Mustafa Tüfekçi 10 Aralık 2010 Paylaş 10 Aralık 2010 Madem kaşıntın var şunları yap geçer 1-Aküye dışardan takviye yap 2-3 kere. (LPG beyni kucakta) 2-Map sensörünü sök. Bir süre onsuz gez. 3-Ecu'yu bul. Girişlerinden birinden 3-5 voltcuk bir giriş yap. 4-Benzini iyice bitir. Sonra benzinde bi 5-6 km dur kalklı yokuşlu bir yolculuk yap. 5-motorunu iyice suyla yıka. Kurutmadan yola çık, bas, bas, bas, korkma yüklen 6-Bunlar yetmez ise soğutma suyunu boşalt, bi 10 km yüksek devir git O zaman sanal sorunların kalmaz 1-i bir iki kere yaptık 2- onuda denemişliğim var 3- hız kablosunu kurcaladım ama elektirk verme aklıma gelmedi 4- benzinle gezemem çok pahalı 5-bunuda denedim ama kurulamıştık bilsem kurulamazdım 6- evin önnüde boşta gaz versem olur mu çekiciyle uğraşmayalım itememde 10 km cam kendiliğinden bozuldu zatan durduk yere bozulunca sinir oluyorum. bir kerede benden kaynaklı bozulsa Mondeoyu alaydık hiç olmazsa enjeksiyonla cebelleşirdik o kadar dedim babama. Ha bu arada far ayarı yaparken eriyen ampul soketi tamiri yapan olur mu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Aralık 2010 Yazar Paylaş 10 Aralık 2010 Yardıma geleyimmi Geleyim mi kelimesi, cümle içinde bile yanlış olmuş Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Aralık 2010 Paylaş 10 Aralık 2010 Alan cebelleşiyor zaten. Motoru kucağına almasına bin km kaldı hiç olmazsa dıştan arabaya benziyor Hemde siyah. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Aralık 2010 Paylaş 10 Aralık 2010 Dışı seni yakar içi alanı artık kırk yılın başı bir arabaya biniyoruz bari forsumuz olurdu Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Aralık 2010 Paylaş 10 Aralık 2010 Okula A kapsınıdan bile girerdim o derece forssss Ortamın bittiği Yerde biz başLarız Şeklimiz İçin Yaşar Tarzımız için Ölürüz O derece Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Aralık 2010 Paylaş 10 Aralık 2010 Dönünce S class alırsın. pürokrat adam çuprayı napsın. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 10 Aralık 2010 Paylaş 10 Aralık 2010 kısmetse gelirim ama farlarıma elletmem Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Aralık 2010 Yazar Paylaş 10 Aralık 2010 Bursa'dan geleceklere de vize var mı Çağlar Bey?Benim el yapımı farların şakülü baya bi kaydı, belki sizin orada doğru hedefi bulurlar. (bu işin bahanesi tabi) Ayrıca benim de çorbada bir tuzum olabilirse memnun olurum, her türlü mekanik, elektrik, elektronik ameleliğe elim yatar. İstanbullu cıvık haricinde herhangi bir garezimiz yok Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 10 Aralık 2010 Paylaş 10 Aralık 2010 (düzenlendi) geliyorum bende oralarda çıkmacıda varmı far falan bakabileceğim ? 10 Aralık 2010 tarihinde Anil Berke Kavraal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Aralık 2010 Yazar Paylaş 10 Aralık 2010 geliyorum bende oralarda çıkmacıda varmı far falan bakabileceğim ? Siparişi alalım, baktıralım. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 10 Aralık 2010 Paylaş 10 Aralık 2010 Siparişi alalım, baktıralım. yarın İlker Kemal le görüşmeye gidicem bostancı sanayiiye bi-xenon mercek takmak için görüşeceğiz ... makyajlı mı makyajsız kasa farımı olucak ona karar verip haber veriyim size o zaman .... Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 11 Aralık 2010 Paylaş 11 Aralık 2010 İstanbullu cıvık haricinde herhangi bir garezimiz yok Sanki kafama birşey çarptı.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 11 Aralık 2010 Paylaş 11 Aralık 2010 Demek ki herkesin yeni ampullerini temin etmesi için 1 haftası var. Yoksa serviste ampul de bulunacak mı isteyen ordan satın alsın. Öğleden sonra mı geliniyor şimdi? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Aralık 2010 Paylaş 11 Aralık 2010 Yani sabahtan itibaren dedik, zaten Far ayarı ciddi iş, 1 saat falan sürüyor, yığılmasın benim farları ayarlayabilir misin abi yükseklik ayarı yok ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık 2010 Yazar Paylaş 11 Aralık 2010 benim farları ayarlaya bilirmisin abi yükseklik ayarı yok ? Ayarı olmayan far mı olur, ne bu Hunjan mı Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Aralık 2010 Paylaş 11 Aralık 2010 Ayarı olmayan far mı olur, ne bu Hunjan mı junyan marka sağ sol ayarı var Yorum bağlantısı
Yilmaz Özbay 11 Aralık 2010 Paylaş 11 Aralık 2010 Ben muayeneyi yaptırdım ama yine de baktırmakta fayda var servise uğrayınca bişeyler çıkar. Çağlar bey sizin dükkan Anadolu yakasında değil miydi? Yorum bağlantısı
Ali Elöver 11 Aralık 2010 Paylaş 11 Aralık 2010 Bizim tükkanda, Far ayar kabul günü yapalım diye düşündüm. Çupra gelecekse bende gelirim. Yoksa gene gelmem 1. Ali Elöver (Çupra gelirse gelir) Hoş farlarımın ayara ihtiyacı yok, projektör gibi önüm her gece pırıl pırıl aydınlık. Maksat sizi görmek Yorum bağlantısı
Serkan Toker 11 Aralık 2010 Paylaş 11 Aralık 2010 Sayın Elöver sizi kınıyorum, uzay aracı gibi ışık saçtığınız için...Eğer öyle değil ise kendinize iyi bir fotoğraf makinesi alın lütfen... Yorum bağlantısı
Ali Elöver 11 Aralık 2010 Paylaş 11 Aralık 2010 Sayın Elöver sizi kınıyorum, uzay aracı gibi ışık saçtığınız için...Eğer öyle değil ise kendinize iyi bir fotoğraf makinesi alın lütfen... Bravo Herr Toker. Sonunda biri benim arabamın UFO olduğunu anladı. Malum turbo olduğu için yolar dar geliyor hız sınırlarıma anca semaya yükseliyorum müthiş torkum ve beygirlarimle orda başa çıkabiliyorum E tabi o irtifada kuvvetli ışık lazım, bende projektör taktım farların yerine. Sis yüzünden + cep tel ile çektiğimden görüntüler biraz yanıltıcı, aslında çok homojen bir aydınlatmam var Geceucusu çok yayınlamak istedi benim mükemmel aydınlatma sistemini ama ben kopirayt vermedim. Kısa Uzun Yorum bağlantısı
Serkan Toker 11 Aralık 2010 Paylaş 11 Aralık 2010 Önünde durduğun duvar aynı değil sayın Elöver, fotoları nerden buldun ? Duvarın biri düz diğeri çizgili, yine yakalandın... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık 2010 Yazar Paylaş 11 Aralık 2010 Zemin sıcaklığı 7 derece altında ise, kışlık otomobilimi kullanıyorum Sn oo7 , Bugün koskoca İzmir-Balikesir yolu kapanmıiş, zeminde zerre kadar kar, ama kabak lastikli, kabak beyinliler kaza yapmışlar. Herşeyden önce güvenlik. Ksenon larınıza özel aparat aldım, bekliyorum: Yorum bağlantısı
Ali Elöver 11 Aralık 2010 Paylaş 11 Aralık 2010 Önünde durduğun duvar aynı değil sayın Elöver, fotoları nerden buldun ? Duvarın biri düz diğeri çizgili, yine yakalandın... Evet, fondaki duvar portatif Çızgılısı var pötükarelisi var. Fotoları kendim çektim, bizim evin duvarı. Şahit Mehmet Özyürek Beyefendi Kıskanmayın kör eden zenonlarımı Yorum bağlantısı
Turkay Enez 11 Aralık 2010 Paylaş 11 Aralık 2010 Çağlar Bey, Tanışmak için gelebilirim. Far ayarına da bakarız. Herkesin orda olacağı bir saat belirlerseniz, o saatte orda olurum... Bizim tükkanda, Far ayar kabul günü yapalım diye düşündüm. Hem kış ayında işe yarar (klima gazı değişiminden daha iyidir). İstanbul dışından gelme programı olan varsa da, hoş bir buluşma olacaktır.Maslak Atatürk Sanayide 2. kısımda 2. sokak. No: 19/20. Sanayinin giriş kapısından 50 metre içeridedir. Program: 1. Sabah 9:00 dan itibaren tükkan açık 2. Çay-börek çörek hazır zaten 3. İhtiyacı olana-olmayana far ayar cihazı ile ayar 4. Ids cihazı da mevcut, merakı olana kontrol vb. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 11 Aralık 2010 Paylaş 11 Aralık 2010 Zemin sıcaklığı 7 derece altında ise, kışlık otomobilimi kullanıyorum Sn oo7 Vayvayvay, zenginlik böyle birşey işte üstadım. Millet 4 mevsim kullandığı arabasına kış için kar lastiği alır, multimilyoner emlak zengini Buyur abimiz 4 mevsime 4 ayrı araba alır, tak çıkar balans sök lastik derdinle uğraşmaz Ahh ahh loto çıkmadı ki kurtulalım tofaş arabadan alalım bizde mevsimlik cins cins spor turbo, lüks sedanlar, antika klasik spor tomofiller Ksenon larınıza özel aparat aldım, bekliyorum: Çok ayıp ama , belki maddi gücüm yok benim orcinal mercek xenonlu çupra alacak Anca çakma xenonlu tofaş alabildim bu memur halimle. Tekrar diyorum, Çupra yoksa ben gelmem Yorum bağlantısı
Recommended Posts