Süha Demirtaş 9 Aralık 2010 Yazar Paylaş 9 Aralık 2010 Bizim başımız bağlı aslanım , fırçamı yediricen bize gece gece Delikanlı adam fırça yemez, fırça atar bknz. Ben Katılımcı arkadaşları bekliyoruz Yunus nerdesin ? Peki ya Cavit Aga ? Mustafa ? Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 9 Aralık 2010 Paylaş 9 Aralık 2010 Delikanlı adam fırça yemez, fırça atar bknz. Ben Katılımcı arkadaşları bekliyoruz Yunus nerdesin ? Peki ya Cavit Aga ? Mustafa ? Hı hı kesin öyledir Süha , Peki canım , peki hayatım Yorum bağlantısı
Emre Demir2 9 Aralık 2010 Paylaş 9 Aralık 2010 Bizim başımız bağlı aslanım , fırçamı yediricen bize gece gece Sen şimdiden böyleysen varya evlenince hiç yüzüne göremeyecez ondan korkuyorum. Nerde sivaslı ruhuu... Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 9 Aralık 2010 Paylaş 9 Aralık 2010 Sen şimdiden böyleysen varya evlenince hiç yüzüne göremeyecez ondan korkuyorum. Nerde sivaslı ruhuu... Aha burada Yok görürüsün gelirim gündüz olan toplantılara Yorum bağlantısı
Gündüz Albayrak 9 Aralık 2010 Paylaş 9 Aralık 2010 0.75) Çağlar B. Kadro eksik olursa varım diyor 1) Rıfat Ç. 2) Süha D. 3) Bünyamin M. ( sol back ) 4) Emre D. 5) İlteber Y. ( umarım iş durumunu ayarlarsın smile.gif ) 6) Gündüz ben de ben de Yorum bağlantısı
Emre Demir2 9 Aralık 2010 Paylaş 9 Aralık 2010 Aha burada Yok görürüsün gelirim gündüz olan toplantılara Araban çok yakıyorsa gelim alim diesel traktör ile Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Aralık 2010 Yazar Paylaş 9 Aralık 2010 Tam saha maç, kaç metre bu saha Abi daha önce oynadığımız mekan, muhtemelen en düşük resmi saha boyutu oda 90 x 45 mt. Allah'a şükür sporcu kimliğimiz varda koşmaktan baymıyoruz Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Aralık 2010 Paylaş 9 Aralık 2010 Hı hı kesin öyledir Süha , Peki canım , peki hayatım bizim evde son sözü hep ben söylerim son söz "peki bitanem senin isteidğin gibi olsun" Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Aralık 2010 Yazar Paylaş 9 Aralık 2010 Hı hı kesin öyledir Süha , Peki canım , peki hayatım Biz anadolu erkeğiyiz kardaş dediğimiz dedik astığımız astıktır. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 9 Aralık 2010 Paylaş 9 Aralık 2010 Her şekil alır Seatclubworld , ayrıca arabalarıda çok kuvvetli. Leon Cupra, İbiza Cupra, Leon Top Sport falan var bu markada. Beni bile rahat rahat geçerler. Keza Ford'dan rakipleri yok gibi maalesef Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 9 Aralık 2010 Paylaş 9 Aralık 2010 yer varsa gelebilirim gun uyarsa tabı kaleci veya sol defans Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık 2010 Paylaş 9 Aralık 2010 Arşivleyelim bu yazıları, düğününde okutur, gelin hanım ile güleriz Biz anadolu erkeğiyiz kardaş dediğimiz dedik astığımız astıktır. Her şekil alır Seatclubworld , ayrıca arabalarıda çok kuvvetli. Leon Cupra, İbiza Cupra, Leon Top Sport falan var bu markada. Beni bile rahat rahat geçerler. Keza Ford'dan rakipleri yok gibi maalesef Öhooo , üyelirimizden birinde Remaped motorlu araba var Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 9 Aralık 2010 Paylaş 9 Aralık 2010 Hahahaha süpersin çağlar abi Sanki ben edirneliyim gardaş , Sivaslıyıhh ( sözüm meclisten dışarıdır arkadaşlar ) Yorum bağlantısı
Emre Demir2 9 Aralık 2010 Paylaş 9 Aralık 2010 Arşivleyelim bu yazıları, düğününde okutur, gelin hanım ile güleriz Zaten her böyle evlilik ile birşeyler dediğin ben not alıyorum Çağlar abi merak etme, illaki bir gün gezerken falan yenge ile karşılacaz ben o zaman göstericem Sivaslıyıhh demeyi. :) Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 9 Aralık 2010 Paylaş 9 Aralık 2010 Zaten her böyle evlilik ile birşeyler dediğin ben not alıyorum Çağlar abi merak etme, illaki bir gün gezerken falan yenge ile karşılacaz ben o zaman göstericem Sivaslıyıhh demeyi. :lol2: Olum o laf bana deel , Süha ya gitti Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Aralık 2010 Paylaş 10 Aralık 2010 Olum o laf bana deel , Süha ya gitti O'na yüklenme, focusunu satıyor, iyi davran. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 10 Aralık 2010 Paylaş 10 Aralık 2010 O'na yüklenme, focusunu satıyor, iyi davran. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 10 Aralık 2010 Paylaş 10 Aralık 2010 ya süha abi şu tarihi bir ayarlasak diyorum artıkın Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Aralık 2010 Yazar Paylaş 10 Aralık 2010 ya süha abi şu tarihi bir ayarlasak diyorum artıkın saha ile mücadele ediyoruz kardeşim, kuvvetle muhtemel 18 aralık c.tesi olacak Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 10 Aralık 2010 Paylaş 10 Aralık 2010 e süha abi çağlar abide bir etkinlik gerçekleştirmiş o günde akşam saatlerinde olsun hee en azından 6dan sonra olmasa etkinliğe katılıp ordan takım otobüsüyle beraber maçın yapalacağı sahaya gideriz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Aralık 2010 Paylaş 10 Aralık 2010 Düğün alayı gibi gideriz , organize işler bunlar Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 10 Aralık 2010 Paylaş 10 Aralık 2010 Düğün alayı gibi gideriz , organize işler bunlar çağlar abi sol aynalarada fordclub baskılı havlularda asalımmı:)sahaya yaklaşıncada basarız kornalara:) Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Aralık 2010 Paylaş 10 Aralık 2010 saha ile mücadele ediyoruz kardeşim, kuvvetle muhtemel 18 aralık c.tesi olacak mükemmel olur Çağlar abinin oradan maça mükemmel organizasyon olur Yorum bağlantısı
Recommended Posts