duruyor ne diyorsunuz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Sen far ayarına gel, sokak müsait, tek kale maç ta yaparız Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Sen far ayarına gel, sokak müsait, tek kale maç ta yaparız abi mükemmelsin Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 benim için cuma da uyar cumartesi benim gibi topçuda bulmak zor yaaa her yola geliyorum Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 arkadaşlar saha cumartesi 21-22 arası ve cuma 23-24 arası müsaitmişc.tesi seata uymuyor erken geliyor çaluşanlar var uma günü ise ben doluyum muhtemel Emre de gelemez diğer arkadaşlarda hafta sonu olsun diyorlardı bu sebeplerden ötürü maçı öteleyez gibi duruyor ne diyorsunuz Abi c.tesi uygunmuş , seatçılar biraz kendini zorlayamaz mı ? Zaten daha takımı kuramadık , cuma olursa bir çok kişi gelemez. Büyük ihtimal bende çoğunluğa dahil olurum , işten çıkmam zaten 8 i buluyor. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 içimden bir ses mangal partisinin hazin sonu gibi olacak diyor :)hala erteli duruyor buda öle olmasın sühaa:) Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 14 Aralık 2010 Yazar Paylaş 14 Aralık 2010 ilteber ne yapalum abi beceremiyom ben galiba bu işleri Sen far ayarına gel, sokak müsait, tek kale maç ta yaparız ısıtmalı koltuğumla gelecem bu arada soğuk içecekler benden Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 fordclub, önce benzin kokusunu nüfuz etmek ister, ardından da çay-poğaça : Yorum bağlantısı
Emre Demir2 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 arkadaşlar saha cumartesi 21-22 arası ve cuma 23-24 arası müsaitmişc.tesi seata uymuyor erken geliyor çaluşanlar var Cuma günü ise ben doluyum muhtemel Emre de gelemez diğer arkadaşlarda hafta sonu olsun diyorlardı bu sebeplerden ötürü maçı öteleyez gibi duruyor ne diyorsunuz Süha abi, bizim cuma günü olan maçı cumartesiye alsak? yada bu hafta erteselek olabilme ihtimali varmı? Seatclub ilede görüşelim Cuma 23-24'e ayarlamaya çalışsınlar kendinlerini? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Ankara gurubu gelmiyormu? seyirci olarak herzaman desteğimiz sonsuzdur. Yorum bağlantısı
Guest G 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Bana her yol paris bence maç yapalım derim:) Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 ne derseniz, biz seyircilere uyar Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 14 Aralık 2010 Yazar Paylaş 14 Aralık 2010 Süha abi, bizim cuma günü olan maçı cumartesiye alsak? yada bu hafta erteselek olabilme ihtimali varmı? Seatclub ilede görüşelim Cuma 23-24'e ayarlamaya çalışsınlar kendinlerini? abi cuma gününü erteleme durumu yok malesef bizim dışımızda bekleyen 10 kişi var bence bir hafta daha erteleyelim abi takıma baksana daha eksiğimiz var ? onu tamamlayamıyoruz bir türlü Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 16 Aralık 2010 Paylaş 16 Aralık 2010 Noluyo len burda.. Her şekil alır Seatclubworld , ayrıca arabalarıda çok kuvvetli. Leon Cupra, İbiza Cupra, Leon Top Sport falan var bu markada. Beni bile rahat rahat geçerler. Keza Ford'dan rakipleri yok gibi maalesef Sende bi bizden oluyon bi karşıdan hee. Mersoya laf ettin birsürü şimdi Seatı övüyon. Bi sirkelen bi kendine gel ya. Ezicem senin ford olmayan arabanı benim traktörle en sonunda. Zaten zenonunda çakma çin malı neyindir.. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 16 Aralık 2010 Paylaş 16 Aralık 2010 Noluyo len burda.. Kızma cebit Agabey Sende bi bizden oluyon bi karşıdan hee. Mersoya laf ettin birsürü şimdi Seatı övüyon. Bi sirkelen bi kendine gel ya. Ezicem senin ford olmayan arabanı benim traktörle en sonunda. Zaten zenonunda çakma çin malı neyindir.. Eee ben güçlünün yanındayım her zaman. Kaybedenlerden olmak istemem Bu arada Seat'ın dehşet arabaları var Cebit Eğe, Leon Cupra, Ibiza Cupra falan çok fena arabalar. Nede olsa VW genli namussuzlar tabiki ii olacak. Ez ford olmayan arabamı, senin canın saolsun Sena 10 GP feda ama gel elinle ayağında ez. O piz dandik arkası kampanalı tel maşa Focus ile yapma rica edicem. Ezilmenin bile bir prestici var, ne o ööle fortr mort istemezük Evet zenonlar has-öz çin işi Uyduruk değil ama inan. Sanada alalım mı 1 set H7 4300k ? Takarsın kısaları gündüz olur gecelerin Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Aralık 2010 Paylaş 16 Aralık 2010 Ali abi 4300 k h4 ü nereden buldun ebay işi mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık 2010 Paylaş 16 Aralık 2010 Artık heryerde 4300 satılıyor, 10 sene sonra hiç değilse bunu anladılar.... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Aralık 2010 Paylaş 16 Aralık 2010 h4 denk gelemedim izmitte istanbulda vardır o ayrı Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 16 Aralık 2010 Paylaş 16 Aralık 2010 Evet zenonlar has-öz çin işi Uyduruk değil ama inan. Sanada alalım mı 1 set H7 4300k ? Takarsın kısaları gündüz olur gecelerin Biliyorum senin farları, iyi aydınlatıyordu valla ordan aklımda kaldı zaten. Araba naylon falandı ama farlar harbiden güzeldi.. Neyse konuyu dağıtıpta Sühadan fırça işitmiyelim dergi editörü falan olmuş kapak yapar bizi valla Ali bi ara gel şu toplantılara neyin ya özledik seni valla ya.. Kesin olmasada benide yaz Sühacım sen. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 17 Aralık 2010 Yazar Paylaş 17 Aralık 2010 her şey tamam saha zemin etüdü yapıyoruz. n Maçtan önce iyicene içecez sarhoş gelip ters yollara girecez ona göre. Guti abimizden örnek almamız lazım.. Alex gibi efendi olmak işe yaramıyor Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 18 Aralık 2010 Paylaş 18 Aralık 2010 Ne oldu ya sustunuz, akibeti ne bu konunun.. Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 18 Aralık 2010 Paylaş 18 Aralık 2010 Anladığım kadarıyla maç yalan oldu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts