İçeriğe Yönlendir

Far Ayarları Kabul Günü

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Bizim tükkanda, Far ayar kabul günü yapalım diye düşündüm. Hem kış ayında işe yarar (klima gazı değişiminden daha iyidir). İstanbul dışından gelme programı olan varsa da, hoş bir buluşma olacaktır.

Maslak Atatürk Sanayide 2. kısımda 2. sokak. No: 19/20. Sanayinin giriş kapısından 50 metre içeridedir.

Program:

1. Sabah 9:00 dan itibaren tükkan açık

2. Çay-börek çörek hazır zaten

3. İhtiyacı olana-olmayana far ayar cihazı ile ayar

4. Ids cihazı da mevcut, merakı olana kontrol

vb.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Muayeneden sonra mı yapılır bu organizasyon yaaa :unsure:

Sen daha önce gel :D

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

:bravo: :bravo: O gün İnşallah bir mani olmaz ise oradayım. :vreka: Farlarla bu ara çok oynadık muhtemelen ayarı kaçmıştır.

Far ayarı ve IDS kontrollünün cezası nedir :D sonra rehin kalmayalım oralarda :unsure: :lol2:

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı

18 aralıkta bir programım (düğün salonunda) yoksa bende gelirim inşallah.

farlarda bişey yok da çay içeriz :unsure:

Lokman abi gelirse lahmacun olayına da girer miyiz (şu mimiklere lahmacun resminide ekleyin yavv :D )

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Bulaşıkları yıkatıyorlarmış :crazy:

Bulaşıklar kolay Atölyenin,takımların, cihazların temizliği de bize kalmasın ;):flowers:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Far ayarım sağlam diyene ilk önce bakacağız, cihazlar da , yer de bizim, kabül gününde ceza kesmeyeceğiz, daha sonra otoları yıkatabilirz belki :flowers: eldiven-cif-pril kap gel....

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Bulaşıklar kolay Atölyenin,takımların, cihazların temizliği de bize kalmasın :):blush:

Yağ pas işi benim kimseye vermem :)

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Abi tam gününde yapıyorsunuz yav bende o gün o saatte uçakta uyumaya çalışıyor olucam inşallah..

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Çağlar abi katılımı kuvvetlendirmek için öğlenden sonra başlat programı örneğin 13:30 gibi

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Yani sabahtan itibaren dedik, zaten Far ayarı ciddi iş, 1 saat falan sürüyor, yığılmasın :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Bu IDS ile aracın LFT sine SFT sine bakılıyor mu?

Yada nelerine bakılabiliyor :D

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)
;):unsure: ben de geliyorum tarihinde Osman Y tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Bİr ihtimal lastik değişecem o hafta. İstanbul tarafından alırsam lastiği bende gelirim. IDS ye bağlarız arabayı. bir iki arız kodu vardı onları sileriz. sonra Şu LFT SFT sine bakacak yer bakıyordum. kaşıntı var yine kendi kendime arıza yaratayım rahat olamıyorum diğer türlü :unsure:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Yani sabahtan itibaren dedik, zaten Far ayarı ciddi iş, 1 saat falan sürüyor, yığılmasın :unsure:

Yardıma geleyimmi ;)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...