İçeriğe Yönlendir

Seatclubworld Ile Fordclubtr Halı Saha Maçı

Süha Demirtaş

Recommended Posts

Emre Demir2
İstediğin kadar test et :D :D sonuc gene 135 tane beygir edicek :D

Bakıcaz artık 135 tane beygir hakkını verebiliyormuuu.. :D

Bu arada Fotoğrafları hallediyormusun? :)

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
Bakıcaz artık 135 tane beygir hakkını verebiliyormuuu.. :D

Bu arada Fotoğrafları hallediyormusun? :D

yarına kaldı artık makine arabada kaldı cok üşeniyorum aşağıya inmeye :D

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Valla maç ( bizim açımızdan :D ) çok güzel geçti. Yağmur altında iyi koşturduk. Skoru vermişler zaten. Maç sonu daha da bir eğlenceli oldu. :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

arkadaşlar maç sonucu 5 - 3 fordclub yendi diye biliyorum ben maç içinden öle göründü :D

Hem oyuncu hemde taraftar olarak uzak mesafeleri sorun etmeyen tüm üyelere ve kadroyu tamamlamamızda yardımcı olupta maçta oynayan 2 arkadaşımızada teşekkür ederiz

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

sağanak yağış olmamasını istiyoduk ama böyle daha bir zevkli oldu sanki süha abi seat ın var diye şimdi 3 falan deme maç 6-2 bitti.Ford bayrağını ve Fordclubtr yi en iyi şekilde temsil ettik hem Fairplay hemde mücadele çerçevesinde oldukça sahanın tek hakimiydik beni kırmayıp gelen 2 arkadaşıma burdan hepimiz adına teşekkürlerimi bir borç bilirim:)

maç sonundada süha mertcan rıfat ben güzel bir uykuluk ziyafeti çektik.sohbettre şahaneydi gerçekten bayağı eğlendik.seyirci olarak bizi kırmayıp taraftar desteğini sonuna kadar gösteren lokman abime anıl'a fatih abiye mertcana sonsuz teşekkürler

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Valla rakı ve balık çok güzel , hatta sonrasında taksim daha da güzeldi . Yenmemize sevindim :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

ali abi böyle güzel bir maç herzamn olmaz ama rakı balığı herzaman yaparsın:)yılbaşından sonra biz rakı balığıda gidicez merak etme buyur sende gel:)

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
ali abi böyle güzel bir maç herzamn olmaz ama rakı balığı herzaman yaparsın:)yılbaşından sonra biz rakı balığıda gidicez merak etme buyur sende gel:)

Rakımı alır gelirim kardeşim :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

:D tebrikler kazanmanıza çok sevindim :D

:D fotoları görebilseydik çok güzel olurdu :D yağmur altında oynayan, izleyen, hatta dışarıdan gelen dış transferlerin hepsine çok teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
(düzenlendi)
güzeldi evet :D teşekkürler herkese tanıştığımada memnun oldum ... fotolar çoook yakında burada :D

not: Emre en son ses güzel geldimi senin sesi duyamadım da :D

Tanıştığımıza memnun oldum,aracın çok güzel iyi günlerde kullanman dileklerimle :D

sağanak yağış olmamasını istiyoduk ama böyle daha bir zevkli oldu sanki süha abi seat ın var diye şimdi 3 falan deme maç 6-2 bitti.Ford bayrağını ve Fordclubtr yi en iyi şekilde temsil ettik hem Fairplay hemde mücadele çerçevesinde oldukça sahanın tek hakimiydik beni kırmayıp gelen 2 arkadaşıma burdan hepimiz adına teşekkürlerimi bir borç bilirim:)

maç sonundada süha mertcan rıfat ben güzel bir uykuluk ziyafeti çektik.sohbettre şahaneydi gerçekten bayağı eğlendik.seyirci olarak bizi kırmayıp taraftar desteğini sonuna kadar gösteren lokman abime anıl'a fatih abiye mertcana sonsuz teşekkürler

ben yeni tanıştığım arkadaşları çok samimi ve içten buldum,artık aranızdayım,her fırsatta,soğuk ve yağışlı havada saha içinde mücadele eden arkadaşları kutlarım

Edit:imla harf hatası

tarihinde Fatih tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Demir2

Bensiz boğazınızdan geçti yani. :D

Rakımı alır gelirim kardeşim :D

Hııı.. biz çok duyduk bunları. Rakınıda ben alırım yeterki gel artık. :D

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar
Bensiz boğazınızdan geçti yani. :)

Valla Emre keşke arkadaşını bırakıp gelseydin , gittiğimiz yerde kimse yoktu zaten , iyi muhabbet çevirdik. Sen abah işim var diyince bizde ısrar etmedik.

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Tebrikler arkadaşlar... :):i-ih::f1: Fordclub böyle sonuçlara alışık diye biliyorum. :fiuw::rolleyes:

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Valla Emre keşke arkadaşını bırakıp gelseydin , gittiğimiz yerde kimse yoktu zaten , iyi muhabbet çevirdik. Sen abah işim var diyince bizde ısrar etmedik.

Gelmek istedimde sonradan üşendim açıkcası geri gelmeye birdaha. :(

Tebrikler arkadaşlar... :):i-ih::f1: Fordclub böyle sonuçlara alışık diye biliyorum. :fiuw::rolleyes:

Teşekkürler. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

eskiden fordist ile oynardık sürekli yenerdik :)

Emre yoldan ayrılmanıza üzüldüm be kardeşim güzel planlarım vardı FSM yoluna çıkardık, E5 sarmıyor

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

:nazar: Hepinize FCTR nin büyüklüğünü bir kez daha ispatladığınız için teşekkürler. :bravo: :bravo: :bravo: (Forum olarak arkadaşlık olarak takım olarak...vs)

................................................:nazar: :nazar: Her Zaman Her Yerde En Büyük FCTR :nazar: :nazar: ..............................................................................

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

öncelikle katılan arkadaşlara çok teşekkürler. kuvvetli sağnak altında müthiş bir maç oldu, FCTR bir kez daha kendini kanıtladı, burdan İlteberin arkadaşlarınada teşekkürler.

Güzel maç oldu kazanmak dahada bir güzel :nazar:

arkadaşlar maçta ter dökerken bizlerde şeref Tirbününde Fatih,Anıl,Mert Can, Bünyamin daha sonra Bünyamin sahaya, Yunus yanımıza geldi, koyu sohbete takıldık.

arada sahaya direktifler verdik ama bizi duyan olmadı :nazar:

maç sonrasında arabaların yanında ufak ayaküstü sohbet ettik ve ayrıldık.

Fatihin BMW le gittik araba gerçekten çok güzel, Maşallah :nazar: motorun sesini ve gücünü hissediyorsun.

Allah kaza bela vermesin.

yine unuttum Gündüzün Volvosuda çok güzel kısa mesafe olsada binmek nasip oldu Allah kaza bela vermesin Maşallah :nazar:

resimleri aşağıdaki linke ekliyelim arkadaşlar.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/Seatclubwo...lu-t199752.html

tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aykut Gürkan

Duyduğuma göre Fiat, Chery ve Mercedes forumları da FCTR ile maç yapmak için menejerlerini devreye sokmuşlar :nazar: Hadi hayırlısı bakalım. :nazar:

Şaka bir yana tebrikler arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Emre yoldan ayrılmanıza üzüldüm be kardeşim güzel planlarım vardı FSM yoluna çıkardık, E5 sarmıyor

Bizde üzüldük ama tahmin etmediğimiz iş çıktı abicim. Kuru havada çıkmak lazım ıslakta pek olmuyor. :nazar:

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
öncelikle katılan arkadaşlara çok teşekkürler. kuvvetli sağnak altında müthiş bir maç oldu, FCTR bir kez daha kendini kanıtladı, burdan İlteberin arkadaşlarınada teşekkürler.

Güzel maç oldu kazanmak dahada bir güzel :nazar:

arkadaşlar maçta ter dökerken bizlerde şeref Tirbününde Fatih,Anıl,Mert Can, Bünyamin daha sonra Bünyamin sahaya, Yunus yanımıza geldi, koyu sohbete takıldık.

arada sahaya direktifler verdik ama bizi duyan olmadı :nazar:

Fatihin BMW le gittik araba gerçekten çok güzel, Maşallah :nazar: motorun sesini ve gücünü hissediyorsun.

yine unuttum Gündüzün Volvosuda çok güzel kısa mesafe olsada binmek nasip oldu Allah kaza bela vermesin Maşallah :nazar:

Teşekkürler Lokman Abi ,her zaman gideriz forum toplantılarına :nazar:

Yorum bağlantısı
Gündüz Albayrak

Güzel maç oldu kazanmak dahada bir güzel :)

arada sahaya direktifler verdik ama bizi duyan olmadı :)

yine unuttum Gündüzün Volvosuda çok güzel kısa mesafe olsada binmek nasip oldu Allah kaza bela vermesin Maşallah :)

Arkadaşlar zevkli maçtı herkese teşekkürler,bidahaki sefere küçük saha olsun yorgunluktan hünerlerimizi gösteremedik.Lokman abi kısa mesafede zevk vermiyor uzun mesafeli bir toplantıda çift turboyu açalım beraber..

Yorum bağlantısı
  • 4 yıl sonra...
Süha Demirtaş

hortlatayım bari var mı halı saha maçı yapacak babayiğit, mekan olarak kağıthane yi ayarlarım ;)

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Hafta sonu ya da , hafta içi geç saat olursa , ben her türlü varım. :) 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...