İçeriğe Yönlendir

Seatclubworld Ile Fordclubtr Halı Saha Maçı

Süha Demirtaş

Recommended Posts

İ.Göksel Yaman

beyler en geç 22:30 da orada olacakmışız gibi çıkalım yola ki kadroyu kuralım mevkilere göre kalecimiz hazır zaten ben 22:00 da ordayım gelene çay ısmarlarım :) emre ponpon kızlar sendenmiş :)canlı getir hee heyecan meyecan yaparsın hayır o değil eksik çıkarız sahaya :D

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Valla gelmeyi çok isterdim ama , akşam Rumelikavağında, iskele restaurant da olucam :) Ufak bi şirket yemeğimiz olacak ta :D

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
Valla gelmeyi çok isterdim ama , akşam Rumelikavağında, iskele restaurant da olucam :bravo: Ufak bi şirket yemeğimiz olacak ta :jedi:

Yalancının.. :bravo:

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
Sen geliyomusun cavit abi..

Çok zor Gökhancım, yılbaşı nedeni ile makina revizyonu var işyerinde yoksa hayatta kaçırmazdım, ama yinede kısmet artık..

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
Yalancının.. :bravo:

Abi yemek konusunda , yalan söylemem . Hatta balık ve rakı varsa işin içinde asla söylemem :bravo:

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
Abi yemek konusunda , yalan söylemem . Hatta balık ve rakı varsa işin içinde asla söylemem :nazar:

Yemek için demedim onu canım, şirket yemeği olmasına dediydim.. :)

Şirket yemeklerinin çoğunda masada gül falan oluyorda o açıdan şettirdim bide.. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
Yemek için demedim onu canım, şirket yemeği olmasına dediydim.. :)

Şirket yemeklerinin çoğunda masada gül falan oluyorda o açıdan şettirdim bide.. :fiuw:

Yok abi , nişanlımla gidicem :unknw::nazar:

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

fotograf makinalarını sarj ettim çıkıyorum ben istinye park a gidicem ordan da maça gelicem yanınıza ... 22.00 gibi orada olurum görüşmek üzere ... 0535 341 18 55 bişey olursa numaram ...

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
Çok zor Gökhancım, yılbaşı nedeni ile makina revizyonu var işyerinde yoksa hayatta kaçırmazdım, ama yinede kısmet artık..

Ağam ne yaptın ,beraber giderdik şimdi ben buradan gelen olmayınca gidemem :nazar:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

geri sayım başladı, inşallah yüzümüzün hakkı ile çıkar kazanır geliriz

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

moruk saat 22 de civarı orada olup biraz sohbet edelim diyoruz.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Saat 23.00'de başlamışsa bu saatlerde bitmiştir. 23.48 itibariyle 5-1 ise yenmişlerdir herhalde.

24:00 de bitecekti sonucu öğrenmek istemiştim.

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

6-2 yendik,katılan tüm arkadaşların ayağına sağlık,sağanak altında güzel maç oldu

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
(düzenlendi)

Maç ara sıra tatlı sertliklere şahit oldu,malum 15.dk 4-0 olunca skor,Seat Club üyeleri gerildi

tarihinde Fatih tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

güzeldi evet :D teşekkürler herkese tanıştığımada memnun oldum ... fotolar çoook yakında burada :rofl:

not: Emre en son ses güzel geldimi senin sesi duyamadım da :lol2:

Yorum bağlantısı
Emre Demir2

Yorgun olmama rağmen maçta yağmur altında koşuşturmak çok zevkli oldu. Vee.. tabi maçı kazanmamız. Katılan herkese teşekkürler. :D

Sesi duydum ama inanmıyorum o arabaya kuru bir havada test etmem lazım. :lol2: :rofl:

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
Yorgun olmama rağmen maçta yağmur altında koşuşturmak çok zevkli oldu. Vee.. tabi maçı kazanmamız. Katılan herkese teşekkürler. :)

Sesi duydum ama inanmıyorum o arabaya kuru bir havada test etmem lazım. :lol2: :p

İstediğin kadar test et :D:rofl: sonuc gene 135 tane beygir edicek :fiuw:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...