İçeriğe Yönlendir

Far Ayarları Kabul Günü

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Serdar Patan
Bizim tükkanda, Far ayar kabul günü yapalım diye düşündüm. Hem kış ayında işe yarar (klima gazı değişiminden daha iyidir). İstanbul dışından gelme programı olan varsa da, hoş bir buluşma olacaktır.

Maslak Atatürk Sanayide 2. kısımda 2. sokak. No: 19/20. Sanayinin giriş kapısından 50 metre içeridedir.

Program:

1. Sabah 9:00 dan itibaren tükkan açık

2. Çay-börek çörek hazır zaten

3. İhtiyacı olana-olmayana far ayar cihazı ile ayar

4. Ids cihazı da mevcut, merakı olana kontrol

vb.

1 haftalık üyeleri de kabul ediyor musunuz? gerçi aracım yeni ama çay, börek ve sohbet kısmı beni cezbetmekte...

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Cumartesi sabahı aracımı muayeneye götürücem. Sonrasında mekandayım tabii ki :i-ih:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
ben bi kenarda aracıma nxt mi uygulasam :)

Orjinal merceksiz xenon u çok merak ediyorum, istersen motoru da sök fark etmez.

Cumartesi sabahı aracımı muayeneye götürücem. Sonrasında mekandayım tabiki :)

Mekandan çıktığın yok ki :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Kış köşesi var, yaz köşesi var, ortada da lmaba şişesi varrr....

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
Far ayarım sağlam diyene ilk önce bakacağız, cihazlar da , yer de bizim, kabül gününde ceza kesmeyeceğiz, daha sonra otoları yıkatabilirz belki :D eldiven-cif-pril kap gel....

Çağlar abi benim sony teybi arabaya tanıtırmıyız :)

Bide bu akşam arabaya sürtüp devam etmiş birisi eşim kullanıyoken,arka kapıda hafif çizik ve leke bırakmış,plakadan bütün bilgilerine ulaştım 73 yaşındaymış zaten,aradım ben yapmadım falan diyo farkına bile değil.. Auto kingde yaptırıyım diye düşünüyorumda süreci nasıl bilmiyorum onuda sorarım geldiğimde abi..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Teybi, arkadaki telefon kutusuna tanıtma seansı , servisteki Ids ile yapılabiliyor, zira Otosan ile online bağlantıya geçiyorlar, Ids tek başına işi çözmüyor :) , ize de bakarız, olmaz ise, onarım prosedürü, hatta onarım için randevu alırız, bugün aldık, 15 Ocak 2011 'e

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
Teybi, arkadaki telefon kutusuna tanıtma seansı , servisteki Ids ile yapılabiliyor, zira Otosan ile online bağlantıya geçiyorlar, Ids tek başına işi çözmüyor :( , ize de bakarız, olmaz ise, onarım prosedürü, hatta onarım için randevu alırız, bugün aldık, 15 Ocak 2011 'e

tamam abi geldiğimde konuşuruz o zaman.. teşekkür ederim..

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

öğleye doğru bende gelicem.son 2 organizasyona gelememiştim işyerimden izin alıp gelicem

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Serkan seni benim iğne mi böyle yaptı bilemiyorum ama duvar aynı duvar.Uzunlar yanınca gölgede kalan o merdiven gibi fark görünmüş sadece.Ancak resimlerin aynı olması nedeniyle Ali beyin yanında gibi yeralsam da cidden merceksiz xenon ve beyaz farların baya bir gözü rahatsız ettiğini söylemek istiyorum.

Gidiyormuyuz abi, yemeklerden benden... :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Janta değil, fara ayar yapacağız, Balanslısı nasılmış :s

Şöyleki, bi araç var xenon yukarı aşağı otomatik kendini ayarlıyor ama ışık sağa sola dağılmış. Bosch servis elindeki ölçüm cihazı ile yapamadı, balanslı cihazlar var, onlar bunu ayarlar dedi.

Olursa, xenon'lu bi araçla gelebilirim valla :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

bende bi-xenonlu araçla gelecem :)

tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

istanbulda olsaydım.taş gibi mondi farıyla gelecektim ama.ankaradayız napalım.burayada bekleriz bu ayar ekibini. :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Şöyleki, bi araç var xenon yukarı aşağı otomatik kendini ayarlıyor ama ışık sağa sola dağılmış. Bosch servis elindeki ölçüm cihazı ile yapamadı, balanslı cihazlar var, onlar bunu ayarlar dedi.

Olursa, xenon'lu bi araçla gelebilirim valla :)

Hiç duymamıştım, araştırayım.

bende bi-xenonlu araçla gelecem :)

Akbille bile olsa gelecen zaten :)

istanbulda olsaydım.taş gibi mondi farıyla gelecektim ama.ankaradayız napalım.burayada bekleriz bu ayar ekibini. :good1:

Farları yolla, ayarlayalım geri yollayalım :rofl:

Gidiyormuyuz abi, yemeklerden benden... :good1:

Senin daha plakan bile yok :p

Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral

Yarın akşam İstanbul'a geleceğim, eğer cumartesi müsait zaman olursa gelmeye çalışırım...

Organizeye teşekkürler ve gelemessem iyi eğlenceler.

Yorum bağlantısı
Emre Demir2

Cumartesi günü Sarıyer tarafında hava güneşli gözüküyor. Umarım meteoroloji yanılmaz...

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

ben eğer gelebilirsem xenonlu farlarımı söküp gelicem başına bir iş gelmesin diye :fiuw:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

sıra dışı bir şeyler var mı ?

clarion teybimle oyun havası çalayım mı dansöz var mı ? hehe

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...